canım pembe uymaz ya büyük başlar kırmızı olsun istiyorum. çelik tencere takımımı emsan aldım çok da ağır yani gayet iyi çeliği sadece dış boyasından şüpheliyim biraz oda düzgün bakarsam bişey olmaz diye düşünüyorum ergün paşabahçeye baktım şimdiden kütahya çok uygun ya modellerde güzel aslında ama önce bi canlı görüp almakta fayda var diye düşünüyorum yinede
ben yemek takımını en sona saklamayı düşünüyorum daha modern bişey çıkar diye ama kütahyanın modelleri olabilir alırsam
tencelerimi çaydanlığımı cezvemi korkmaz'dan aldım. seramik tencere tavamı da korkmazdan aldım( henüz aldıklarım bunlar zaten sadece)
yemek takımını kütahya düşünüyorum.
sen de benim gibi almışsın
benim de içim şişti.yemek takımında önce ''karacayla'' başladım çok beğendim,''emsan'' tencerelere bayıldım hem seramik tenceresine hem çelik renkli minimalist tencerelerine.sonra ''bernardo'' porselen yemek takımı kafamı karıştırdı.sonrasında ''ar-yıldız'' yemek takımı ile hediyesi olan çkb takımı ve seramik tencerelerine resmen bayıldım. bu arada ''kütahya'',''güral'' çok geride kalmış,''schafer'' ı da beğenmedim. esse de kafamı karıştırmadı değil,fiyatı çok çok çok uygun.ama çeyiz seti alıp da annemin kullandıkları gibi bir tencere seti kullanmak istemiyorum. bnm daha farklı olması lazım :)
ar-yıldızdaki takım sade bir takım,sadece kenarında gümüş renk şeridi var ve beyaz renkte hafif kabartmaları var. bu takım fincan ve çay fincanlarıyla 84 parça. bi de başka bir çeşidi var.onda fazladan servis tabağı var,fincanları yok ve 75 parça,bu çeşit daha süslü ama zarif.şimdi hangisini alsam bilemedim. ha bi de bernardodaki takımlar da çok güzel.belki de daha güzel ve eşsiz ar-yıldıza göre. ama ar-yıldızın hediyesi olan çkb seti daha bir güzel ve kaliteli.
yaa ben çıldırıcam hangisini alsam bilemedim.forumlardan takip ettiğim kadarıyla karaca ve esseden vazgeçtim. kaldı geriye bernardo ve ar-yıldız.ar yıldızdaki porselen biraz fazlaca mı sade,pişman olur muyum bundan korkuyorum.poffff..lütfen yardıımm...
ben de en sonunda ''ar yıldız'' diye karar verdim. bu arada porselensepetim.com da kütahya porselenden inanılmaz güzel ve uygun 12 kişilik yemek takımı da beğendim.bence aryıldız daha mantıklı :)
ben de en sonunda ''ar yıldız'' diye karar verdim. bu arada porselensepetim.com da kütahya porselenden inanılmaz güzel ve uygun 12 kişilik yemek takımı da beğendim.
ee geriye kalıyo çelik tencere seti. ne yalan söyliyim emsanı beğenmiştim.bakalım süreç beni nereye götürecek :))
merhaba kızlar
benim çeyiz için aldıklarım şöyle
tencere seti: emsan - korkmaz-hisar
kçb seti: emsan
baharatlıklar:karaca
kahvaltı setini bugün internetten sipariş verdim remetta (hem uygun hemde desenini çok beğendim-155 tl)
yemek setini kayınvalidem almış markasını hatırlayamadım.
düdüklü daha almadım ama en iyisi fishler diye araştırdım.
benim şahsi fikrimde yemek takımına çok para vermemek. tamam bir kere alınıyor diye düşünüyoruz ama her gün yenileri çıkıyor ve hep gözümüz onlarda kalıyor. biraz daha hesaplı alıp ilerde değiştirebilmeliyim diye düşünüyorum.
gittigidiyordan sipariş ettim. yorumlara bakılırsa gayet iyi.Hayırlı olsun güle güle kullan canım ,
Hangi siteden sipariş verdin , evet en mantıklısı o bence de , bende korkmaz , hisar , kütahya porselen arasındayım bu markalardan alıyorum
Remetta kalitesi nasıl acaba solar mı desenleri falan ?
gittigidiyordan sipariş ettim. yorumlara bakılırsa gayet iyi.
Eki Görüntüle 694391
resimi ekleyebildiysem eğer,resimdeki takım.
Kafam allak bullak oldu. Ben çeyiz seti alacağım daha hesaplı çünkü ama Emsan, Bernardo, Ar yıldız arasında kaldım. Yorumlardan Karacayı eledim. Hisar ve jumbo bütçemi aşıyor. Ar yıldız kararma yapmaz umarım... Lütfen yardımcı olun..
Kafam allak bullak oldu. Ben çeyiz seti alacağım daha hesaplı çünkü ama Emsan, Bernardo, Ar yıldız arasında kaldım. Yorumlardan Karacayı eledim. Hisar ve jumbo bütçemi aşıyor. Ar yıldız kararma yapmaz umarım... Lütfen yardımcı olun..