çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Sende güle güle kullan canım. Kısmetten çıkmış bir kere yapacak birşey yok, sayende yeni bir yer keşfettim eksiklerimi oradan takip eder tamamlarım artık, teşekkür ederim canım :))

Sende güle güle kullan canım. Kısmetten çıkmış bir kere yapacak birşey yok, sayende yeni bir yer keşfettim eksiklerimi oradan takip eder tamamlarım artık, teşekkür ederim canım :))
rica ederim tatlım ne demek :)

Kızlar boyner ve ykm de online satışta philips katı meyve sıkacağında büyük indirim var. sizce hangisini alıyım? ben gümüş renkli olanı istiyorum mutfağıma uysun diye.ama bakır renkli olan daha üst modeli.
güsel görüneni mi?yoksa üstün modeli mi alayım? Yardım edin

Eki Görüntüle 172748 Eki Görüntüle 172749

üst model derken ne gibi bir farkı var ıkısının özellık bakımından cnm ?

üst model derken ne gibi bir farkı var ıkısının özellık bakımından cnm ?

birisi 700,diğeri 800 watt.üst modelde meyveleri koyduğun yer daha geniş ve damlamasın diye meyve suyunun aktığı yer yukarıya kalkabiliyor.sanırım alt model 2 programlı,üst model daha çok programlı

birisi 700,diğeri 800 watt.üst modelde meyveleri koyduğun yer daha geniş ve damlamasın diye meyve suyunun aktığı yer yukarıya kalkabiliyor.sanırım alt model 2 programlı,üst model daha çok programlı

Mutfakta görunmeyen bı yerde dolabında olur zaten meyve sıkacağın o yüzden bence rengı problem yapma cunku tezgahta olmuyo zaten bızım evdede var cok heveslenerek aldık ama 2-3 kez kullandıktan snra kaldırdık .. ben begenmıyorum portakal sıkımını falan cok köpürtüyo ..

Ama sen sevıyosan ve almayı düşünüyosan model bence önemli..

teşekkürler cnm,bende pek sevmiyorum çok köpürtüyor.ama illede alınması lasım. ilerde çoçuk olunca çok işe yarar diye düşünüyorum. portakal suyu için narenciye sıkacağı almak istiyorum.hatta modelide şu

buda indirime girmiş.braunun 59dan 32 tl ye inmiş

narencıye sıkacagı cok gereklı bence bende ıstıyorum cok begenmıstım bubu ama bnmde kucuk mutfak aletlerım siyah ve demir renginde yanı gösterdıgın resımlerdekı sol taraftakı katı meyve sıkacağı aletının rengınden :)

oyuzden öyle bi narencıye sıkacagı arıyorum bilgin var mı ?

arzumun var fıyatı 50 tl cıvarında ama pek hoşuma gitmedı..

bnde annemlere hedıye almısdım kullanmadıkları için bana verıcekler evlendıkten snra bebegım oldugunda katı meyve sıkacagını :)

cnm narenciye sıkacağını çok araştırmadım,bunuda ucuz diye alacaktım ama wattı çok düşük vazgeçtim.görürsem haber veririm sana

Son düzenleme:
kızlar bardaklarım geldi
dün sipariş verdim bugün elimde oldu çok güzeller iyiki de almışım
kampanya devam ediyor kaçırmayın derim

philipsin katı meyve sıkacaklarından kullanan, fikir verecek olan yok mu?

kızlarrrrrrrrrr real 'de çok uygun şeyler var,su bardakları,saklama kapları paşabahçenin,borcamları felan gidip bir bakın derim ben kaçırmayın!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…