çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Son düzenleme:
kızlar evimnetten bunları almayı düşünüorm bende ama kararsızım markası triunfo duyanınız varmıdır?
tanesi 25ten 8,5a düşmüş çekmde var toplamda 35 ödicem hepsine, ne dersiniz?:)
sonrada alınabilir acelesi yok bunlarn ama kaliteliyse de kaçırmak istemem:KK69:
Eki Görüntüle 306999 Eki Görüntüle 307000 Eki Görüntüle 307001
Eki Görüntüle 307002 Eki Görüntüle 307003

Canım dediğin ürünlere şimdi baktım.Orada sebze pişirici var güya 52 den 17.5 e düşmüş aynısını annem 5 tl ye mi 3 tl ye mi ne aldı.Gerisini sen düşün.Adam ordan hediye çekinin parasını da çıkarıyor.Üstüne de kar ediyor.Bunlar bence hep aldatmaca.Sakın şu kadardan şuna düşmüş diye aldanmayın derim ben

Canım dediğin ürünlere şimdi baktım.Orada sebze pişirici var güya 52 den 17.5 e düşmüş aynısını annem 5 tl ye mi 3 tl ye mi ne aldı.Gerisini sen düşün.Adam ordan hediye çekinin parasını da çıkarıyor.Üstüne de kar ediyor.Bunlar bence hep aldatmaca.Sakın şu kadardan şuna düşmüş diye aldanmayın derim ben

cnm sundan suna düşmüş fiyatlarına bende aldanmam pek ama kaliteliyse resmlerde göründüğü gibi ağırsa bide gerçkten fiyatı o olabilir inox yazıo çünkü saplarnda o yüzdne soruym dedm zaten, çekmde uzun zmandır vardı bu gün sonu günü ondan kullanıym dedm
sebze pişiricisinin aynısını bende mudoda görmüştm cnm 20tl flndı, aynı şekilde dondurma kaşığıda 17liraydı çokfazla gelmişti bana

Son düzenleme:
cnm sundan suna düşmüş fiyatlarına bende aldanmam pek ama kaliteliyse resmlerde göründüğü gibi ağırsa bide gerçkten fiyatı o olabilir inox yazıo çünkü saplarnda o yüzdne soruym dedm zaten, çekmde uzun zmandır vardı bu gün sonu günü ondan kullanıym dedm

Valla onu bilemicem canım sadece söylemek istedim gerçek fiyatını bildiğim bir ürünü aralarında görünce :KK66:

canım sana katılıyorum, nevresimlerde falan hep indirim diyolar ama ben aynı fiyata mağazalardan da alıyorum.
trendyolda mesela bernardonun istanbul serisinin işte bir parçası 89 tl yerine 59 diyor ben zaten 59 a almıştım :KK1:

iyi takip etmek lazım, ama hediye çeklerini kaçırmıyorum :124:
onlar karlı oluyor :KK16:

canım sana katılıyorum, nevresimlerde falan hep indirim diyolar ama ben aynı fiyata mağazalardan da alıyorum.
trendyolda mesela bernardonun istanbul serisinin işte bir parçası 89 tl yerine 59 diyor ben zaten 59 a almıştım :KK1:

iyi takip etmek lazım, ama hediye çeklerini kaçırmıyorum :124:
onlar karlı oluyor :KK16:

Evet canım dediğin gibi hediye cekleri karlı oluyor yoksa indirim felan hikaye :KK66: Ben 90 tl lik Markafoni hediye çekimle hisar sahan seti,hisar 3 lü metal saklama kabı,hisar elektrikli cezve aldım.Sadece cezve 88 tl.Düşün gerisini :)

o halde ben almıyım bunları kızlar görmemiş gibi yapıym bu sefer de:))
zaten çkb takımı içinde de var ama çelk onlar en çok kullanlanların teflnlarını da alıym demiştm,
Eki Görüntüle 307028
aslında dışarda sarmısak ezici ve dondurma kaşığının ikisi 20yi geçio:) nese bekleyelm bakalm belki kalitesnden emn olduğumuz bi kampnya olur o zman alırm bende saoln kızlar:KK69:

Evet canım dediğin gibi hediye cekleri karlı oluyor yoksa indirim felan hikaye :KK66: Ben 90 tl lik Markafoni hediye çekimle hisar sahan seti,hisar 3 lü metal saklama kabı,hisar elektrikli cezve aldım.Sadece cezve 88 tl.Düşün gerisini :)

evet en güzeli kuponlar, hemde bernardo'nun osmanlı serrisinden alacaklarım vardı 200 tl lik kuponlar bana yeter inşaAllah :KK16:

zaten çkb takımı içinde de var ama çelk onlar en çok kullanlanların teflnlarını da alıym demiştm,
Eki Görüntüle 307028
aslında dışarda sarmısak ezici ve dondurma kaşığının ikisi 20yi geçio:) nese bekleyelm bakalm belki kalitesnden emn olduğumuz bi kampnya olur o zman alırm bende saoln kızlar:KK69:

bunlar güzel, benimde çatal bıçak takımımda var boyle ben ek olarak bernardodan çok begeerek şunları almıştım: :KK69:

$Bernardo Kevgir Seti.jpg

Son düzenleme:
bu sohbetleriniz için açılmış sohbet bölümü var niye orada devam etmiyosunuz??? kampanya var diye bütün yazışmalarınızı okumak zorunda kalıyoruz.. uyarmaya hiç gerek yok ama nedense kimsenin umrunda değil.. :KK19:

Eki Görüntüle 307028

almışsın herhalde canım sonunda, aldıklarımda gördüm. :KK34:
hayırlı olsun, gelince bizi de bilgilendirir misin ii mi nasıl vs. :KK34:

kızlar dün şehirfırsatlarında bernardo 100 tl degerınde kupon 49 tl ıdı
kacırdım dıye uzulurken hemen bernardoyu aradım gorustum kullanım sartlarını 2 adet kupon aldım
bernardo romance kahvaltı ve romance gunluk ıcın
ama bugun kafam karıstı soylekı
romance 400 tl romance kahvaltı 300 %50 indirimle 150 oluyor toplam550 oluyor 200 tl ındırım 350
100 kupona verdım 450 gelıyor

bırde
şu takım dikkatimi çekti
bunu alırsam yukardaki hesaplamaya görede kupona verdıgım para dahıl 300 tl gelıyor
ıcınde catal bıcak yok su bardagoı ve amerıkan servısı yok
amerıkan servısı ben kullanamam alıskın degılım
bardakta cokmu muhım yanı ?
catal bıcak zaten 79 tl satıyolar yada baska yerden sıyah saplı bıcak kucuk set alabılırım ne dıyorsunuz
sızce hangı takım daha guzel
kahvaltı romance olacak kesın gunluk ne olsun ?

X