Canım bu çok tezat bir yorum çünkü emsan zaten karacanın yan sanayisii.Yani emsanıda karaca imal ediyor
kim neyi üretiyor bilemem ama karacann tencerelerinden leke çıkmıyor bu 1 kulpları çok ısınıyor kısık ateşte bile yanık izi olup geçmiyor bu 2 eğer ikisinide aynı firma üretiyosa neden karaca adi çıkıyor emsan kaliteli çünkü şuan emsan kullanıym çoooookkk memnunum ozaman bu tezatlık bende değil firmanın kendisinde ayrıca karacaya nazaran emsan daha pahalı demekki var bu işte bi dolap :44:
Tencereleri kalitesiz çelikte iyi değil am aporselende fena değil .Aldığın ürünede bağlı olarak değişiyor zaten kalitesi ama emsan karacanın araştırrsanız öğrenebilrsiniz
öğrenip ne yapıcam ki siz öyle diyosanız öyledir ama buda bi gerçek aynı firma dahi olsa EMSAN daha kaliteli
konuyu komple yeni sanıp başladım en bastan okumaya kalp krızı geçiriyodum yok tencereden skılırım, yok tipini beğendiğini al filan:) Bütçeniz ne kadar önce onu bilmek lazım. Çelik mi alacaksınız yoksa pişireceğim şeye göre değişir 2-3 takım tencere almak istemiyorummu diyosunuz? yinede bir kaç şey önereyim..bu konuyu tekrar canlandırmak istedim. Bende yeni tencere yemek takımı alacağım da tavsiyelerinize ihtiyacım var
ciddimisin.. hisardan bi süredir hep eskisi gibi değilmi diye süpheleniyorum ama böyle bi yorum hiç beklemiyodumHisar dan nefret ettim, bir tanesine geçen eve gittiğimizde makarna yaptık, resmen sarardı sanırım ya anlamadım, çok üstüne düşmedim de evime yerleşince bakıcam tekrardan. Korkmaz taş gibi, hem görüntü olarak da çok daha güzeller. Hisar benim için pişmanlık oldu
ciddimisin.. hisardan bi süredir hep eskisi gibi değilmi diye süpheleniyorum ama böyle bi yorum hiç beklemiyodumumarım eve yerlesince fikrin değişir.
sarardı dediğin yerler saplarımı ? yanılmıyosam senınkiler sedef gibi bi renkti
anladım canım aynen hiç takılma bu saatten snra ypılcak bişi yok, garanti süresi kapsamındaysa kovalarsın. atla deve diil ya mobilyalarda çıkmasın böyle sorunlar onlar büyük dert olurdu. Allah daha iyisini almayı nasip etsinyok canım bildiğin çelik kısmı, temizlik sonrası makarna yaptık yedik, yıkadıktan sonra baktım kapagın oturdugu agzı varya yuvarlak kısım bildiğin pas sarısıçok sallamadım, üstüne de düşmedim, eve yerleşince icabına bakçam, Korkmaz dan da sahan seti falan almıştım, pırlanta gibi parlıyor valla, Hisar zaten ilk eve geldi, beni huzursuz eden birsürü kusuru vardı, bilmiyorum ben çok sogudum içime sinmedi
anladım canım aynen hiç takılma bu saatten snra ypılcak bişi yok, garanti süresi kapsamındaysa kovalarsın. atla deve diil ya mobilyalarda çıkmasın böyle sorunlar onlar büyük dert olurdu. Allah daha iyisini almayı nasip etsin
Canım üzüldüm bende yatak odamı enzadan almayi planliyordum biliyorsun daha simdiden öyle olduysa yazık yani o parayaENZA dan aldığımız yatak odasınında da komidinin kenarı kavlamaya başladıgüler misin ağlar mısın? düğün sonrası bakıcaz canım şu an saldım çayıra mevlam kayıra modundayım yani nereden ne alırsan al, biraz şans işi sanırım, yapacak bir şey yok
selam canım, wmf son derece kaliteli alman markası. silit ile aynı fabrikadan çıkıyor. silit silargan tencere üretirken wmf çelik üretiyor. bende bu ara alma niyetindeyim inanılmaz güzel indirim var:) açıkçası çelik tencere setimi ordan alırmıydım almazdım çünkü fiyat çok yüksek, modeller fazla sıradan, performanstada çok büyük fark atacağını sanmıyorum. 500 TL lik çelik tencere setleri bi tık düşük kalite geliyor bana. onun yerıne aryıldız yada korkmaz diyorum.arkadaşlar sizce wmf marka tencereler nasıl.. biraz pahalı olanları var bir de çook pahalı olanları var.. indirime girince ondan bir set alsam pişman olur muyum acaba ? var mı bir fikri olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?