benim uzun zamandır düşündüğüm PHİLPS AZUR 4870 ÜTÜ VATAN BİLGİSAYARDA 289 TL
YKM DE PHİLİPS KATI MEYVE SIKACAĞI hr1861 177 Tl; ben 197 ye almıştım
FRİTÖZ VE ÇAY MAKİNASINDA İNDİRİM GÖRENLER DUYANLAR SİZDEN HABER BEKLİYORUM
kızlar nevresim dünyasında sarev ürünlerinde de indirim var,battaniye almayı düşünüorm 100den 60a düşmüş ama 3 tane beğendim hangisini alıcama karar veremedm
fikir verin bana:84:
Canım fiyatlar arasnda cok fark var ama bernardo nun takımı bone china yani icinde kemik tozu var buyüzden hem daha dayanıklı hemde daha ince ve zarif
Diğerleride böylemi arastırdınmı?
Birde bernardodan yemek takımı ve catal kasık bıcak setini birlikte aldığında toplam fiyatın yarısı kadar hediye ceki veriyorlar hediye cekinede tencere setini günlük yemek takımlarını fln alabilirsin
Bi düsün derim
walla zor bir soru, düşünüyorum kendim olsam napardım diye, ben günlük yemek takımımıda misafir yemek takımımıda bernardodan aldım.. tabi o zamanlar düğüne daha çok vardı, bu kadar masraf yoktu.. bir kere alınacak en güzeli olsun dedim.. şimdi düşünüyorum, sanki ömürleri bizimle mi geçecek? sanki misafir gelipte kim gelecek? içinde kemik tozu olsa noooooluuuuur, olmasa nooooluur.. düşünsene 20 yıl bu tabakları kullandığını? halbuki kalitesiz bişi alsan, ilerde modelinden sıkıldığında atar veya onu günlük takım yaparsın, başka model alırsın.. ama dünyanın parasını verincede atamazsın... maddi durumuna göre kendin değerlendir. düğünün ne zaman, daha çok eksiklerin var mı falan bi düşün ona göre karar ver...(tam politikacı cevabı oldu haaaa )