selam canım, wmf son derece kaliteli alman markası. silit ile aynı fabrikadan çıkıyor. silit silargan tencere üretirken wmf çelik üretiyor. bende bu ara alma niyetindeyim inanılmaz güzel indirim var:) açıkçası çelik tencere setimi ordan alırmıydım almazdım çünkü fiyat çok yüksek, modeller fazla sıradan, performanstada çok büyük fark atacağını sanmıyorum. 500 TL lik çelik tencere setleri bi tık düşük kalite geliyor bana. onun yerıne aryıldız yada korkmaz diyorum.
ama tava serini ordan almanı öneririm. cromargan seramik serisinde indirim var ve çok güzeller. teflonların önerilmeme sebebi PFOA kanserojen maddesini içermesi, fazla ısı ve çizilmeyle bu maddeyi yaymasındandır. seramikler genelde bunun üzerine kapmala oluyo, titanyumlarda daha zor çizileni ama yinede alüminyum üstüne kaplama oluyor. Cromargan dediklerimin içinde PFOA yok, aynı zamanda çelik üstüne kaplama, böylece 170 dereceye kadar fırına girebiliyor. yapışmada yapmıyor. Permadur serisinde daha hassas yiyecekleri ( yumurta gibi) pişirebiliyorsun oda güzel indirimde. iki seride ortalama 150 TL lerde şuan.
birde şuan indirimde olmayan ama bayıldığım bir serisi var.
Profiresist diye bir seri. komple çelik ama ortasında çelik bi kaplaması var yapışma yapmıyor. ayrıca komple fırına girebiliyor yüksek dereceleri kaldırıyor. yüksek ısıda et mühürlemede vs bence on numara. bu seridende 28 cm bir et tenceresi alınabilir. ama indirimini beklemeni tavsiye ederim biraz pahalı bu :)
aynı zamanda bulabilirsen yani hala stoklarda mevcutsa profiselect seri tek satılan bıçaklarından al. daha uygun fiyatlı ve kime aldıysam bayıldı.
Çok taze bi araştırmama denk geldin :) umarım işine yarar