çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

merhabalar,
bende hevesinizi görünce yazmak istedim tchibo da bu hafta çok güzel kek kalıpları var uygunlarda ayrıca daha önce söylendimi bilmiyorum ama bernardoya her 100 tl lik alışverişe yarısı kadar hediye çeki kampanyası var ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye ederim :93:

bernardo kampanyasi nezmna kadar acaba bilen varmi?:44:

başka bu bardaklardan alan var mı kızlar? ya şimdi ben belki dışarıda da bu fiyata bulurum diye netten almaktan çekiniyorum.göre göre alırım daha iyi. ama dışarıda nakit fiyatları nedir bilmiyorum:44:

kızlar dun bimin önunden gecerken fark ettım pasabahce cay servıs takımı 25.90 yazıyordu. içinde 6 tane pasta tabagı 6 tane cay bardagı ve cay tabagı sekerlıgı kapaklı ve bı adet te buyuk servıs tabagı var. 8 nısanda gelıcekmıs aklınızda bulunsun fıyatı ıyı mı kotumu tam bılmesemde ben almayı dusunuyorum

başka bu bardaklardan alan var mı kızlar? ya şimdi ben belki dışarıda da bu fiyata bulurum diye netten almaktan çekiniyorum.göre göre alırım daha iyi. ama dışarıda nakit fiyatları nedir bilmiyorum:44:

dışarda bu fiyata bulabileceğini sanmıyorum
ben paşabahçenin mağazasına gittim fiyatlar bunlardı
güvenemiyorsan sen bilirsin tabii
ama paşabahçenin kendi sitesi burası
orjinal ürünler

bu benim ne zamandır istediğim ama burda bulamadığım set iyi ki haber verdin b cuma bir bakayım umarım işten çıkana kadar bitirmezler. Hem de kırmızı ve siyah renkleri varmış.

Eklentiler

• $1_buyuk_5858133_tabak.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Birde şu biblolu rendeden alacağım fiyatı şuan 14.90'mış gittigidiyor'da.

Eklentiler

• $biblolu rende.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 54
canım bende dore satıorum.. çevrede dore satıcısı yokmu katalog fiyatı şuan zaten 14,90 gg den alırsan birde kargo ücreti ödemek durumunda kalırsın
Haklısın canım da etrafımda tanıdığım bir dore temsilcisi yok gerçi bende farklı bazı eşyalar daha alacağım gg'den o yüzden kargo ücretsiz olacak.

dışarda bu fiyata bulabileceğini sanmıyorum
ben paşabahçenin mağazasına gittim fiyatlar bunlardı
güvenemiyorsan sen bilirsin tabii
ama paşabahçenin kendi sitesi burası
orjinal ürünler

((( çok üzüldüm geçen ay 12 kişilik takım yaptım bi dünya para verdim keşke biraz daha bekleseymişim ((

((( çok üzüldüm geçen ay 12 kişilik takım yaptım bi dünya para verdim keşke biraz daha bekleseymişim ((

mrb _rz_ sen takımını paşabahçenin kendi mağazasındanmı aldın? ve ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim?

Son düzenleme:
Yok hayatım bir züccaciyeden aldım 12 tane tabak 12 tane bardak aldım 100 tl verdim bir iki bişi daha alınca 15 tl indirim yaptılar. Görünce çok üzüldüm ( İhtiyacın varsa kaçırma canım, FD hem türk malı hemde çok kaliteli. Ayrıca devam ürünleri de var tam set yapabilirsin.

Şekerliği 6 tl ye, ayaklı şekerliği 20 tl ye, salata kasesini de 16 tl ye aldım. Dİğerleri aldığım yerde yoktu, alamadım :))

Son düzenleme:

bak burda çok hoş görünüyor ya iyiki de almışım :)
olsun canım oluyo öyle denk geliyo sıkma canını
çok şık set yapmışsın mutlulukla kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…