- 30 Ocak 2011
- 966
- 4
ewet ev tekstili markası fakat alışveriş merkezleride var onu demek istemiştim kusura bakma
Kadınlar gününe özel Taç Online alışverişlerde %15 indirim varmış.
alışveriş merkezi nerelerde var ki,ben hiç görmedim ist.da:44:
canım bursa , izmir, yalova, izmit , afyon ve antalyada var benimbildiğim alışveriş merkezi
teşekkür ederim,ben istanbuldayım ve en yakını izmit.oraya da kim bilir ne zaman giderim,o zamana biter herhalde.fotoğrafı var mı kahvaltı setinin,belki çok beğenirsem ordan birine sipariş veririm
kızlar essede bütün yeni sezon ürünlerinde %50 indirim var.elektrikli ürünler hariç ama.
ben çeyizime green pan tencere tava setleri,servis borcamlar, vs vs bi sürü şey aldım
pazar günü son gün haberiniz olsun
cnm ben netten baktım şimdi green pan'larda indirim görünmüyo. ben onlardan istiyorum da. acaba internet sitesine yazmadılar mı..
Kızlar dediğim gibi bütün ürünlerde (elektronik ürünler hariç) indirim var,yani mağazadaki herşeyde geçerli bu indirim.hemde %50 indirim, ama pazar son günmüş. ben çeyizim için bi sürü şey aldım yarısını ödedim.
indirimi internette yayınlamamışlar
ayyy canım süper bir haber...çok çok saol...yarın hemen gitmem gerekiyor...
Kızlar dediğim gibi bütün ürünlerde (elektronik ürünler hariç) indirim var,yani mağazadaki herşeyde geçerli bu indirim.hemde %50 indirim, ama pazar son günmüş. ben çeyizim için bi sürü şey aldım yarısını ödedim.
indirimi internette yayınlamamışlar
çok teşekkür ederim haber verdiğin için
dün okuyup bugun soluğu essede aldım
çok kalabalıktı gerçekten 200küsür liralık alışveriş yapıp yarısını verdim çok mutluyum bakalım aklımda kalan bikaç şey oldu onları da yarın başka bi mağazadan bakcam inşallah
çok teşekkrüler =)
kızlar sözde pazar günü ayın 13 ünde esse de ki indirim bitecekti. bi hafta daha uzatmışlar.
yani essede bütün ürünlerde %50 indirim devam ediyor :119: