ayy ben ondan da korkuorm yaa reklamlarındaki kdr güvenlimi ki ellerimi doğramıcamı bilsem hemen alıcam(
rendeden nefret ediyorummm!!
bende çok korkarım rendeden. bunun özel tutma aparatları filan var. ince ince domates salatalık doğramayı hiç beceremem. ee babam yer ama kocişie ince ince doğramak isterim. aldım koycam çeyizime
e peki hemen getiriomu cnm o site güvenilir mi bide daha önce hiç alışveriş yapmadm da ordan?
siparişi de verdim ama herhangi bi kargo takip no çıkmadı mail de gelmedi?
aynen çeyiz için ama gelir gelmez evdeki bütün sebze ve meyvelerle deneme yapmayı düşünüorm reklamlarını bile sonuna kdr izlemiştm sürükleyiciii
bende aynen öle düşündüm çok merak ediyorum mesela özellikle patates kızartmasını nasıl yapcak. eve gelince hemen denicem
umarm güzeldir baktm kapları da güzel kapaklı fln yakından görmediğim için tereddüt etmiştm bende ama sana güveniorm:81::81::81:
kizlar su an markafonide olan cam caydanlik takimindan alan var mi hic?
cnm çok şeker görünüolar ama onları genelde koyamıosn ocağa fln çünkü ısıya dayanıklı bi türlü plastik malzemeden yapılıo, yok ben çaydanlıkta yaparm zaten servis olsn die alırım diosan orası başka, bide ben almıstm buna benzer bi çay kahve seti hiç nette görüldüğü gibi deildi, böyle ürünleri gerçekte görüp almak daha iyi bence:44:
Kızlar Bernardo'da da bir haftalık kampanya var. Yemek takımı ve çatal kaşık bıçak takımı alanlara ödediği ücretin yarısı kadar da hediye veriyorlar. Ben bernardo bone china yemek takımı ve Bernardo çatal kaşık takımı aldım ikisi toplam 2300 tl tuttu. 1150 tl lik de hediye aldım. Misafir yemek takımı,kahvaltı takımı, 6 kişilik günlük yemek takımı(günlük yemek takımının içinde 24 parça günlük çatal kaşığı, su bardakları ve amerikan servisi de var), fissler 4,5 litre düdüklü tencere, 3 lü cezve seti, korkmaz 4 lü çelik tencere seti, korkmaz çelik tava, süzgeç ve bir de sürahi bunların hepsi 2300 e geldi yani
Kızlar Bernardo'da da bir haftalık kampanya var. Yemek takımı ve çatal kaşık bıçak takımı alanlara ödediği ücretin yarısı kadar da hediye veriyorlar. Ben bernardo bone china yemek takımı ve Bernardo çatal kaşık takımı aldım ikisi toplam 2300 tl tuttu. 1150 tl lik de hediye aldım. Misafir yemek takımı,kahvaltı takımı, 6 kişilik günlük yemek takımı(günlük yemek takımının içinde 24 parça günlük çatal kaşığı, su bardakları ve amerikan servisi de var), fissler 4,5 litre düdüklü tencere, 3 lü cezve seti, korkmaz 4 lü çelik tencere seti, korkmaz çelik tava, süzgeç ve bir de sürahi bunların hepsi 2300 e geldi yani