çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bernardonun bu tarz kampanyaları hep oluo cnm zaten kampanya yapmazsalar o fiyata satamıcaklarını knedileri de biliolar, hediye çekli kampantyalarla normal fiyatına alabilirsn ama güzel yani

Evet ya sorma dün akşam gittim bende Resmenn fiyatlarıı uçurmuşlarrr... Dayanamadım yine bir kaç parça bişeyyy aldım.. Ammaa esse pahalı ya:S

Gold Case nevresim hakkında fikre sahip olanınız var mı acaba :)

kızlar acaba bernardoda yine 2. ürüne %50 indrm mi başladı??
sitesine girince gördm de belki yeniyıla özel yapmıs olabilirler

Kessinlikle katılıyorum canım...
Ben de %50 haftasonu indirimi olduğu haftasonu Cevahir Esse'den aldım bişeyler...
bir sonraki haftasonu indirim bitmiştir diye düşünsem de şansımı deneyeyim diyip gittim...
400TL'den 200 TL'ye inmiş Schafer 12 kişilik yemek takımında aklım kalmıştı, senin yazdığın da aklımda olarak bidaha fiyatlara göz attım çatal kaşık takımı indirimle 300 falan olmuş aldığım diğer herşeyin de fiyatı artmış ama hala %50 indirimi sürüyodu güya..
hiçbişey alamadan çıktım tabi..
günlük çatal kaşık takımını da gittim ikeadan 2 tane 6 kişilik takım olarak aldım, çabuk paslanıyo ikeanınkiler diyolar gerçi ama şekilleri tarz ve spor geldi aldım ben de

Demekki tüm Esseler bu saçmalığı yapıyor. Ben de dün Ankamall alışverişmerkezindeki Esse ye gittiğimde aynı şeyle karşılaştım bu resmen insanları KERİZ yerine koymak değil de nedir?

Son düzenleme:
Kızlar Bim'de çift kişilik microfiber yorgan 27.5 TL'ymiş, kalitesini bilmesem de bilginize

Bende merak ediyorum nasıldır acaba ... Bim in ürünleri kötü olmaz aslında dokunmak gerek
Bakıcam bakalım memnun kalırsam alırım

Teyzem bana geçenlerde bimden almış beyaz mikrofiber yorgan benim hoşuma gitti ama nekadar sıcak bilmiyorum

Hmm ya ben şimdi gittim kendi yorganımın markasına baktım gecem diye bir marka ... Çokta memnunum bazen markaası bilindik olmayan şeyler çok kaliteli çıkıyor ...
Alıcam ben denemek istiyorum ...Uygun fiyatı var hemde ..

Kızlar Metroda Tarrington House diye bir markasının kahvaltı takımı 114,99:) acaba iyimi markayı ve fiyatları pek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…