Çeyize ne zaman başlanmalı

tatlım şunu da unutma... ben yemek takımı tencere seti çkb seti vs yi hemen aldım taksitlerini ödeyeyim diye... hem de çok erkenden de değil... 8 ay kalmışken düğüne.. geçen bi kampanya gördüm benim aldığım kampanyanın aynısı ve ek olarak çay seti benim aldığım fiyattan 200 lira daha düşük... üstelik daha çay setimi de almadım çok sinir oldum.... eğer herşeyi erkenden almaya başlarsan karşılaşacağın 3 sorun var...
1. si çok daha uygun ve beğenebileceğin kampanyalara denk gelmen ve çok erken davrandığın için pişman olman
2. si çok daha güzel ya da kullanışlı ya da uygun modellerin çıkması ve erken davrandığına pişman olman
3. çeyiz düşünmek ve araştırmaktan gerçekten de sıkılabilirsin, çünkü bu moda girince insan bütün parasını bu tarz şeylere veriyo sonra da kendini, hobilerini eğlencesini unutuyo

hele elektronik eşyaları sakın ama sakın erkenden alma çünkü teknoloji çok hızlı değişiyor ve gelişiyor aldığın ürünün 4 yıl sonra yedek parçası bile üretimden kalkmış olabilir.

tüm bunların yanında benim tavsiyem: böyle normal hayatına gezmene tozmana devam ederken çok beğendiğin ve uygun olan şeyi alman yönünde olacak çünkü fiyatı düşer ya da daha güzelini bulurum gibi düşüncelere kapılırsan sonra o çok beğendiğin ürünü de bir daha hiç bulamayabilirsin... benim başıma böylesi de geldi alt tarafı bir çerezlik için aynı mağazaya aylardır giriyorum. çok pişmanım beğendiğimde almadığım için...

redongesinia canım çok teşekkürler ayrıntılı fikrin için a.s.
zarifecik sende geç kalmışın tatlım ama :)
yok ya ben dayanamıyorum napym dediğiniz gibi bu işe girince bütün paranı bbunlara yatırıyorsun ama işte :asigim:
ayıptır söylemesi bugün iç çamaşırı bilem aldım :kedi:
yaza kadar züccaciye ve ev tekstilini tamamlayı sonra 1tam altın yorgan yastıklar için 2 tam altın da küçük elektrikli eşyalar için biriktirmek istiyorum Allah nasip ederse :Saruboceq:
birde şunu düşünüyorum daha doğrusu erkek arkadaşımla beraber düşünüyoruz.şimdi oda az çok para biriktirmeye çalışıyor bende çeyizlerimi tamamlamaya çalışıyorum.seneye inşallah atanırsak ikimizde ailelerimize yük olmak istemiyoruz herşeyi ikimiz halledelim istiyoruz taksite girmeden aldığımız maaşlarımızla eşyalarımızı alıp en kısa zamanda eflenmek için :asigim:
kızlar çok sağolun hepiniz yorumlarınız için dediğim gibi bu konuyu açalı 1 sene olmuş ve benim artık çeyize başlamalımıyım gibi bir soru sormam pek doğru olmaz çünkü çoğunu aldım zemuszemus
Allah hepimize sağlıkla huzurla oturacağı mutlu yuvalar güle güle kullanacağı cici cici çeyizler nasip etsin a.s.

iç çamaşırı mıkaydirigubbakcemile3
alemsin hee sözlü,nişanlı fln mıydın sen

kızlar ben kendimi zor tutarken şimdi de annem heveslendii alsakmı acaba yavaştan bir şeyler deemeye başladı.garip oldum ya büyüdükmü ne

hahhaaa:roflol::roflol: ben kendimi tutamıyorum delikafaduldenannem tutuyo beni onu alıcam bunu alıcam derken annem bağırıyo bana senağlamanişanlanınca ben herşyini alırım diyo ama ben bi kere başladım çeyiz işine kimse beni durduramaz

zeyneeppvaay çeyiz mi arıyosun senkaydirigubbakcemile3
benim evlenmeme iki aydan az var daha çöpüm yok hiç acele etme yazılmış zaten beğenmezsin şimdi bişey alırsam ilerde
varsa para biriktir

sen bekle bekle ne kadar rahatsın zarifecik yaaakaydirigubbakcemile
git iki bişey alda bunu aldım deee:mymeka:

neler aldımmm ya aslında resimlerini internetten bulayım da hepsini ekleyeyim diye düşündüm ama hepsini bulamayınca eksik olursa olmaz dedim.
hemen hatırladıklarımı söylüyorum:

