komidinleri alıcam da napıcam sonra bilmem erzak dolabı yaparımdelikafaduldendelikafadulden
köşe takımı benim icadım pis yataş benden çaldı herkese diyorum daha köşe takımı yokken ben evlenince öle bişey bulcam diyodum yayıldıkça yayıldı:mymeka::mymeka:
dikişten de ne anlarım sorma makineyi görsem tanırım o kadarsırnaşık şey ama azimliyim kendime kıyafet dikicem:icecream::icecream:
:sm_cool::sm_cool:yerin kulağı var derler:sm_cool::sm_cool:
bende anlamam dikişten ama annem bi ara alalım diyodu söküğün olur dikersin diyodu en iyi singerinki heralde mübarekler de çok pahalı anamÇok üzgünüm çoook
ben hangi dönemden kaldım bilmiyorum ama ayakla basılan eski modellerden istiyorumkaydirigubbakcemile3 ve pahalı aldırmam ikinci el olsun diksin yeter
anaam zarifecik sen osmanlıdan mı kaldın nekaydirigubbakcemile3
:lepi::lepi:evet tam olarak bu
zeynep bizi öldürcek sohbet topiğine çevirdik burayıılaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bulursa öldürür
ayy sen bugün formundasın hee güldürüyosun beni:lepi::lepi:
:teytey::teytey::teytey:hep öyleyim formumu koruyorum:teytey::teytey::teytey:
içelim vallaa:içelim::içelim:efkar bastı birden
200 canım 50yi kim ekledi kaydirigubbakcemile3
ahh bende aslında ne takımlar beğendim de kullanırken değiştirmeye kıyamam diye almadım yazık günah 450 milyondu ama bornoz da bornozdu yani
anam anam ne olmuş buralarda sırnaşık şey
biricik cevap veriyorumm
özel oluyor işte beyaz oluyor genelde malum ama benimki krem kırık beyaz gibi hatta yaprak deseni bile var hafiften (ya ben yaprak gördüğüm şeye dayanamıyorum valla çiçeği gülü hiç sevmem desen olarak ama dal,yaprak gördüğüm çoğu şeyi çok beğeniyorum)
hamam seti de şey banyo yüz ve ayak havlusu seti hani evli çift misafir verdiğinde kullansınlar diye kaydirigubbakcemile3 bornoz takımını beğenmene sevindimm samsundan özdilekten aldım 230 du 200e aldım.
zarifecik kız şu dikiş işine bende çok hevesliyim usta bir terzi olmayı tabi sadece kendime gücel gücel şeyler dikmeyi çok isterdim.bir de kapalı olunca kendine göre kıyafet bulmak zor oluyor malum onunda etkisi var.ilerdeki planlarım arasında inşallah :hulya:
buarada tek kişilik nevresim takımını ve sahan setini yazmayı unutmuşum olmaz şimdi :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?