bende hep çok var derdim anneme kızardım hep neden alıyoruz şimdiden diye.18 yaşımdan beri yani 4 yıldır çeyiz için bişiler alıyorz.geçenlerde tüm çeyizlerimi bi araya toplayayım dağınık durmasın dedim.kahvaltı takımı,tencere takımı,yemek takımı,çatal bıçak takımı,nevresimler,uyku seti,havlular,günlük servis tabakları,günlük kullanıma çatal kaşık takımları,bornoz, danteller, biblolar, mumluklar vs vs vs. say say bitiremicem şimdi daha bir sürü çeyizlik eşya çıktı.hepsine şöyle baktım.iyikide almışız dedim.günün modasını almadım çoğu eşyamda hep sade modası geçmeyecek renkler desenler seçtim.şuan olsa yine aynı şeyi alırdım.çünki sadeliği çok seviyorum.1,5 yıldır çalışıyorum.çoğu kez denedim.parabiriktirip alayım diye mutlaka bişi çıktı alamadım.bende o ay alabileceğim ne varsa alıyorum.paramı genelde anneme veriyorum kndm tutamadğm için.o benden daha güzel değerlendiriyor paramı.en azından çok para tutacak çeyizim tamamlandı ufak tefek şeyler kaldı.3 aya kadar söz nişan olayı çıkacak ortaya. bohça vs için bişiler almaya başladım şimdiden. evliliğe 3 yıl var ortalama ama çok az bi zmn gibi geliyo bana.dediğim gibi ne zmn ne olacağı hiç belli olmuyo buyüzden yavaş yavaş tamamlamakta fayda var diyorum. :) :) :)