Kızlar taçın kristal marka çift ve tek kişilik yorganlarında bir alana bir bedava. Netteucuzluk.comda iki adet tek kişilik yorgan 60 tl ye geliyor netten başka sitelere de bakabilirsiniz.
Kızlar taçın kristal marka çift ve tek kişilik yorganlarında bir alana bir bedava. Netteucuzluk.comda iki adet tek kişilik yorgan 60 tl ye geliyor netten başka sitelere de bakabilirsiniz.
:)) limangoda mehtap ürünlerin indirim var :)))
limangonun mehtap ürünlerini hiç tavsiye etmiorm kızlar şu an satışta olan lunares çay kahve takımını almıstm hiç beklediğim gibi deil resimler aldatmaca yani bildiğin çin malı geri göndersem değmicek dedm uzak durun bence!!!!
hadi ya bilmiyordum :S bir kaç arkın işine yarar dedim :s bingomingodan ben memnunum bi makyaj çantası ve normal bir çanta aldım ikisindende memnunum ama days nevresimleri nasıl bilmiyorum
ya girdm ben bu bingomingoya ama üye mi olmak gerekio kampanyaları görmek için days in colors die bişi yok hiççç:26::26::26:
ah evet canım bu ara davet olmadan üye olunabiliyor sanırm bi dene istersen olmadı cnm mail adresini bana msj at davet gönderim
baktm ama benm beğendiğim modellerde deiller yine de tşkler:))
rica cnm ne demek birşey sorcam bu days ın nevresim fiyatlarından habeirn varmı takiptemisin hep :)