çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

şehirfırsatı . com sitesinde evim . com sitesine ait 15 tl lik hediye çekleri 4 tl !!!

son 4 saati var ben aldım 2 tane:KK64::KK64::KK64:

Arkadaslar amac reklam yapmak olmasa dahi üyelik gerektiren satis sayfalarin adreslerinizi
vermemeninizi rica ediyoruz.. Tavsiyeleriniz bu yönde olsun lütfen..
Iyi paylasimlar..:KK34:

evmanya da nehir çatal bıçak takımının kampanyası var

Son düzenleme:
admin kızcak ama arkadaşın bahsettiği sitede yani evim.net de harika indirimler var pek bilmiyorum bazı ürünlerin fiyatlarını ama küçük ev aletleri nevresimler fln gayet uygun geldi.. :KK66:

Linenste 3-4-5 Haziranda Linens nevresim takımlarında %50 indirim var bayanlar.. :KK76:

ama olmadı şimdi:KK33:
eve geldim hemen açtım pc yi indirimi yazacaktım. benden önce davranmışsın:KK33:

bende yarın linense gideceğim.beğendiğim nevresim takımını alacağım inş . zaten bütün nevresimlerimi linensten %50 indirimden aldım şuana kadar

ama olmadı şimdi:KK33:
eve geldim hemen açtım pc yi indirimi yazacaktım. benden önce davranmışsın:KK33:

bende yarın linense gideceğim.beğendiğim nevresim takımını alacağım inş . zaten bütün nevresimlerimi linensten %50 indirimden aldım şuana kadar

arkadaşlar fiyat aralığı nedir acaba nevresimlerin ?

arkadaşlar fiyat aralığı nedir acaba nevresimlerin ?

cnm ben bugün gittim ama beğendiğim nevresim takımları indirme girmediği için alamadım :KK19:
pamuk saten nevresim takımı sordum 130 tl ye inmiş. ayrıca kendi internet üzerinden satış mağazasında da modelleri ve fiyatlarını görebilirsiniz.ama mağaza da eski sezondaki modellerde olduğu için daha çok model vardı. buarada ben avcılardaki linense gittim

KIZLAR AYIN FIRSAT ÜRÜNÜ BANYO PASPASLARI DA TEK FİYAT OLMUŞ HEPSİ 49TL
(ama malesef gene seçili ürünleri indirime sokmuşlar)

Son düzenleme:
ayrıca internet mağazasında da indirimli ürünler ilan edildi ama ben de pek beğenmedim modelleri:KK1::KK1:

cnm ben bugün gittim ama beğendiğim nevresim takımları indirme girmediği için alamadım :KK19:
pamuk saten nevresim takımı sordum 130 tl ye inmiş. ayrıca kendi internet üzerinden satış mağazasında da modelleri ve fiyatlarını görebilirsiniz.ama mağaza da eski sezondaki modellerde olduğu için daha çok model vardı. buarada ben avcılardaki linense gittim

KIZLAR AYIN FIRSAT ÜRÜNÜ BANYO PASPASLARI DA TEK FİYAT OLMUŞ HEPSİ 49TL
(ama malesef gene seçili ürünleri indirime sokmuşlar)

int üzerinden satıs magzasında modelelri ve fiyatları görebilirsiniz dediniz ben göremedim hangi adresten bakıyorsunuz acaba?

keşke masa örtülerinde de indirim olsaydı ya :KK43: linensın ürünlerını kalıtesıne bayılıyorum nevresım takımı almalıyım ındırımdeyken :)

keşke masa örtülerinde de indirim olsaydı ya :KK43: linensın ürünlerını kalıtesıne bayılıyorum nevresım takımı almalıyım ındırımdeyken :)
Geçen ay, ayın ürünüydü masa örtüleri. Tam takımlar değildi indirimdekiler ama . Aldım ben bir tane. Forumda da vardı başka alanlar da aklıma missberry geldi direkt :) Ayın ürünü kampanyasını seviyorum :) Gerçi bu ayki paspas takımlarını beğenemedim :KK43:

Son düzenleme:
Kızlar ben Eminönü mağazasından baktım.
Çok güzel modeller var, desen seçeneği çok.
Eski sezon ve yeni sezon hemen hemen tüm modeller var.
Ben bambu nevresim takımı aldım. Fiyatı 137,50 TL ( 8 taksit )

20110503154010819.jpg

X