çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlar Metroda Tarrington House diye bir markasının kahvaltı takımı 114,99:) acaba iyimi markayı ve fiyatları pek bilmiyorum

Fiya gayet iyi .. Ama marka hakkında bilgim yok ..
Ayrıca Metro derken alışveriş sitesimi bilemedim de :26:Eğer öyleyse görmek isterim bende :KK17:

kızlar hemen size sıcağı sıcağına bi kampanya haberi veriym, şehir fırsatında bernardonun 100tllik hediye çeki 49 tl hemde kampanya snırlaması fln yok ama 150tl ve üstünde geçerli yinede süperrr bence:))

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrr esssede el blenderı indirimdeee kesinleee bakın derimmm 69 tl

Eklentiler

• $essenso el blendırı.jpg
    $essenso el blendırı.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 31
Fiya gayet iyi .. Ama marka hakkında bilgim yok ..
Ayrıca Metro derken alışveriş sitesimi bilemedim de :26:Eğer öyleyse görmek isterim bende :KK17:

Yok canım Metro avm..Valla dün aldım çok şık görünüyor zaten günllük kullanacam artık kötüysede iyiysede şansıma:)

Kızlar markapon.com da dekoreko dan yapacağınız 60 TL tutarında alışverişinizde kullanacağınız 30 TL tutarındaki kupon 3 TL.

ya kızlar bu esseden fln sipariş versem markafoniden fln kırılmadan teslim edilirmi ...
daybuydan tuzluk istemiştim gelmiş ama kırılarak ....

ya kızlar bu esseden fln sipariş versem markafoniden fln kırılmadan teslim edilirmi ...
daybuydan tuzluk istemiştim gelmiş ama kırılarak ....

Ben internetten yaptım çeyizimi neredeyse..
Kargo ile gelen her üründe kırılma riski vardır.. Ürünü kargo görevlisi kapıdayken aç kırıksa teslim alma, sağlamını göndermelerini iste bundan sen sorumlu olmassın..

Merhaba nil. Bende beylikdüzündeim. Hisar'ın Esenyurtta olduğunu biliodum ama satış mağazası olduğun bilmiodum üstelik bizim müşterimiz :)) Açıkçası nakit almak istioruz her zaman oluomu öyle indirim falann.. Sanırım yazın alıncak çünküü.. Annem henüz erken dedi.. :KK43:
Hisar Esenyurt Fabrika Satış Mağazasının yanlızca üst katı indirimli.. Defolu, tek kalan ürünler var yarı fiyatına.. Ben 250 tl ye 89 parça çatal bıçak takımı aldım orradan, teflon tenceretakımı aldım 455 TL alt katından yanı standart fiyat.. Yanlızca üst kattakiler indirimli.. Peşin hiç ödemediğim için peşine indirim varmı net bilemiyorum..
Ayrıca aynı şekilde Haramidere Jumbo fabrika satış mağazası var(Bayrampasadakı buraya taşındı) Oradada fiyatlar standart yanlız fabrika satış oldukları için %10 indirim yapıyorlar..,

Yorgan almak isteyenlere kesinlikle english home diyorum 110 Tl ye ikili çıtçıtlı yorgan ve tüy gibi hafif ben aldım..

Bernardoda satılan çoğu ürün başka firmalardada satılıyor.. Örneğin; tantitoni,biev,cemile... Aynı zamanda bernardodaki ürünlerin çoğunun birebir aynılarını üreten firmalar var.. Örneğin, bernardodun 3 lü tezgah puzzle kavanozları 69 Tl Ydi.. Hiç bir şubesinde bulamadım, tesadüfen kapanan bir kıytırık zücccaciyede aynısı vardı hemde 30 tl ye aldım :) Bernardoya hepimiz bayılıyoruzz dayanamıyoruz alıyoruz ama almadan önce biraz araştırıp 2 katı fiyat vermemeye bakalım..

Cici cici çeyizlerimiz olsunnnnnn :)sevgiler...

$TAC-ASTORIA-CIFT-KISILIK-YATAK-ORTUSU-MOR-GUMU__48147975_0.jpg
kızlar bende bunu bayrampaşa carreffourdan aldım hemde 150 tl. ındırımdeymıseayrıca 7 parçalık çeyız seti 999 lira ıcınde yatak ortusu, nevresım, bozrnoz, pike, battaniye, yastık ve yorgan var haberınız olsun :) bende gundelık kullanımlık kaşık çatal arıyorumm

Eki Görüntüle 305852
kızlar bende bunu bayrampaşa carreffourdan aldım hemde 150 tl. ındırımdeymıseayrıca 7 parçalık çeyız seti 999 lira ıcınde yatak ortusu, nevresım, bozrnoz, pike, battaniye, yastık ve yorgan var haberınız olsun :) bende gundelık kullanımlık kaşık çatal arıyorumm

Bu örtü bingomingo sitesinde bugün 99 tl canım

X