gidip bakamadım die üzülmüştüm...yasasın bu hafta sonu mutlaka gıdıcem
bende gidememiştim bugün gideyim bakayım bakalım ama indirimin ikinci haftasıysa burdakinde hiç bişey kalmamıştır eminim..
ben esseden bı ara ındırımde gorup catal kasık takımı almıstım onu sımdı mısafır ıcın kullanmayı dusunuyorum ama kalıtesı konusunda tereddutlerım var fıkrın var mı yada fıkrı olan bırısı var mı acaba
walla esse deki en kaliteli ürünler döküm tencereleri olarak biliyorum ama diğer ürünler hakkında fazla bilgim yok.. ama kalitelidir misafire kullan bencede... bende akşam gittim, bir tane döküm tencere ile wok tencere aldım :)) gerçekten %50 indirim vardı.ama bazı şeylerde sanki önce artış sonra indirim var gibi geldi bana, bıçak seti de almayı düşünüyordum ama çok pahalıydı vazgeçtim..
bu arada indirimi haber veren arkadaşa teşekkürler
tefalde 1 alana 1 bedava kampanyası başlamışş...kaçırmayın üzülürsünüz
tefal'in tüm ürünleri için geçerli mi bu ? kevgirlerden eksiğim var da
karaca ürünleri satan mağazada yemek takımı artı tenceresi cezve seti çaydanlığı düdülüsü falan içinde olan çelik çeyiz setiyle beraber 1142 yerine 798 liraya düşmüş
ben çatal kaşığı 396 liraya almıştım şimdi çelik set lazım . çelik set fiyatına ikisini veriyor. mağaza keendi yapmış kampanyayı . mesaj atarsanız ismini verebilirimn