çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlar internet kampanyasından haberdar edeyim bende sizi

Günün Fırsatı: Her yaşa, her ayağa MUYA! Hem şıklığı, hem sağlığı ayağınıza taşıyan MUYA mağazalarından yapacağınız alışverişlerinizde geçerli 40 TL’lik Alışveriş Çeki %50 grupfoni fırsatıyla sadece 20 TL!

terlik falan almak isterseniz muyadan ya da ayakkabı bu fırsatı kaçırmayın derim:KK61:
ayrıntılı bilgiyi linkten alabilirsiniz isterseniz buradanüye olup alışverişinizi de yapabilirsiniz.
site güvenilirdir alışveriş yaptım daha öncesinde:

xxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar hisar'da kampanya var daha yeni başlamış..

çelik tencere seti, teflon tencere seti,çaydanlık,cezve takımı normalde 1200 civarında bi fıyatken şuan 800 tl .. hem nakıt fıyatı aynı hem de taksıtlı aynı fıyat farkı yok ..

teflon tencere setinin adı:mercury (altın sarısı,gri,siyah renkleri var)

çelik tencere seti ise çok benziyo teflon setine ...

bana cok uygun gıbı geldı fıyatlar :KK52: Alıp almamakta kararsız kaldım sizce nasıl fiyat olarak..

cnm eğer mercuryi beğeniosan alabilirsn fiyat olrak uygun ama ben her ay ayın fırsatını bekliorm ya da her üründe yaptığı indirimleri istediğim modelleri almış oluorm, gecen ay domino çelik tenceresini aldm 590dan 399a düşmüştü üstelk fabrika satış mağazası var yakınımda orda da %10 indirim yapıolar 350ye geldi 3lü sahan seti de hediye:KK3:

bu arada fırsat mağazası ve çeyiz evi gibi sitelerde hisarın belli ürünleri de neredeyse yarı fiyatına satılıyor bilginiz olsn:KK3:

Son düzenleme:
Kızlar hisar'da kampanya var daha yeni başlamış..

çelik tencere seti, teflon tencere seti,çaydanlık,cezve takımı normalde 1200 civarında bi fıyatken şuan 800 tl .. hem nakıt fıyatı aynı hem de taksıtlı aynı fıyat farkı yok ..

teflon tencere setinin adı:mercury (altın sarısı,gri,siyah renkleri var)

çelik tencere seti ise çok benziyo teflon setine ...

bana cok uygun gıbı geldı fıyatlar :KK52: Alıp almamakta kararsız kaldım sizce nasıl fiyat olarak..

cnm bnce uygunmus fıyatı nerde gordun sen bunu

canm arkadaşın bahsettiği kampanya hisarın sitesinde var bi incele istersen birde ben merak ettim çatal kaşık setleri bin tl civarı yazıyor :s doğrumu yaa

ben profılo alısverıs merkezınde gördum . ve evet catal kasık takımalrı 1000 tl cıvarında hatta 1100 den yukarı genelde ama muhteşemler :S

bnm bütün alışveriş sitelerine üyeliğim var daveyite filan ihtiyacın olursa özelden yaz gönderirim:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım günaaydın bana yardımcı olabilirmisin bende evlenme yolunda ilerliyorum ve hiç çeyizim yok yavas yavas asladım yardımlarınıza ihtiyacım var site isimlerinden başlasak:26:

canım günaaydın bana yardımcı olabilirmisin bende evlenme yolunda ilerliyorum ve hiç çeyizim yok yavas yavas asladım yardımlarınıza ihtiyacım var site isimlerinden başlasak:26:

ya bütün siteleri bende takip ediyorum bir kaçında bazen çeyiz ürünleri ile ilgili oluyor ama fiyatlar dışarıdada aynı olduğu için vazgeçiyorum elimle bakar alırım diye :s eğer varsa öyle güzel site bende ismini istiyorum :KK1:

argoda "beleş" anlamına gelen bi kelime var hani..heh işte onun sonuna "com" ekleyin days in colours un indirimi var :)))

isim vermek yasak diye bu geldi aklıma :KK53:

Kızlarrrr
YKM de 10-12 Haziran tarihleri arasında YKM Kartla ev dekorasyon reyonlarında seçili ürünlerde %50 indirim başlamış:KK55:
ama sanırım bu bizim beklediğimiz büyük indirim değil. çünkü o indirim bütün ev reyonunda geçerli oluyordu. bu sene indirimlerden pek tat alamıyorum:KK14:

Markafonide Dantela Vita markalı çok güzel yatak örtüleri ve çok şık havlular var. Duyurulur :)

Son düzenleme:
X