çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar boynerde yılbaşı paketi var tefalin ürünlerinden oluşuyor, fiyatı 50 TL normalde tek tek almaya kalktığınızda 100 TL yi buluyor..

İçerisindekiler:

T-Design Kırmızı Salata Kurutucusu
T-Design Saklama Kaplı Rende
T-Design 3 Boy Bıçak Kırmızı Saplı
T-Design Salata Kasesi Kırmızı ve Kocaman
T-Design Ekmek Tahtası

Birde hepsini şirin kırmızı bir keseye koymuşlar:)( Resımlerde alttan goruluyor)

Hemde boyner kartla nakite %5 indirim yapıyorlar..

Ekmek bıçağını ekstradan aldım..

Eki Görüntüle 306518 Eki Görüntüle 306520 Eki Görüntüle 306519 Eki Görüntüle 306515
Nerde ben bulamadım :KK43: bir de boyner kart nasıl alınıyor?

Canım aldıklarını güle güle kullan çok güzellerr, ben hisar mağazasını biliyorum bize yakın sayılır. Yalnızz çatal bıçak takımın kaç kişilik ve ne kadara aldınn yani bariz bi fiyat farkı varmı merak ettim.
Benim misafir için aldığım çatal kaşıklarr 110 parça 500tlye almıştım tam 5 yıl öncee :KK30:

Ya bidee Trendyoldan alışveriş yapacağım fakatt sitee sürekli kapanıyoo güvenlik uyarısı veriyooooo, sizde de böyle bişey oluyormuu, sitee güvenli deüilmii ?? Bi tek bu sitede yapıyor normalde markofeni ve limangodan süreklii alışveriş yaparım ama bu siteden yaparmıyorumm nedennn ???:26:

Tatlım başka bir internet sağlayıcısından dene isterden
Mozilla firefox , google chrome falan varsa olnardan dene.. Yine olmuyorsa eğer facebook kullanıyorsan trendyol facebook var.. Ordada online alışiveriş var birde oraya bak

kızlar ben kendm gittim hisar fabrika satış mağazasına tüm ürünler gayet normaldi öle defolu fln deil zaten kutusunda yepyeni, outlet gibi bi bölümü vardı ama ben oraya bakmadm hiç direk aldm ve daha ucuza gelio başka yerlerde satılanlardan, tencerelerimi indrm dönemnde almıstm fabrikasından, çkb setimi de firsatmağazası sitesnden aldm ürünler orginal ve hisarın abartmıorm yarı fiyatı ben çok memnun kaldm siteden garanti belgeleriyle bir gün sonra ulaştırdılar, smdi sitede yorum yaptm die istediğim ürünü bana özel fiyatla 1 ay boyunca satışa sunucaklarmıs hatta, tawsiye ederm:KK66:
768 tllik milano çatal bıçakları 491den aldm fabrikasından bile ucuz, tencereyle birlkştirilmi kampanyaları da var 900tl civarnda bence gayet uygun ihtiyacı olan kenslikle değerlendirsin

konuyla biraz alakasız olacak ama; ben daha ortada resmi bişey olmamasına rağmen, sürekli çeyiz konularında gezinioyrum. hani şimdiden bilgi toplamak olsun maksat..
ama angelanil anladım ki sen tam bi çeyiz avcısısın,her çeyiz topiğinde varsın :KK1: bu işlerime sıra geldiğinde sana danışıp başının etini yersem şaşırma :KK53::KK53:

konuyla biraz alakasız olacak ama; ben daha ortada resmi bişey olmamasına rağmen, sürekli çeyiz konularında gezinioyrum. hani şimdiden bilgi toplamak olsun maksat..
ama angelanil anladım ki sen tam bi çeyiz avcısısın,her çeyiz topiğinde varsın :KK1: bu işlerime sıra geldiğinde sana danışıp başının etini yersem şaşırma :KK53::KK53:

cnm benm bizim de söz nişan olayımız yok su an için yaza düşünüorm kısmetse ama ben çeyiz alışverşini çok seviorm:))
benm bu kdr yakından ilgili olmam da alışveriş merkezinde çalışıo olmam sanırm, devamlı takipte oluosn ister istemez, istediğin herseyi çekinmeden danışabilirsn:))

cnm benm bizim de söz nişan olayımız yok su an için yaza düşünüorm kısmetse ama ben çeyiz alışverşini çok seviorm:))
benm bu kdr yakından ilgili olmam da alışveriş merkezinde çalışıo olmam sanırm, devamlı takipte oluosn ister istemez, istediğin herseyi çekinmeden danışabilirsn:))

çeyiz alışverişini sevmesine ben de seviyorum ama şuan sadece bakma aşamasındayım, arada anneme alsak mı diye çıtlatıyorum ama işte.. öyle bi telaşeye giremedim daha, benim durumlarım sıkıntılı biraz ailem istemediğinden çeyiz alma işini yapamıyorum şuan.. önümü de göremiyorum açıkçası, he deseler 2 ay içinde evlenebilirim bile ama karmaşıklık olunca alınmıyor işte..
sen de şanslıymışsın, herşey ayağının dibindedir. inşallah o güzel heyecanları yaşarım da sana danışırım, teşekkür ederim nezaketin için...

Evet, groupon'dan kuponlarımıda aldıımm oh ohhh :124:

bernardodan 200 tl lik alışverişim cebimdee :KK16:

:124:

X