çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kızlar taçın kristal marka çift ve tek kişilik yorganlarında bir alana bir bedava. Netteucuzluk.comda iki adet tek kişilik yorgan 60 tl ye geliyor netten başka sitelere de bakabilirsiniz.

Kızlar taçın kristal marka çift ve tek kişilik yorganlarında bir alana bir bedava. Netteucuzluk.comda iki adet tek kişilik yorgan 60 tl ye geliyor netten başka sitelere de bakabilirsiniz.

bende aldm bakalm çift kişilikten ilk defa bu siteden alışveriş yapıorm umarm sorun yaşamam:KK31::26::26::26:

kızlar bingomingo da Days in Colours nevresim battaniye her türlü ürününde indirim var nevresimler 70 tl bi bakın derim...

:)) limangoda mehtap ürünlerin indirim var :)))

limangonun mehtap ürünlerini hiç tavsiye etmiorm kızlar şu an satışta olan lunares çay kahve takımını almıstm hiç beklediğim gibi deil resimler aldatmaca yani bildiğin çin malı geri göndersem değmicek dedm uzak durun bence!!!!

limangonun mehtap ürünlerini hiç tavsiye etmiorm kızlar şu an satışta olan lunares çay kahve takımını almıstm hiç beklediğim gibi deil resimler aldatmaca yani bildiğin çin malı geri göndersem değmicek dedm uzak durun bence!!!!

hadi ya bilmiyordum :S bir kaç arkın işine yarar dedim :s bingomingodan ben memnunum bi makyaj çantası ve normal bir çanta aldım ikisindende memnunum ama days nevresimleri nasıl bilmiyorum

hadi ya bilmiyordum :S bir kaç arkın işine yarar dedim :s bingomingodan ben memnunum bi makyaj çantası ve normal bir çanta aldım ikisindende memnunum ama days nevresimleri nasıl bilmiyorum

ya girdm ben bu bingomingoya ama üye mi olmak gerekio kampanyaları görmek için days in colors die bişi yok hiççç:26::26::26:

yadigo da speed slicer dilimleyici 69 tl yerine 39 tl. ben aldım. ürün takipçileri kaçırmasın:emir_bebek::emir_bebek:

ayy ben ondan da korkuorm yaa reklamlarındaki kdr güvenlimi ki ellerimi doğramıcamı bilsem hemen alıcam:KK43:(
rendeden nefret ediyorummm!!:KK5::KK5::KK5:

Son düzenleme:
merhabalar kızlar limangoda bi hediye home collection diye bir markanın ürünlerinde indirim var çok güzeller bakmanızı tavsiye ederim :)

X