çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Nerde ben bulamadım bir de boyner kart nasıl alınıyor?

Tatlım başka bir internet sağlayıcısından dene isterden
Mozilla firefox , google chrome falan varsa olnardan dene.. Yine olmuyorsa eğer facebook kullanıyorsan trendyol facebook var.. Ordada online alışiveriş var birde oraya bak

konuyla biraz alakasız olacak ama; ben daha ortada resmi bişey olmamasına rağmen, sürekli çeyiz konularında gezinioyrum. hani şimdiden bilgi toplamak olsun maksat..
ama angelanil anladım ki sen tam bi çeyiz avcısısın,her çeyiz topiğinde varsın bu işlerime sıra geldiğinde sana danışıp başının etini yersem şaşırma

cnm benm bizim de söz nişan olayımız yok su an için yaza düşünüorm kısmetse ama ben çeyiz alışverşini çok seviorm:))
benm bu kdr yakından ilgili olmam da alışveriş merkezinde çalışıo olmam sanırm, devamlı takipte oluosn ister istemez, istediğin herseyi çekinmeden danışabilirsn:))

çeyiz alışverişini sevmesine ben de seviyorum ama şuan sadece bakma aşamasındayım, arada anneme alsak mı diye çıtlatıyorum ama işte.. öyle bi telaşeye giremedim daha, benim durumlarım sıkıntılı biraz ailem istemediğinden çeyiz alma işini yapamıyorum şuan.. önümü de göremiyorum açıkçası, he deseler 2 ay içinde evlenebilirim bile ama karmaşıklık olunca alınmıyor işte..
sen de şanslıymışsın, herşey ayağının dibindedir. inşallah o güzel heyecanları yaşarım da sana danışırım, teşekkür ederim nezaketin için...

Evet, groupon'dan kuponlarımıda aldıımm oh ohhh :124:

bernardodan 200 tl lik alışverişim cebimdee

:124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…