çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

benim uzun zamandır düşündüğüm PHİLPS AZUR 4870 ÜTÜ VATAN BİLGİSAYARDA 289 TL
PHİLİPS KATI MEYVE SIKACAĞI hr1861 177 TL

FRİTÖZ VE ÇAY MAKİNASINDA İNDİRİM GÖRENLER DUYANLAR SİZDEN HABER BEKLİYORUM

benim uzun zamandır düşündüğüm PHİLPS AZUR 4870 ÜTÜ VATAN BİLGİSAYARDA 289 TL
YKM DE PHİLİPS KATI MEYVE SIKACAĞI hr1861 177 Tl; ben 197 ye almıştım

FRİTÖZ VE ÇAY MAKİNASINDA İNDİRİM GÖRENLER DUYANLAR SİZDEN HABER BEKLİYORUm

markafonide taç markasının kampanyası var. morhipo da da blue house nin kampanyası var

kızlar nevresim dünyasında sarev ürünlerinde de indirim var,battaniye almayı düşünüorm 100den 60a düşmüş ama 3 tane beğendim hangisini alıcama karar veremedm
fikir verin bana:84:

Eklentiler

• $sarev1.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $SAREV2.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $SAREV3.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 51
saolun kızlar kararsız kaldım bi açık bi koyu olsn dedm 1. ve 2.yi aldımzaten diğeri leoparı anımsattığı için sonradan hoşlanmadm:)
seviyorum sizi çok mersi

Son düzenleme:
yakın bi zmanda yemek takımı almak istiorm misafir için, şık bişi olsn istiorm ama ayda yılda bir kullanıcam bi takım için de bi sürü para ödemek istemiorm daha bunun çatal bıcağı var bardak takımı var uzun zmandır beğendiğim karacanın x5 takımını almak istiodmmmm ta ki bi sitede bu porselen takımını görene kdr markası berf, tefalin porselen üretici firmasıymıs kalitesini elbette bilemem ama ben çok beğendm aynı modelin bi benzeri bernardonun horizon koleksyonunda var onu da ekliorm,1.resim krc x5 984tl, 2.resim bernardo 1599tl 3.resim berf site satış fiyatı 399 alacağım sitede 297..şimdi sizce hangisi tüm fikirlere açığım.. sevgiler

Eklentiler

• $krc.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $berf.jpg
    156,1 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Canım fiyatlar arasnda cok fark var ama bernardo nun takımı bone china yani icinde kemik tozu var buyüzden hem daha dayanıklı hemde daha ince ve zarif
Diğerleride böylemi arastırdınmı?

Birde bernardodan yemek takımı ve catal kasık bıcak setini birlikte aldığında toplam fiyatın yarısı kadar hediye ceki veriyorlar hediye cekinede tencere setini günlük yemek takımlarını fln alabilirsin
Bi düsün derim

Son düzenleme:

cnm ben tencere setlerimi aldım hisardan günlük yemek takımımı da bernardodan aldm, günlük kullandığmın daha kaliteli olmasını istediğim için, ama her zman kullanmıcam bişiye o kdr para vermek istemedm kemik tozu oranına baktm ama henüz bulamadm neler yazıo çok saol yorumun için

cnm karaca alma herkeste o modeli var hem modelleri bana çok ağır geliyor ya kasvet basıyor

berf al bence bernordanın nerdeyse 7de 1 i fiyatına. hem modeller nerdeyse aynı

Son düzenleme:
haklısınız kızlar ama yine de bi mağazada görüp öyle almaya karar verdm bulunduğu mağazaları araştrıorm simdi bide bu berfte kemik tozu oranı vs yokmus sanırm o bilinen markalarda olandan, ama anlamadığım annelerimizin teyzelerimizin güzelm kütahya güral porselenlerinde de mi yıllardır kemik tozu vardı:S:26::26::26:

walla zor bir soru, düşünüyorum kendim olsam napardım diye, ben günlük yemek takımımıda misafir yemek takımımıda bernardodan aldım.. tabi o zamanlar düğüne daha çok vardı, bu kadar masraf yoktu.. bir kere alınacak en güzeli olsun dedim.. şimdi düşünüyorum, sanki ömürleri bizimle mi geçecek? sanki misafir gelipte kim gelecek? içinde kemik tozu olsa noooooluuuuur, olmasa nooooluur.. düşünsene 20 yıl bu tabakları kullandığını? halbuki kalitesiz bişi alsan, ilerde modelinden sıkıldığında atar veya onu günlük takım yaparsın, başka model alırsın.. ama dünyanın parasını verincede atamazsın... maddi durumuna göre kendin değerlendir. düğünün ne zaman, daha çok eksiklerin var mı falan bi düşün ona göre karar ver... (tam politikacı cevabı oldu haaaa )

bu arada ben bu 3'ünün modelini de beğenmedim, onuda söyliyim.. bu markaların hepsinde daha güzel modeller vardır.. birde karacayı çıkar aradan, diğer ikisi arasında kal derim ben.. karacanın kalitesine o para değmez.. birde ben bernardodan kemik tozu olanlardan almamıştım, kemik tozu olanların rengi hiç hoşuma gitmemişti.. şimdi olsa yine almazdım..

:) doğru söze ne denir, en azından 2 yıl kdr bisüre var düğüne yada ben öle düşünüorm bilemiorm daha erken de olabilir ama dediklerine katılıorm içime de sindi bu berfin modeli ne yalan söliym yanına bardak takımı bile beğendm hatta onu set olarak almayı da düşünmüorm bernardoda 47tl 4lü kadehi ikinci takımı da %50 indirimli 12ye tamamlarım gibi gelio bide uygun su bardaklarını ve sürahisini de buldummu bu iş tmmdır:) olmadı ikeadan şık modellerle bile tamamlanır, ekliyorm resmini de yanyana bakın bakalm bide nasıl durucak:)

Eklentiler

• $berf.jpg
    156,1 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…