Canım aldıklarını güle güle kullan çok güzellerr, ben hisar mağazasını biliyorum bize yakın sayılır. Yalnızz çatal bıçak takımın kaç kişilik ve ne kadara aldınn yani bariz bi fiyat farkı varmı merak ettim.
Benim misafir için aldığım çatal kaşıklarr 110 parça 500tlye almıştım tam 5 yıl öncee
Ya bidee Trendyoldan alışveriş yapacağım fakatt sitee sürekli kapanıyoo güvenlik uyarısı veriyooooo, sizde de böyle bişey oluyormuu, sitee güvenli deüilmii ?? Bi tek bu sitede yapıyor normalde markofeni ve limangodan süreklii alışveriş yaparım ama bu siteden yaparmıyorumm nedennn ???:26:
Nerde ben bulamadımbir de boyner kart nasıl alınıyor?
trendyolda madam coco var tam bir fransız romantizmi taşır ürünleri bilen bilir ben bi kaç parça kaptım bile
limango'da ise cemile var. cemilenin de beğendiğim ürünleri vardır ama bugün bana hitap edenler çıkmamış. modern minimal evler için güzel dekorasyon ürünleri var
arcelik lal serisi yuzde 20 indirimli :)
kız promoskopta arzum ütü 230 tlDen 140 tl düşmüş
Dediğin ütü dükkan adlı sitede 118 tl canım :)
ben grupfoniden ilk kez sipariş verdim kullanıcı kodu geldi markafoni vs gibi değil bu farklı :/ siparişlerimi nasıl vereceğim konusunda yardımcı olur musunuz?Kızlar Grupfoni de Days in Colours marka battaniyeler 80 tl den 39.90 a düşmüş.İhtiyacı olan baksın derim