arama motoruna linens yazdığın zaman çıkıyor cnm
link vermek yasak sanırım.
emagaza.linens ok
Kızlar hisar'da kampanya var daha yeni başlamış..
çelik tencere seti, teflon tencere seti,çaydanlık,cezve takımı normalde 1200 civarında bi fıyatken şuan 800 tl .. hem nakıt fıyatı aynı hem de taksıtlı aynı fıyat farkı yok ..
teflon tencere setinin adı:mercury (altın sarısı,gri,siyah renkleri var)
çelik tencere seti ise çok benziyo teflon setine ...
bana cok uygun gıbı geldı fıyatlarAlıp almamakta kararsız kaldım sizce nasıl fiyat olarak..
cnm bnce uygunmus fıyatı nerde gordun sen bunu
canm arkadaşın bahsettiği kampanya hisarın sitesinde var bi incele istersen birde ben merak ettim çatal kaşık setleri bin tl civarı yazıyor :s doğrumu yaa
bnm bütün alışveriş sitelerine üyeliğim var daveyite filan ihtiyacın olursa özelden yaz gönderirim
canım günaaydın bana yardımcı olabilirmisin bende evlenme yolunda ilerliyorum ve hiç çeyizim yok yavas yavas asladım yardımlarınıza ihtiyacım var site isimlerinden başlasak:26:
argoda "beleş" anlamına gelen bi kelime var hani..heh işte onun sonuna "com" ekleyin days in colours un indirimi var :)))
isim vermek yasak diye bu geldi aklıma
ahahaha süpersinnn
argoda "beleş" anlamına gelen bi kelime var hani..heh işte onun sonuna "com" ekleyin days in colours un indirimi var :)))
isim vermek yasak diye bu geldi aklıma
beleş = bedava
Markafonide Dantela Vita markalı çok güzel yatak örtüleri ve çok şık havlular var. Duyurulur :)