- 29 Mart 2013
- 1.439
- 437
- 36
misafir yemek takımı : Hisar
misafir çbk takımı : Hisar
Çelik Tencereler : Hisar
çok çok içime sindi kızlar eminönünden aldım yazmıştım daha önce nakite çok indirim yapıyorlar tavsiye de ederim
günlük yemek takımımı annem yıldız porselene yaptırmıs ama halen çbk takımım yok günlük ne tavsiye edersiniz
ayrıca seramik tencere icinde moneta ve delimano arasında kaldımm
hisarın bahama çeyiz seti kütahya nın kare yemek takımı bardakseti falan Ergün Paşabahçe aldım çokgüzel paketleme ve aynı gün kargosu satıssonrası hizmeti güzel emeklerine sağlık arkadaşa kalıtılıyorum aynen.ben kütahya kare bone takımımı 650 tlye, çaydanlığımı falan şu siteden aldım: Ergün Paşabahçe hatta pek çok kişi de sitedekilerden burdan aldılar. sağ salim ulaşıyor için rahat olsun....
84 Parça Kare Bone Yemek Takımları
benim de içim şişti.yemek takımında önce ''karacayla'' başladım çok beğendim,''emsan'' tencerelere bayıldım hem seramik tenceresine hem çelik renkli minimalist tencerelerine.sonra ''bernardo'' porselen yemek takımı kafamı karıştırdı.sonrasında ''ar-yıldız'' yemek takımı ile hediyesi olan çkb takımı ve seramik tencerelerine resmen bayıldım. bu arada ''kütahya'',''güral'' çok geride kalmış,''schafer'' ı da beğenmedim. esse de kafamı karıştırmadı değil,fiyatı çok çok çok uygun.ama çeyiz seti alıp da annemin kullandıkları gibi bir tencere seti kullanmak istemiyorum. bnm daha farklı olması lazım :)
ar-yıldızdaki takım sade bir takım,sadece kenarında gümüş renk şeridi var ve beyaz renkte hafif kabartmaları var. bu takım fincan ve çay fincanlarıyla 84 parça. bi de başka bir çeşidi var.onda fazladan servis tabağı var,fincanları yok ve 75 parça,bu çeşit daha süslü ama zarif.şimdi hangisini alsam bilemedim. ha bi de bernardodaki takımlar da çok güzel.belki de daha güzel ve eşsiz ar-yıldıza göre. ama ar-yıldızın hediyesi olan çkb seti daha bir güzel ve kaliteli.
yaa ben çıldırıcam hangisini alsam bilemedim.forumlardan takip ettiğim kadarıyla karaca ve esseden vazgeçtim. kaldı geriye bernardo ve ar-yıldız.ar yıldızdaki porselen biraz fazlaca mı sade,pişman olur muyum bundan korkuyorum.poffff..lütfen yardıımm...
çok sevdim bu konuyu,yorumlarıma yada konulara rastlayanlar farketmiştir aynı kararsızlıkları yaşıyorum ben de. Bide farklı olarak zamanlama olarak kararsızlıklarım varHisarın rio 134 parça setini begendim ben de paylasmıstım 1571 lira dediler. Seramik tencerelerde dahil olursa 2250 fiyatı.sonra kulüpten bi arkadas aynı seti 2500 liraya kütahya porselen yemek takımı da hediye olarak aldım yazınca tekrar düşünmeye basladım bana bu fikri sunmamışlardı diye Hisar evet cok kaliteli diyo herkes ama korkmaza da iyi diyolar bilemiyorum net olarak.
Yemek takımında da karacanın modelleri güzel ama kütahya p. Daha kaliteli diye duydum. Bildiğin arap saçı
çelik tencerede ar yıldız teflonda ise hisar kalitesinden şaşmayacaksın schaferin hiç birşeyini almanı önermem çok kalitesizler porselende ise kırık parça garantisi olan bir markadan almanı öneririm bernardo gibi
hisarın bahama çeyiz seti kütahya nın kare yemek takımı bardakseti falan Ergün Paşabahçe aldım çokgüzel paketleme ve aynı gün kargosu satıssonrası hizmeti güzel emeklerine sağlık arkadaşa kalıtılıyorum aynen.
Merhabalar , çeyizim için günlük yemek takımı, kahvaltı takımı , yemek takımı, tencere takımı bakıyorum ;
En iyi , en kullanışlı tavsiye edebileceğiniz marka ve modeller var mı?
Yemek takımı için Karaca, Schafer çok güzel ve kaliteli yorumları duydum ,
Ama Karaca nın tencere takımlarını kime sorduysam kullanışsız , tabanı zarar görüyor, rengi soluyor , su damlası bırakıyor gibi şikayetler duyuyorum , Kormaz tencereler var o da pek yeni modeller üretmiyor ,
Emsan , Remetta , Schafer gibi markalar hakkında da bilgisi olan var mı ?
Sizin deneyimleriniz ve tavsiyeleriniz neler bu konuda yardıma ihtiyacım var ??
ben 1.5 yıllık evliyim çeyizimi özenerek yaptım herşeye özellikle kaliteye dikkat ederek KARACA aldım ve PİŞMANIMşimdiki aklım olsa bi lira vermezdim sana gözün kapalı EMSAN al derim bende araştırırken buraya denk geldim çevremdeki herkes emsan kullanıyo çook memnunlar bende yenileyip emsan alıcam inş..
arkadaşlar, bernardo kadınlar gününe özel bir kampanya yapmış gördünüz mü bilmiyorum. yemek takımları iyi diye duydum da çelik tencere ve çatal bıçakları için iyi diye duymadım, fikriniz var mı acaba yardımcı olabilir misiniz?
ben 1.5 yıllık evliyim çeyizimi özenerek yaptım herşeye özellikle kaliteye dikkat ederek KARACA aldım ve PİŞMANIMşimdiki aklım olsa bi lira vermezdim sana gözün kapalı EMSAN al derim bende araştırırken buraya denk geldim çevremdeki herkes emsan kullanıyo çook memnunlar bende yenileyip emsan alıcam inş..