çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

cnm ya mağazayı söylesen biz de bi baksak

tac yorganlarda bır alana bır bedava var arkadaslar ben dun aldım....forumda bı yerde okuyup gıttım bende ama nerde okudugumu tam hatırlamadıgım ıcın paylasmak ıstedım sızlerle

AYSIZGOKYUZU arkadasım 100 msjı doldurmadıgım ıcın ozelden yazamıyorum. ben 109 lıraya aldımyanı bu fıyata ıkı tane almıs oluyosun. ben bursadan bı magazadan aldım ama sanırım bu heryerde var. google taç kristal yorgan kampanyası yazarsan cıkıyor. zaten bı cantada ıkı yorgan oluo uzerındede kocaman bı alana bı bedava yazıyor bı ınt bak ıstersen

canım benim çok sağol peki bu yorganlar normalde tek ne kadar bilgin varmı :) boşu boşuna almış olmim diyorum :)

bu arada intden baktım
Bir Microfiber Yorgan Alana İkincisi %50 İndirimli
109,00 TL (KDV Dahil)

kampanya bu şekilde :)

bu arada intden baktım
Bir Microfiber Yorgan Alana İkincisi %50 İndirimli
109,00 TL (KDV Dahil)

kampanya bu şekilde :)

tacın kendı sıtesıne baktıgımda bende öle görmustum magazaya gıttıgımde bı alana bı bedavaydı daha 2 gun once aldım :) taç kristal yorgan yazarsan dedıgım kampanyayı gorebılırsın

kızlar şuanda bi sitede 34 parça saklama kabı 14,95+3,5 tl kargo ücreti var.. ben siparişimi verdim.. site adı vermek yasak mı emin değilim :26: değilse isteyenler için verebilirm

slm siyah inci
burada gördüğümüz indirimleri paylaştığımıza göre,site adını vermende bi sakınca yok.
yoksa herkese özelden indirimlerin nerede olduğunu yazmak zorunda kalabilirsin.haber verdiğin için saol.

başka indirimleri de bekliyorum 4 gözle
bu konuyu açan arkadaşa binlerce teşekkür

aaa buldum
indirim yakaladinyakaladin daymış :80:

ben plastik ürünleri çok kaliteli bulmuyorum. ben bu siteden silikon kek kalıbı almıştım.okadar fena kokuyor ki zehirlenmekten korktuğum için kullanamıyorum.

aaa buldum
indirim yakaladinyakaladin daymış :80:

ben plastik ürünleri çok kaliteli bulmuyorum. ben bu siteden silikon kek kalıbı almıştım.okadar fena kokuyor ki zehirlenmekten korktuğum için kullanamıyorum.

tatlım kek kalıbını fırında yani sıcak ortamda kullanıcağın için korkmakta haklısın..Saklama kağları üzerini pişirme ısıtma işlemi düşünmediğim için bi sakıncası yok diye düşünüyorum

Son düzenleme:
kızlar şuanda bi sitede 34 parça saklama kabı 14,95+3,5 tl kargo ücreti var.. ben siparişimi verdim.. site adı vermek yasak mı emin değilim :26: değilse isteyenler için verebilirm

cnm ya bunun aynısı ben ikeadan aldım 12 liraydı sanırım yanlış hatırlamıyosam

Linens'te ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası başladı, haberiniz olsun :)

Kızlar!!! sürekli bişiler alıyor ama indirimleri bizimle paylaşmıyormuşsunuz gibi geliyor bana

huhu hiç alışveriş yapan yok mu?

bunlar bi süre önce indirime girmişti hala devam ediyo mu bilmiyorum. ama çok kullanışlı olduğunu yazmıştı birisi. pikenin içine yorgan da giriyomuş. fiyat da uygun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…