Çeyize ne zaman başlanmalı

:sm_cool::sm_cool:yerin kulağı var derler:sm_cool::sm_cool:
bende anlamam dikişten ama annem bi ara alalım diyodu söküğün olur dikersin diyodu en iyi singerinki heralde mübarekler de çok pahalı anamÇok üzgünüm çoook

ben hangi dönemden kaldım bilmiyorum ama ayakla basılan eski modellerden istiyorumkaydirigubbakcemile3 ve pahalı aldırmam ikinci el olsun diksin yeter

canım bence 4 sene çok erken.Bizde 4 senedir çıkıyorduk yeni nişanlandım.çeyiz almaya ciddi anlamda yeni başladım sayılır.Ama bende senin gibi 4 sene öncesinden hevesliydim.Öğrenciyken aldım aldım.Ama şimdi hiçbirini evime götürmeyeceğim.çünkü öğrenciyken kullandım dayanamadım ne yapayım :)

anam anam ne olmuş buralarda sırnaşık şey
biricik cevap veriyorumm
özel oluyor işte beyaz oluyor genelde malum ama benimki krem kırık beyaz gibi hatta yaprak deseni bile var hafiften (ya ben yaprak gördüğüm şeye dayanamıyorum valla çiçeği gülü hiç sevmem desen olarak ama dal,yaprak gördüğüm çoğu şeyi çok beğeniyorum)
hamam seti de şey banyo yüz ve ayak havlusu seti hani evli çift misafir verdiğinde kullansınlar diye kaydirigubbakcemile3 bornoz takımını beğenmene sevindimm samsundan özdilekten aldım 230 du 200e aldım.

zarifecik kız şu dikiş işine bende çok hevesliyim usta bir terzi olmayı tabi sadece kendime gücel gücel şeyler dikmeyi çok isterdim.bir de kapalı olunca kendine göre kıyafet bulmak zor oluyor malum onunda etkisi var.ilerdeki planlarım arasında inşallah :hulya:

buarada tek kişilik nevresim takımını ve sahan setini yazmayı unutmuşum olmaz şimdi :1rolleyes:

bornoz takımına 250 mi verdin:bbo:

aman yok çok beğendim ama sendeki halini ben vermem o kadar bornoz bu ya eskir,renginden sıkılırım

200 canım 50yi kim ekledi kaydirigubbakcemile3
ahh bende aslında ne takımlar beğendim de kullanırken değiştirmeye kıyamam diye almadım yazık günah 450 milyondu ama bornoz da bornozdu yani

200 canım 50yi kim ekledi kaydirigubbakcemile3
ahh bende aslında ne takımlar beğendim de kullanırken değiştirmeye kıyamam diye almadım yazık günah 450 milyondu ama bornoz da bornozdu yani

450 milaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

sen bence iyi etmişin çok erken çeyiz almaya bu fiyatlarla ancak tamamlarsınkaydirigubbakcemile3 ben en fazla 120fln veririm kaç sene aynı bornozu kullanıcam eskisin yine alırım ıyy yıllarca kokuşur zatenlülülülülülü

valla bir gün oturup hesaplayacam zaten ne kadar vermişim şimdiye kadar diye ben son zaman bunları ebedi istediğim gibi alamazdım

hee anladım kırık beyaz daha iyi canlı beyazdankaydirigubbakcemile5
amaan hamam havlusunu boşver kendime aldımda misafir kaldı:roflol::roflol:
offf bornoz hakketen çok pahalı ben 150ye buldum bi yerde ama işlemesini sevmedim heryeri çıtır çıtır işlemeşakkıdıneyse ben aramaya devam edim belki bulurum bigünya sen nerelisin ben anlamadım orda okuyorum dediydin ama çeyiz düzüyon aldıklarını nereye koyuyon:bbo:

canım hepsini burdan almadım memleketten aldıklarım internetten aldıklarım flan da var.
tencere seti yemek takımı çatal kaşık cezveler sahan seti flan zaten bir setti kütahyayla aryıldızın kampanyası burdan tanıdık bir dükkandan aldım kargo şirketiyle anlaşmaları varmış bunların hepsi 14 milyone eve gitti :)
taşıdığımda çok oldu tabi eve her gidişte götürüyorum annem geldiğinde onla yolluyorum flan böle :)

valla kızlar size hayran kaldım diye bilirim 4 senelik ilişkim var bende tık yok daha maşşallah diyorum sizlere
erkek arkadaşımın askerliği var o gelene kadar 300 300 atcam kenara o sağolsun ben okurken evini yaptı altın param olsun diye arabasını aldı ama bende sadece annemin dantelleri teyzemin saçma sapan saklama kaplarından başka bişey yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…