merhabalar arkadaşlara.s.
ben malesef daha çok var aah ah diyenlerdenima.s yaklaşık bir 4 senemiz var inşallah hayırlısıyla.ama ben bu konulara çok meraklıyım ilgilenirken çok mutlu oluyorummm:1hug:evlilik hazırlığı o telaşlar çok güzel mutluluklar bunlar.ben şimdiden para biriktirdikçe ufak ufak birşeyler almak istiyorum mesela şimdiye kadar birkaç nevresimle birkaç da şirin havlu aldım yakın zamanda:1rolleyes: ama genelde tavsiyeler şimdi hiçbirşey almamam para biriktirmem üzerine aslında bende düşünüyorum acaba bıkar mıyım yada yeni yeni ciciler çıkarda aklım onlarda kalır mı diye.sorum şu modası kolay kolay geçmiycek ve evde çok yer kaplamayacak neler alabilirmm ablalarım sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
kızlar mesela ben her şeyin öyle takım takım olanını sevmiyorum mutfakta her şey aynı olunca sıkıcı olur gibi geliyo bana mesela şey yapmaya karar verdim işte atıyorum bi cezve takımı beğenirsem değişik bi mutfak gereci yada nevresim falan öyle beğendikçe alıcam yoksa onları almaya diye çıkmiycam yani.ufaktanda para biriktirmeye devam edebilirsem aynı zamanda güzel olcak tabi :)
Bence başlasan iyi olur canım ben nişanlanmadan başlamıştım ve şimdi 2 yıllık nişanlıyım daha da alınacaklarım var ne kadar erken başlarsan o kadar karlı çıkarsın annemin bi lafı vardır ''kız beşikte, çeyiz sandıkta ''diye gerçekten doğru bir söz büyüklerimiz ne söylese doğru söylüyor yavaş yavaş başla derim canım:teselli:
bak düşün 2009 yazı evleniyorum gecen sene karacanın yemek takımını bayıla bayıla almıstım şimdi değiştirirlerse değiştirmek istiyorum,ayrıca 3 ay once aldığım urunleri bile değiştirdiğim oldu. hergün yeni bişey cıkıyor aklın onlarda kalıyor hele de 4 sene sonra.. arkadas demiş anneme verdim diye.2 katı masraf edersin.. bence hesap actır oraya para koymaya şimdiden başla.4 yıl biriktir hiç cekmeden evlenmede 3 ay kala para olduktan sonra 5 günde bitirirsin.. aynı konuda bizim topicte de vardı.oraya da yazdım,kendimden ornek veriyim. mutfakta aklına ne geliyorsa sadece 2 saatte aldık(abartmıyorum) ki şimdi bilmezsin mutfak esyaları kucuk gozukur çok tutar.sen kafandan modelleri belirle.ev aletlerinden,baharatlıklara kadar.hepsini catır catır alırsın.sen paradan haber ver :)
teşekkür ederim hepinizea.s.para biriktirme fikrinde genel birleşiyo gibi:1rolleyes: ya altın alıyım hem harcayamam diyorum ama altında düşmedi gitti ya :sm_confused:
canım günaydın öncelikle.
4 sene hazırlıklara başlamak için çok erken diye düşünüyorum.bence bi 2 sene daha geçsin.ne kadar erken alınırsa o kadar ii ama bu 4 sene değil tabiki.yeni şeyler çıkar ve eminim bi öncekileri beğenmezsin..o yüzden şu an bekle derim.şimdiden mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?