4tane normal nevresim(iki tanesi ranforce 2 tanesi pamuk saten)
2tane dört mevsim nevresim
1tane özel nevresim (ne için olduğunu anla işte :kedi:)
3tane çift kişilik 1 tane tek kişilik battaniye (çift kişiliklerden birinin deseni örtü gibi yanındada püskülleri var onu yatak örtüsü diye kullanmak niyetindeyim:)
pike
misafir yemek takımı
çelik tencere takımı
günlük çatal bıçak takımı
misafir çatal bıçak takımı
cezve takımı
büyük ve küçük boy çaydanlık
çay seti
bornoz takımı(bugün aldım:)
misafir hamam setleri(bayan erkek)
yüz havluları(17-18 taneydi sanırım ama hiçbiri dantelli flan değil kendinden desenli olanlardan)
birkaç iç çamaşırı babydol pijama takımı:kedi:
birde annemin olası bohça yada el öpme ziyaretleri için yaptırdığı birkaç dantelli havlu yazma ve seccadeler.

yakın zamanda almayı planladıklarım :

orta boy çaydanlık
kahvaltı takımı-kahvaltı için renkli çatal kaşık
günlük yemek takımı
bir tencere seti daha(aldığım sadece 4 parça. birkaç da tava alırım son zaman)

yatak örtüsü ve masa örtülerini evlenirken almak mantıklı sanırım eve uymama ihtimali olabilir diye.birde dediğim gibi işte yorgan yastıklar ve elektrikli aletleri son zaman almak istiyorum inşallah.
işte böyle kaydirigubbakcemile5

baya bişey almışın
bornoz takımını hangisinde aldın bende düşünüyorum almayıda araştırıyorumCADIARZU
onun için özel bi nevresimmi alınıyo bi de:kedi:
misafir için hamam seti ne oluyo anlat bakem

şimdi gördüm bornoz takımını süpermiş yaa nerden aldın gerçi sen samsundasın ben hiç görmedim buralarda ondanmafoldumbenfiyatı ne kadar

sen bekle bekle ne kadar rahatsın zarifecik yaaakaydirigubbakcemile
git iki bişey alda bunu aldım deee:mymeka:

kızııım ben toptan uçuş yapıcam haberin yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nişanlıma yalvarıyorum hafta sonu gidek koltuk takımı,köşe takımı,masa sehpalar fln alak
ki babamlar da yatak odasını aldın
annem büyük eşya almadan küçüğe para harcamak yok diyo
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

annenimi takıyon git al inceden bi iki bişey

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
doğru hee öle bi yazmışım ki sanki annem olmadan adım atmıyorum
öle olmaz çıkıcaz ablam annem alıcaz bi sürü
iki bardak almaya ben çeyiz mi derimmlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

hahhaaa eee beğendiğin bişiler varmı bari yoksa önüne gelenimi alcan

hahhaaa eee beğendiğin bişiler varmı bari yoksa önüne gelenimi alcan

koltuklar için fikrim var sadece
kahverengi ve gri istiyorum ya köşe takımı gri olcak ya öteki

yatak odasının da komidinlerini fln istemiyorum sadece 6kapklı kocaman aynalı bi dolap olsun yeter benim için

bi de tabaklarımı kare almam başka da hiç bi planım yok galiba
hee bi de dikiş makinesi istiyorum ufak odada takılcam
:hulya::hulya::hulya:

:roflol::roflol::roflol:komidinsiz veriyolarmı yatak odasını ki
bende şu köşe takımlara bayılıyorum yaa bu ara onlara takıldımkaydirigubbakcemile2
dikişten anlıyon hee:lepi:

:roflol::roflol::roflol:komidinsiz veriyolarmı yatak odasını ki
bende şu köşe takımlara bayılıyorum yaa bu ara onlara takıldımkaydirigubbakcemile2
dikişten anlıyon hee:lepi:

komidinleri alıcam da napıcam sonra bilmem erzak dolabı yaparımdelikafaduldendelikafadulden

köşe takımı benim icadım pis yataş benden çaldı herkese diyorum daha köşe takımı yokken ben evlenince öle bişey bulcam diyodum yayıldıkça yayıldı:mymeka::mymeka:

dikişten de ne anlarım sorma makineyi görsem tanırım o kadarsırnaşık şey ama azimliyim kendime kıyafet dikicem
:icecream::icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…