inşallah bebem Şeniz
sen cicilere bakmaya çıkmadınmı bu hafta
çeyizmi diyosun zaten her gördüğüm züccaciye tabakçı çanakçıya dalıyorum annem bile bıktı benden bakıp bakıp çıkıyorum nişanlansam nasıl olurum bilemiyorum:sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bebem Şeniz
sen cicilere bakmaya çıkmadınmı bu hafta
çeyizmi diyosun zaten her gördüğüm züccaciye tabakçı çanakçıya dalıyorum annem bile bıktı benden bakıp bakıp çıkıyorum nişanlansam nasıl olurum bilemiyorum:sm_cool:
amanın o zaman sen nişanlanana kadar alacaklarını bitir de o heyecanla gereksiz şeyler almamış olursun
canım özdilek nevresim buldum dün çift kişilik 45 tl elime para geçince alıcam şimdi bornozu bi halledim[/B]
sitelerden bişey almıyorum ben böle iyi gezip gezip istediklerimi buluyorum
merhabalar arkadaşlara.s.
ben malesef daha çok var aah ah diyenlerdenima.s yaklaşık bir 4 senemiz var inşallah hayırlısıyla.ama ben bu konulara çok meraklıyım ilgilenirken çok mutlu oluyorummm:1hug:evlilik hazırlığı o telaşlar çok güzel mutluluklar bunlar.ben şimdiden para biriktirdikçe ufak ufak birşeyler almak istiyorum mesela şimdiye kadar birkaç nevresimle birkaç da şirin havlu aldım yakın zamanda:1rolleyes: ama genelde tavsiyeler şimdi hiçbirşey almamam para biriktirmem üzerine aslında bende düşünüyorum acaba bıkar mıyım yada yeni yeni ciciler çıkarda aklım onlarda kalır mı diye.sorum şu modası kolay kolay geçmiycek ve evde çok yer kaplamayacak neler alabilirmm ablalarım sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
bence şimdiden başla derim yavaş yavaş al eşyalarını. çünkü ben şuanda feci sıkışmış durumdayım 6 yıldır birlikteliğim var okul bitsin e onun askerliği bitsin e bide iş bulalalım dedik şimdi hepsi oldu 1 sene içinde hem nişan hem düğün yapacağız inşallah ama ortada bi çöpüm bile yokk:kedi: nasıl yetişecek hiç bilemiyorum... en sona bırakacağın şeyler garanti süreleri olan eşyalar olmalı derim. hem ben 2 sene önce beğendiğim yemek takımını almaya karar verdim gerçekten beğenince modası geçmiyo valla hiç bişeyin![]()