çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bende gidememiştim bugün gideyim bakayım bakalım ama indirimin ikinci haftasıysa burdakinde hiç bişey kalmamıştır eminim.. :KK43:

ben esseden bı ara ındırımde gorup catal kasık takımı almıstım onu sımdı mısafır ıcın kullanmayı dusunuyorum ama kalıtesı konusunda tereddutlerım var fıkrın var mı yada fıkrı olan bırısı var mı acaba

ben esseden bı ara ındırımde gorup catal kasık takımı almıstım onu sımdı mısafır ıcın kullanmayı dusunuyorum ama kalıtesı konusunda tereddutlerım var fıkrın var mı yada fıkrı olan bırısı var mı acaba

walla esse deki en kaliteli ürünler döküm tencereleri olarak biliyorum ama diğer ürünler hakkında fazla bilgim yok.. ama kalitelidir misafire kullan bencede... bende akşam gittim, bir tane döküm tencere ile wok tencere aldım :)) gerçekten %50 indirim vardı. :KK76: ama bazı şeylerde sanki önce artış sonra indirim var gibi geldi bana, bıçak seti de almayı düşünüyordum ama çok pahalıydı vazgeçtim..

bu arada indirimi haber veren arkadaşa teşekkürler :KK71:

Arkadaşlar bugün Cemile Cuisine ürünlerinde müthiş indirim var. Kaçırmayın derim özellikle kırmızı hastalarını sevindirecek türden ürünler satışta :))))

walla esse deki en kaliteli ürünler döküm tencereleri olarak biliyorum ama diğer ürünler hakkında fazla bilgim yok.. ama kalitelidir misafire kullan bencede... bende akşam gittim, bir tane döküm tencere ile wok tencere aldım :)) gerçekten %50 indirim vardı. :KK76: ama bazı şeylerde sanki önce artış sonra indirim var gibi geldi bana, bıçak seti de almayı düşünüyordum ama çok pahalıydı vazgeçtim..

bu arada indirimi haber veren arkadaşa teşekkürler :KK71:

indirimi ben haber verdiğime göre üstüme alınabilirim.:KK3:

önemi yok cnm umarım beğendiğiniz bişiler bulmuşsunuzdur.ben çeyizime baya bişiy aldım. kaliteli görünüyorlar.ama kullanışlımı bilemem. bide green pan tencere seti yaptım kendime,çok ağırlar ama sağlık için katlanıcaz artık.

buarada başka indirim varsa paylaşın arkadaşlar. çooooooooooookkkkkk ihtiyacım var çoooooooook:KK37:

Kızlar öncelikle forum istanbulda esse diye ev araç gereçleri satan bir mağaza var cuma-c.tesi-pazar günleri bütün ürünlerde %50 indirim var 80 liralık tost makinası 40 lira oluyor .. Bir diğeri ise

Emsan da 22 parça Tombo çeyiz seti (tencereler-çaydanlık-cezveler)+86 parça porselen yemek takımı(yuvarlak)+91 parça sandıklı çatal,kaşık,bıçak seti bunların hepsi 1635 TL yerine 1249 TL

limango da bugün esencia diye bir markada indirim var, bıçak takımları var renkli renkli acaba kalitesi nasıl alan kullanan oldu mu?
:44:

Arkadaşşşlarrr, pazartesi tchibo da 'tertemiz evler' teması başlıyormuş, hem çok cici hem de kullanışlı temizlik aletleri var, bakmanızı tavsiye ederim :KK34:

Merhaba arkadaşlar ihtiyacı olanlar için çok güzel bir Kitchen Tool 5 Parça Mutfak Gereçleri Seti 3 gün boyunca 8,90TL TL indirdik.com da.
$mutfak_gerecleri_seti_1.jpg $mutfak_gerecleri_seti_2.jpg $mutfak_gerecleri_seti_3.jpg $mutfak_gerecleri_seti_4.jpg

Arkadaşlar Kütahya porselen zümrüt yemek takımı,
kahvaltı yakımı
ve çatal bıçak takımı 749,00 TL
bilginize kıslarrr:))))

Kızlar Teknosalarda ve Teknosanın internet sitesinde oblio fritözler 19.90 a inmiş, dün sevgilim bana hediye olarak aldı, hemen denedik, oldukça iyi :KK9: hem de ufak tefek çok yağ almıyor 2 kişi için ideal :KK8:

Artık son günleri ama belki bir iki gün içinde beyaz eşya alacaklar vardır. Bilginize :

10053.jpg

karaca ürünleri satan mağazada yemek takımı artı tenceresi cezve seti çaydanlığı düdülüsü falan içinde olan çelik çeyiz setiyle beraber 1142 yerine 798 liraya düşmüş
ben çatal kaşığı 396 liraya almıştım şimdi çelik set lazım . çelik set fiyatına ikisini veriyor. mağaza keendi yapmış kampanyayı . mesaj atarsanız ismini verebilirimn:KK56:

karaca ürünleri satan mağazada yemek takımı artı tenceresi cezve seti çaydanlığı düdülüsü falan içinde olan çelik çeyiz setiyle beraber 1142 yerine 798 liraya düşmüş
ben çatal kaşığı 396 liraya almıştım şimdi çelik set lazım . çelik set fiyatına ikisini veriyor. mağaza keendi yapmış kampanyayı . mesaj atarsanız ismini verebilirimn:KK56:

canım nerde acaba bu dedıgın kampanya benımde çelik setim eksıkte

X