çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar ben kendm gittim hisar fabrika satış mağazasına tüm ürünler gayet normaldi öle defolu fln deil zaten kutusunda yepyeni, outlet gibi bi bölümü vardı ama ben oraya bakmadm hiç direk aldm ve daha ucuza gelio başka yerlerde satılanlardan, tencerelerimi indrm dönemnde almıstm fabrikasından, çkb setimi de firsatmağazası sitesnden aldm ürünler orginal ve hisarın abartmıorm yarı fiyatı ben çok memnun kaldm siteden garanti belgeleriyle bir gün sonra ulaştırdılar, smdi sitede yorum yaptm die istediğim ürünü bana özel fiyatla 1 ay boyunca satışa sunucaklarmıs hatta, tawsiye ederm:KK66:
768 tllik milano çatal bıçakları 491den aldm fabrikasından bile ucuz, tencereyle birlkştirilmi kampanyaları da var 900tl civarnda bence gayet uygun ihtiyacı olan kenslikle değerlendirsin

bende öyle düşünüyorum kuponu alıp bir alana diğer yüzde 50 den yararlanabilirim istanbul serisini en kısa zamanda alabilirim

Nasıl yanı bende bernardodan romance kahvaltı takımını ıstıyorum 300 tl fazla gelıyor %50 ındırımle ıkı kısı aynı takımı alsak 225 gelecek ama arkadas bulamadım bahsettın kupon nedır

Nasıl yanı bende bernardodan romance kahvaltı takımını ıstıyorum 300 tl fazla gelıyor %50 ındırımle ıkı kısı aynı takımı alsak 225 gelecek ama arkadas bulamadım bahsettın kupon nedır

bernardo grupon çeki vardı cnm şehir fırsatında düne kdr, 100tl hediye çeki 49tlydi ondan bahsedio gizem

bende öyle düşünüyorum kuponu alıp bir alana diğer yüzde 50 den yararlanabilirim istanbul serisini en kısa zamanda alabilirim

bence ondan önce yemek takımını alsan daha iyi edersn giz, ist serisi hep üretilir ve yine kampanyalrına dahil olur, hazır gruponun ve bu indrm varken 12 kişiliğe tamamlaman en mantklısı sen bilirsn yine de ama bence öle:) üretimden kalkabilir çünkü yakında 2012 gelio, yada yeni modelleri beklersn olmadı

kızlarbenim kafam çok karıştı şu grupon fırsatıyla ilgili

Şimdi ben bernardonun bridal kadeh ve su takaımını almayı düşünüyorum ancak takımlar 65 lı ben 12 li yapıcam. bu durumda
kadeh takımı 134 tl ikinci takım % 50 olduğu için 67 tl ye geliyor .
viski bardaı 94 tl ikinci takım % 50 olduğu için 47 tl ye geliyor .

yani toplamda 342 tl yapıyor
gruponda 300 tl ye 2 grupon kullanılabilir diyor.

bu durumda bu takımları ben 242 tl yemi mal etmiş oluyorum :26:

bence ondan önce yemek takımını alsan daha iyi edersn giz, ist serisi hep üretilir ve yine kampanyalrına dahil olur, hazır gruponun ve bu indrm varken 12 kişiliğe tamamlaman en mantklısı sen bilirsn yine de ama bence öle:) üretimden kalkabilir çünkü yakında 2012 gelio, yada yeni modelleri beklersn olmadı

canım evet onuda alabilirim düşünce aşamasındayım günlük 6 kişilik alcam bide karacadaki günlük lila kırmızı ve siyah arasında kararsız kalmış durumdayım canım

kızlarbenim kafam çok karıştı şu grupon fırsatıyla ilgili

Şimdi ben bernardonun bridal kadeh ve su takaımını almayı düşünüyorum ancak takımlar 65 lı ben 12 li yapıcam. bu durumda
kadeh takımı 134 tl ikinci takım % 50 olduğu için 67 tl ye geliyor .
viski bardaı 94 tl ikinci takım % 50 olduğu için 47 tl ye geliyor .

yani toplamda 342 tl yapıyor
gruponda 300 tl ye 2 grupon kullanılabilir diyor.

bu durumda bu takımları ben 242 tl yemi mal etmiş oluyorum :26:

son yazdıgın rakama grupona verdiğin parayı da eklemen gerekiyor yani 242 + (49x2) = 340 tl ye mal etmiş olursun canım ..

bugün trendyolda bernardo var kızlar bir de yine tarzını çok beğendiğim mikasa moor'u gördüm. eve yeni geldim ve hemen çiçekli kupaları aldım bernardo'dan :)

canım ya şu hisar çatal bıçak setinin resmini koyabilir misin birde tam olarak nerede bahsettiğin bu mağaza ??

Esenyurtta canım.. Eskule var orda yenı bır avm onun onundekı aana caddeden dumduz gıdıyorsun..

Benim defolu ve seri sonu olarak tabir ettiğim ürünler yanlış anlaşılmış heralde.. Ben giriş katın üstündeki kattaki ürünlerden bahsediyorum orası yarı fiyat hemde defolar belli bile değil..

Buyur ulaşım ve iletişim bilgileri : Hisar Çatal Kaşık ve Paslanmaz Madeni Eşya San. ve Tic. A.Ş.
Doğan Araslı Cad. No:209 34510 Esenyurt İSTANBUL/TÜRKİYE
FABRİKA
Tel : 0212 596 10 03 pbx
Fax : 0212 596 10 35

Ben noktalı olanı aldım, hatta aynısından arkadasıma ev hedıyesı olarak da aldık.. dİğerinide kayın valıdem almış..
Tencerelerde yine hisardan :)

$optima-efes_31.jpg $HISAR-OPTIMA-STAR-90-PARCA-CKB-SETI-SATEN_145_large.jpg Eki Görüntüle 306514

kızlar boynerde yılbaşı paketi var tefalin ürünlerinden oluşuyor, fiyatı 50 TL normalde tek tek almaya kalktığınızda 100 TL yi buluyor..

İçerisindekiler:

T-Design Kırmızı Salata Kurutucusu
T-Design Saklama Kaplı Rende
T-Design 3 Boy Bıçak Kırmızı Saplı
T-Design Salata Kasesi Kırmızı ve Kocaman
T-Design Ekmek Tahtası

Birde hepsini şirin kırmızı bir keseye koymuşlar:)( Resımlerde alttan goruluyor)

Hemde boyner kartla nakite %5 indirim yapıyorlar..

Ekmek bıçağını ekstradan aldım..

$IMG_0150.jpg $IMG_0151.jpg $IMG_0147.jpg $T-design salata kurutucusu.jpg

Son düzenleme:
Kızlar kendime 70 TL ye indirimde aldığım TEOM BAMBU FİBER ÇİFT KİŞİLİK YORGAN Vipinshop.comda 45 TL ye. Kalitesi çok güzel ve sağlıklı öneririm.

kızlar günaydın:KK3: markafonide imaj collection bugün indirimde. ben bu markadan daha önce günlük çatal kaşıklarını almıştım. gerçekten çok kaliteli. diğer ünlü markalardan (aryıldız, hisar, nehir) gerçekten hiç farkı yok. ben çok memnunum. tavsiye ederim sizlere de. ben 30 lu takımını almıştım(orada şarap kadehinin önünde resmi olan model). isterseniz 12 li olarak da koymuşlar. günlük kullanım için istediğiniz parçaları 12 li olarak oluşturabilirsiniz. fiyatları da çok uygun geldi bana. ihtiyacı olanlar kaçırmasın bence:KK16:

Esenyurtta canım.. Eskule var orda yenı bır avm onun onundekı aana caddeden dumduz gıdıyorsun..

Benim defolu ve seri sonu olarak tabir ettiğim ürünler yanlış anlaşılmış heralde.. Ben giriş katın üstündeki kattaki ürünlerden bahsediyorum orası yarı fiyat hemde defolar belli bile değil..

Buyur ulaşım ve iletişim bilgileri : Hisar Çatal Kaşık ve Paslanmaz Madeni Eşya San. ve Tic. A.Ş.
Doğan Araslı Cad. No:209 34510 Esenyurt İSTANBUL/TÜRKİYE
FABRİKA
Tel : 0212 596 10 03 pbx
Fax : 0212 596 10 35

Ben noktalı olanı aldım, hatta aynısından arkadasıma ev hedıyesı olarak da aldık.. dİğerinide kayın valıdem almış..
Tencerelerde yine hisardan :)

Eki Görüntüle 306512 Eki Görüntüle 306513 Eki Görüntüle 306514

Canım aldıklarını güle güle kullan çok güzellerr, ben hisar mağazasını biliyorum bize yakın sayılır. Yalnızz çatal bıçak takımın kaç kişilik ve ne kadara aldınn yani bariz bi fiyat farkı varmı merak ettim.
Benim misafir için aldığım çatal kaşıklarr 110 parça 500tlye almıştım tam 5 yıl öncee :KK30:

Ya bidee Trendyoldan alışveriş yapacağım fakatt sitee sürekli kapanıyoo güvenlik uyarısı veriyooooo, sizde de böyle bişey oluyormuu, sitee güvenli deüilmii ?? Bi tek bu sitede yapıyor normalde markofeni ve limangodan süreklii alışveriş yaparım ama bu siteden yaparmıyorumm nedennn ???:26:

X