çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kadınlar gününe özel Taç Online alışverişlerde %15 indirim varmış.

Kızlar Antalyada oturanınız var ise Dedeman Carrefourun karşısında Home Center diye bir mağaza var, orda Sarevin pamuk saten nevresim takımları 75 tl... kampanya yapmışlar haberiniz olaaa.. ihtiyacı olanlara duyrulur.. :81:

canım bursa , izmir, yalova, izmit , afyon ve antalyada var benimbildiğim alışveriş merkezi

teşekkür ederim,ben istanbuldayım ve en yakını izmit.oraya da kim bilir ne zaman giderim,o zamana biter herhalde.fotoğrafı var mı kahvaltı setinin,belki çok beğenirsem ordan birine sipariş veririm:KK61:

teşekkür ederim,ben istanbuldayım ve en yakını izmit.oraya da kim bilir ne zaman giderim,o zamana biter herhalde.fotoğrafı var mı kahvaltı setinin,belki çok beğenirsem ordan birine sipariş veririm:KK61:

resim var ama aranızda yeni oldugum için eklemıyomusum galıba belırlı bı mesaj sayısına ulasmak gerekıyomus

kızlar essede bütün yeni sezon ürünlerinde %50 indirim var.elektrikli ürünler hariç ama.
ben çeyizime green pan tencere tava setleri,servis borcamlar, vs vs bi sürü şey aldım

pazar günü son gün haberiniz olsun

kızlar essede bütün yeni sezon ürünlerinde %50 indirim var.elektrikli ürünler hariç ama.
ben çeyizime green pan tencere tava setleri,servis borcamlar, vs vs bi sürü şey aldım

pazar günü son gün haberiniz olsun

cnm ben netten baktım şimdi green pan'larda indirim görünmüyo. ben onlardan istiyorum da. acaba internet sitesine yazmadılar mı..

Kızlar dediğim gibi bütün ürünlerde (elektronik ürünler hariç) indirim var,yani mağazadaki herşeyde geçerli bu indirim.hemde %50 indirim, ama pazar son günmüş. ben çeyizim için bi sürü şey aldım yarısını ödedim.

indirimi internette yayınlamamışlar

Kızlar dediğim gibi bütün ürünlerde (elektronik ürünler hariç) indirim var,yani mağazadaki herşeyde geçerli bu indirim.hemde %50 indirim, ama pazar son günmüş. ben çeyizim için bi sürü şey aldım yarısını ödedim.

ayyy canım süper bir haber...çok çok saol...yarın hemen gitmem gerekiyor...

green pan tencerelerde de geçerli bu indirim kızlar, işe yarar mı bilmiyorum ama bende green pan seti yaptım kendime

canım mesajıma cevap verdiğin için tşkler 10 dk uyarısı alıyorum buradan yazayım dedim.tekrar saol...sende aldıklarını güle güle kullan canım hayırlı olsun...

çok teşekkür ederim haber verdiğin için
dün okuyup bugun soluğu essede aldım
çok kalabalıktı gerçekten 200küsür liralık alışveriş yapıp yarısını verdim çok mutluyum bakalım aklımda kalan bikaç şey oldu onları da yarın başka bi mağazadan bakcam inşallah
çok teşekkrüler =)

çok teşekkür ederim haber verdiğin için
dün okuyup bugun soluğu essede aldım
çok kalabalıktı gerçekten 200küsür liralık alışveriş yapıp yarısını verdim çok mutluyum bakalım aklımda kalan bikaç şey oldu onları da yarın başka bi mağazadan bakcam inşallah
çok teşekkrüler =)

önemi yok canım
benimde aklıma soktun, bende mi başka bi mağazaya baksam. nette gördüğüm ürünlerin anca dörtte birini gördüm gittiğim mağaza da

arkadaşlar ben çeyizimin çoğunu bernardo dan aldım şöyle bi kampanya var; biçok üründe alışveriş yaptığının yarısı kadar hediye çeki veriyorlar sende mağazadan ne istiyosan alabiliyosun. ben yemek takımı ve çatal bıçak takımı aldım 1115 liralık çek verdiler ve ben mutfağımın tüm kaba eşylarını aldım sayılır:KK62:
ayrıca tefal de de ütülerde ve düdüklü tencerelerde indirim var. tava ve tencerelerdede 3 al 2 öde kampanyası uzatılmış. haberiniz ola :)

kızlar sözde pazar günü ayın 13 ünde esse de ki indirim bitecekti. bi hafta daha uzatmışlar.

yani essede bütün ürünlerde %50 indirim devam ediyor :119:

kızlar sözde pazar günü ayın 13 ünde esse de ki indirim bitecekti. bi hafta daha uzatmışlar.

yani essede bütün ürünlerde %50 indirim devam ediyor :119:

gidip bakamadım die üzülmüştüm...yasasın bu hafta sonu mutlaka gıdıcem :21:

X