karaca ürünleri satan mağazada yemek takımı artı tenceresi cezve seti çaydanlığı düdülüsü falan içinde olan çelik çeyiz setiyle beraber 1142 yerine 798 liraya düşmüş
ben çatal kaşığı 396 liraya almıştım şimdi çelik set lazım . çelik set fiyatına ikisini veriyor. mağaza keendi yapmış kampanyayı . mesaj atarsanız ismini verebilirimn
AYSIZGOKYUZU arkadasım 100 msjı doldurmadıgım ıcın ozelden yazamıyorum. ben 109 lıraya aldımyanı bu fıyata ıkı tane almıs oluyosun. ben bursadan bı magazadan aldım ama sanırım bu heryerde var. google taç kristal yorgan kampanyası yazarsan cıkıyor. zaten bı cantada ıkı yorgan oluo uzerındede kocaman bı alana bı bedava yazıyor bı ınt bak ıstersen
bu arada intden baktım
Bir Microfiber Yorgan Alana İkincisi %50 İndirimli
109,00 TL (KDV Dahil)
kampanya bu şekilde :)
kızlar şuanda bi sitede 34 parça saklama kabı 14,95+3,5 tl kargo ücreti var.. ben siparişimi verdim.. site adı vermek yasak mı emin değilim :26: değilse isteyenler için verebilirm
siyah_inci msj attım sana site adını gönderirsen çok sevinirim...
aaa buldum
indirim yakaladinyakaladin daymış :80:
ben plastik ürünleri çok kaliteli bulmuyorum. ben bu siteden silikon kek kalıbı almıştım.okadar fena kokuyor ki zehirlenmekten korktuğum için kullanamıyorum.
kızlar şuanda bi sitede 34 parça saklama kabı 14,95+3,5 tl kargo ücreti var.. ben siparişimi verdim.. site adı vermek yasak mı emin değilim :26: değilse isteyenler için verebilirm
cnm ya bunun aynısı ben ikeadan aldım 12 liraydı sanırım yanlış hatırlamıyosam
her yerde var kızlar bunlar...bende ikeadan almıştım 9.90 tl gibi bişeye...
Eki Görüntüle 171874
Kızlar sizce bi nasıl bi sitede 118 tl.indirime girmiş. fuleve diye bir alışveriş sitesinde...