• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyize ne zaman başlanmalı

çeyizmi diyosun zaten her gördüğüm züccaciye tabakçı çanakçıya dalıyorum annem bile bıktı benden bakıp bakıp çıkıyorum nişanlansam nasıl olurum bilemiyorum:sm_cool:

amanın o zaman sen nişanlanana kadar alacaklarını bitir de o heyecanla gereksiz şeyler almamış olursun

canım özdilek nevresim buldum dün çift kişilik 45 tl elime para geçince alıcam şimdi bornozu bi halledim[/B][/QUOTE]

tamam canım inşallah netten mi buldun resmini koysana bakalım zemuszemus
ay bu kız beni öldürcek gızzzzz evde kalmadık daha dur bismillah aaaa akannehir

canım özdilek nevresim buldum dün çift kişilik 45 tl elime para geçince alıcam şimdi bornozu bi halledim[/B]

tamam canım inşallah netten mi buldun resmini koysana bakalım zemuszemus
ay bu kız beni öldürcek gızzzzz evde kalmadık daha dur bismillah aaaa akannehir[/QUOTE]

çok hevesliyim çeyiz konusunda öle böle diğil yanii:gitme:
yok canım bi züccaciyede buldum daha beğenmedim fiyat araştırıyorum
iki tane alırım 80 verir belki pazarlık sünnettir yapalım dimi amavereliniortak

yap tabi kız yerimseniben
iyiymiş 45e de internette ararsan bulursun aslında özdilek satan sitelerde

çeyizlerin sultanlarııııı opuyorumnanaktan

kızlar artık hepimiz az çok çeyize başladığımıza göre burdan devam etmeyelim artık tavsiyelerimizi paylaşırız
bürcüğüm konu açıyor oraya sevk oluyoruz toptan zemuszemus zemuszemus

kızlar bende bunalrı aldım bugün birde yemek takımı var günlük kullanım için

Eklentiler

• $J1416590[1].webp
    $J1416590[1].webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 97
  • $J5116575[1].webp
    $J5116575[1].webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 91
  • $J5286501[1].webp
    $J5286501[1].webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 83
  • $kasik[1].webp
    $kasik[1].webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 81
  • $matrix[1].webp
    $matrix[1].webp
    3 KB · Görüntüleme: 92
bencede para biriktir canım katılım hesabı var bazı bankalarda faize girmeden paranı biriktirebilirisn paranda değerlenir..yada altın al son 1 yıl içinde birikmiş paranla istedini alabilirisn..bende yeni sözlendim geçen yıl tabak çanak almıştım ama şimdi yenileri çıkıyo gözüm kalıyo açıkçası:)

bence şimdiden başla derim yavaş yavaş al eşyalarını. çünkü ben şuanda feci sıkışmış durumdayım 6 yıldır birlikteliğim var okul bitsin e onun askerliği bitsin e bide iş bulalalım dedik şimdi hepsi oldu 1 sene içinde hem nişan hem düğün yapacağız inşallah ama ortada bi çöpüm bile yokk:kedi: nasıl yetişecek hiç bilemiyorum... en sona bırakacağın şeyler garanti süreleri olan eşyalar olmalı derim. hem ben 2 sene önce beğendiğim yemek takımını almaya karar verdim gerçekten beğenince modası geçmiyo valla hiç bişeyin:3:

merhabalar arkadaşlara.s.
ben malesef daha çok var aah ah diyenlerdenima.s yaklaşık bir 4 senemiz var inşallah hayırlısıyla.ama ben bu konulara çok meraklıyım ilgilenirken çok mutlu oluyorummm:1hug:evlilik hazırlığı o telaşlar çok güzel mutluluklar bunlar.ben şimdiden para biriktirdikçe ufak ufak birşeyler almak istiyorum mesela şimdiye kadar birkaç nevresimle birkaç da şirin havlu aldım yakın zamanda:1rolleyes: ama genelde tavsiyeler şimdi hiçbirşey almamam para biriktirmem üzerine aslında bende düşünüyorum acaba bıkar mıyım yada yeni yeni ciciler çıkarda aklım onlarda kalır mı diye.sorum şu modası kolay kolay geçmiycek ve evde çok yer kaplamayacak neler alabilirmm ablalarım sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

tatlım benim de önümde tamı tamına 4 yılım var evlenmek için gün sayıyoruz diyebılırm hatta ama bana de hep herkes al dıyor eline geçtikçe para .çünkü ufak tefek dıyoruz ama o ufak şeyler o kdr çok para götürüyor ki anlatamam..ben birçok şeyimi aldım şimdiden teflon tencerelerim su takımım porselenlerim uyku setım pike takımım fincanlarım kaselerim blenderım tavalarım vs vs...hepsinde de modası geçmeyecek düz modeller beğendim hepsid e klasik :) cafcaflı renkler seçmedım hiç ilerde modası geçer dıyerekten sade renkler tercıh ettım bence almaya bak şimdiden ielrde elinn altında hazır bulunur..:)

bence şimdiden başla derim yavaş yavaş al eşyalarını. çünkü ben şuanda feci sıkışmış durumdayım 6 yıldır birlikteliğim var okul bitsin e onun askerliği bitsin e bide iş bulalalım dedik şimdi hepsi oldu 1 sene içinde hem nişan hem düğün yapacağız inşallah ama ortada bi çöpüm bile yokk:kedi: nasıl yetişecek hiç bilemiyorum... en sona bırakacağın şeyler garanti süreleri olan eşyalar olmalı derim. hem ben 2 sene önce beğendiğim yemek takımını almaya karar verdim gerçekten beğenince modası geçmiyo valla hiç bişeyin:3:

Bizim de büyük ihtimal öyle olucak 4 yıl sonra anca ama hepsi aynı yıl içinde olucak gibi söz, nişan, düğün.Aslında 2011'de okullarımız biticek ancak hem onun askerliği hem onun ve benim işe girmemiz biraz çalışmamız hem de babamın emekli olmasını ve yeni eve taşınmamızı beklemem lazım evimiz acayip küçük ve babam emekli olunca yeni eve taşınacağımız için pek bir şey yaptırmadık.Bunlar da anca 2014'te olacak şeyler.boshayallersmile Benim de bir şeyim yok henüz ama annemle her ay çeyrek altın filan biriktiriyoruz şimdilik pek bişi almıyorum.kaydirigubbakcemile4

Ben 23 yaşındayım ilişkim falanda yok ama arkadaslarım önceden al hepsini ödemek zor oluyor dedı .Bende sıkıntıya düşmemek için yavaş yavaş alıyorum .

para bırıktırebılen bırısıysen bırıktır derım ama yok bırıktıremıorsan yıyorsan o zaman al kenara koy. ben bırıktıremedıgım ıcın onceden alıyorum. modası gecer dıe de dusunmuorum tava tavadır ya da tabak tabaktır yanı modelını cok severek alırsan cok sık bakmazsan sıkılmazsın ..

Back
X