Arkadaslar amac reklam yapmak olmasa dahi üyelik gerektiren satis sayfalarin adreslerinizi
vermemeninizi rica ediyoruz.. Tavsiyeleriniz bu yönde olsun lütfen..
Iyi paylasimlar..
şehirfırsatı . com sitesinde evim . com sitesine ait 15 tl lik hediye çekleri 4 tl !!!
son 4 saati var ben aldım 2 tane
Linenste 3-4-5 Haziranda Linens nevresim takımlarında %50 indirim var bayanlar..
her mağazada mı??
Linenste 3-4-5 Haziranda Linens nevresim takımlarında %50 indirim var bayanlar..
ama olmadı şimdi
eve geldim hemen açtım pc yi indirimi yazacaktım. benden önce davranmışsın
bende yarın linense gideceğim.beğendiğim nevresim takımını alacağım inş . zaten bütün nevresimlerimi linensten %50 indirimden aldım şuana kadar
arkadaşlar fiyat aralığı nedir acaba nevresimlerin ?
cnm ben bugün gittim ama beğendiğim nevresim takımları indirme girmediği için alamadım
pamuk saten nevresim takımı sordum 130 tl ye inmiş. ayrıca kendi internet üzerinden satış mağazasında da modelleri ve fiyatlarını görebilirsiniz.ama mağaza da eski sezondaki modellerde olduğu için daha çok model vardı. buarada ben avcılardaki linense gittim
KIZLAR AYIN FIRSAT ÜRÜNÜ BANYO PASPASLARI DA TEK FİYAT OLMUŞ HEPSİ 49TL
(ama malesef gene seçili ürünleri indirime sokmuşlar)
arama motoruna linens yazdığın zaman çıkıyor cnmint üzerinden satıs magzasında modelelri ve fiyatları görebilirsiniz dediniz ben göremedim hangi adresten bakıyorsunuz acaba?
arama motoruna linens yazdığın zaman çıkıyor cnm
link vermek yasak sanırım.
emagaza.linens ok
Geçen ay, ayın ürünüydü masa örtüleri. Tam takımlar değildi indirimdekiler ama . Aldım ben bir tane. Forumda da vardı başka alanlar da aklıma missberry geldi direkt :) Ayın ürünü kampanyasını seviyorum :) Gerçi bu ayki paspas takımlarını beğenemedimkeşke masa örtülerinde de indirim olsaydı yalinensın ürünlerını kalıtesıne bayılıyorum nevresım takımı almalıyım ındırımdeyken :)