inşallah hayırlı zamanda olsunna.s. evet evet bu 2sene birikime ağırlık vermek daha mantıklı ama arada bir de dediğiniz gibi klasik şeyleri alıyım hem içimde kalmaz dimiyerimseniben
canım günaydın öncelikle.
4 sene hazırlıklara başlamak için çok erken diye düşünüyorum.bence bi 2 sene daha geçsin.ne kadar erken alınırsa o kadar ii ama bu 4 sene değil tabiki.yeni şeyler çıkar ve eminim bi öncekileri beğenmezsin..o yüzden şu an bekle derim.şimdiden mutluluklar
bence de canım 4 sene çok erken. hergün yeni şeyler çıkıyo sonra tüh yaa keşke bunu alsaydım diyosun. benim alıp da pişman olduğum ve anneme verip yenisini aldığım çok şeyim oldu valla yerimseniben ama eğer illa başlamak istiyorum dersen nevresim falan al bence.
ben elektronik ve aksesuar kısmını en sona bırakmaya karar vermiştim öyle de yaptım. önce bi liste yaptım kendime. sonra önceliklerine göre sıraya koydum. iğneden ipliğe herşeyi yazdım. herkes dalga geçmişti benle :roflol: sonra iyiki yapmışsın dediler
şimdi sadece buzdolabı çamaşır mak. küçük ev aletlerinden bikaç parça ve aksesuarlarım kaldı. bu liste olayını tavsiye ederim çok işe yarıyo kaydirigubbakcemile3
Aynı benim gibi kaydirigubbakcemile3 Benimde listemle annem alay etti toplam 2 sayfa tuttu mutfak gereçleri.Ama buzdolabı süsüne kadar yazdım delikafadulden Aldıkça çiziyorum.
Canım sen de sebze soyucu, sarımsak ezici, çatal kaşık takımlarını alabilirsin.Değişik tavalar çıkmış balık tavası felan gibi boy boy.Eline para geçtikçe alırsın.Göze küçük gözüken şeyler bile alındığında bir yük kalkıyor insanın omzundan.Ufaktan ufaktan başla bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?