Bu örtü bingomingo sitesinde bugün 99 tl canım
trendyolda bernardo kampanyası var kızlar
benden önce davranmıssın kuzuama su anki bernardo indrmlerinin yanında bu çok cazip gelmedi:)
bende öyle düşünüyorum kuponu alıp bir alana diğer yüzde 50 den yararlanabilirim istanbul serisini en kısa zamanda alabilirim
Nasıl yanı bende bernardodan romance kahvaltı takımını ıstıyorum 300 tl fazla gelıyor %50 ındırımle ıkı kısı aynı takımı alsak 225 gelecek ama arkadas bulamadım bahsettın kupon nedır
bende öyle düşünüyorum kuponu alıp bir alana diğer yüzde 50 den yararlanabilirim istanbul serisini en kısa zamanda alabilirim
bence ondan önce yemek takımını alsan daha iyi edersn giz, ist serisi hep üretilir ve yine kampanyalrına dahil olur, hazır gruponun ve bu indrm varken 12 kişiliğe tamamlaman en mantklısı sen bilirsn yine de ama bence öle:) üretimden kalkabilir çünkü yakında 2012 gelio, yada yeni modelleri beklersn olmadı
kızlarbenim kafam çok karıştı şu grupon fırsatıyla ilgili
Şimdi ben bernardonun bridal kadeh ve su takaımını almayı düşünüyorum ancak takımlar 65 lı ben 12 li yapıcam. bu durumda
kadeh takımı 134 tl ikinci takım % 50 olduğu için 67 tl ye geliyor .
viski bardaı 94 tl ikinci takım % 50 olduğu için 47 tl ye geliyor .
yani toplamda 342 tl yapıyor
gruponda 300 tl ye 2 grupon kullanılabilir diyor.
bu durumda bu takımları ben 242 tl yemi mal etmiş oluyorum :26:
son yazdıgın rakama grupona verdiğin parayı da eklemen gerekiyor yani 242 + (49x2) = 340 tl ye mal etmiş olursun canım ..
canım ya şu hisar çatal bıçak setinin resmini koyabilir misin birde tam olarak nerede bahsettiğin bu mağaza ??
bugün trendyolda bernardo var kızlar bir de yine tarzını çok beğendiğim mikasa moor'u gördüm. eve yeni geldim ve hemen çiçekli kupaları aldım bernardo'dan :)
Esenyurtta canım.. Eskule var orda yenı bır avm onun onundekı aana caddeden dumduz gıdıyorsun..
Benim defolu ve seri sonu olarak tabir ettiğim ürünler yanlış anlaşılmış heralde.. Ben giriş katın üstündeki kattaki ürünlerden bahsediyorum orası yarı fiyat hemde defolar belli bile değil..
Buyur ulaşım ve iletişim bilgileri : Hisar Çatal Kaşık ve Paslanmaz Madeni Eşya San. ve Tic. A.Ş.
Doğan Araslı Cad. No:209 34510 Esenyurt İSTANBUL/TÜRKİYE
FABRİKA
Tel : 0212 596 10 03 pbx
Fax : 0212 596 10 35
Ben noktalı olanı aldım, hatta aynısından arkadasıma ev hedıyesı olarak da aldık.. dİğerinide kayın valıdem almış..
Tencerelerde yine hisardan :)
Eki Görüntüle 306512 Eki Görüntüle 306513 Eki Görüntüle 306514