- 1 Temmuz 2007
- 8.684
- 5
Hala devam ediyor kampanya kaçırmış sayılmazsın
Grupona baktım canım bitmişti :26:
Grupona baktım canım bitmişti :26:
kızlar evimnetten bunları almayı düşünüorm bende ama kararsızım markası triunfo duyanınız varmıdır?
tanesi 25ten 8,5a düşmüş çekmde var toplamda 35 ödicem hepsine, ne dersiniz?:)
sonrada alınabilir acelesi yok bunlarn ama kaliteliyse de kaçırmak istemem
Eki Görüntüle 306999 Eki Görüntüle 307000 Eki Görüntüle 307001
Eki Görüntüle 307002 Eki Görüntüle 307003
Canım dediğin ürünlere şimdi baktım.Orada sebze pişirici var güya 52 den 17.5 e düşmüş aynısını annem 5 tl ye mi 3 tl ye mi ne aldı.Gerisini sen düşün.Adam ordan hediye çekinin parasını da çıkarıyor.Üstüne de kar ediyor.Bunlar bence hep aldatmaca.Sakın şu kadardan şuna düşmüş diye aldanmayın derim ben
cnm sundan suna düşmüş fiyatlarına bende aldanmam pek ama kaliteliyse resmlerde göründüğü gibi ağırsa bide gerçkten fiyatı o olabilir inox yazıo çünkü saplarnda o yüzdne soruym dedm zaten, çekmde uzun zmandır vardı bu gün sonu günü ondan kullanıym dedm
canım dün akşam bende bitmişti gözüküyordu ama az once girdim ve satın aldım 2 tane bitmedi daha :44:
Canım dediğin ürünlere şimdi baktım.Orada sebze pişirici var güya 52 den 17.5 e düşmüş aynısını annem 5 tl ye mi 3 tl ye mi ne aldı.Gerisini sen düşün.Adam ordan hediye çekinin parasını da çıkarıyor.Üstüne de kar ediyor.Bunlar bence hep aldatmaca.Sakın şu kadardan şuna düşmüş diye aldanmayın derim ben
kızlar evimnetten bunları almayı düşünüorm bende ama kararsızım markası triunfo duyanınız varmıdır?
tanesi 25ten 8,5a düşmüş çekmde var toplamda 35 ödicem hepsine, ne dersiniz?:)
sonrada alınabilir acelesi yok bunlarn ama kaliteliyse de kaçırmak istemem
Eki Görüntüle 306999 Eki Görüntüle 307000 Eki Görüntüle 307001
Eki Görüntüle 307002 Eki Görüntüle 307003
canım sana katılıyorum, nevresimlerde falan hep indirim diyolar ama ben aynı fiyata mağazalardan da alıyorum.
trendyolda mesela bernardonun istanbul serisinin işte bir parçası 89 tl yerine 59 diyor ben zaten 59 a almıştım
iyi takip etmek lazım, ama hediye çeklerini kaçırmıyorum :124:
onlar karlı oluyor
Evet canım dediğin gibi hediye cekleri karlı oluyor yoksa indirim felan hikayeBen 90 tl lik Markafoni hediye çekimle hisar sahan seti,hisar 3 lü metal saklama kabı,hisar elektrikli cezve aldım.Sadece cezve 88 tl.Düşün gerisini :)
o halde ben almıyım bunları kızlar görmemiş gibi yapıym bu sefer de:))
zaten çkb takımı içinde de var ama çelk onlar en çok kullanlanların teflnlarını da alıym demiştm,
Eki Görüntüle 307028
aslında dışarda sarmısak ezici ve dondurma kaşığının ikisi 20yi geçio:) nese bekleyelm bakalm belki kalitesnden emn olduğumuz bi kampnya olur o zman alırm bende saoln kızlar
o halde ben almıyım bunları kızlar görmemiş gibi yapıym bu sefer de:))
zaten çkb takımı içinde de var ama çelk onlar en çok kullanlanların teflnlarını da alıym demiştm,
Eki Görüntüle 307028
aslında dışarda sarmısak ezici ve dondurma kaşığının ikisi 20yi geçio:) nese bekleyelm bakalm belki kalitesnden emn olduğumuz bi kampnya olur o zman alırm bende saoln kızlar
tabiki cnm hele bi ulaşsnlar
almışsın herhalde canım sonunda, aldıklarımda gördüm.
hayırlı olsun, gelince bizi de bilgilendirir misin ii mi nasıl vs.