ben bugün gittim yorganlarda % 50 indirim var çift kişilik microfiberler 60tan 30a düşmüş kuştüyü olanlar 130dan 65e düşmüş. pamuk saten nevresimlerde %25indirim var. 100den 75e düşmüş. nevresimlerde de %50var diye gitmiştim ama öyle değilmiş.
cnm sen hangi english home a gittin?
bugün bim'e ayak havlusu geleckmiş.. :82:
arkadaşlar şuanda özdilekte acayip indirim var. sezon sonu diye bütün ürünlerde indirim yapmışlar. hatta ben 99 tl ye kahvaltı takımı aldım hemde cok sekerler... aklınızda bulunsun
arkadaşlar şuanda özdilekte acayip indirim var. sezon sonu diye bütün ürünlerde indirim yapmışlar. hatta ben 99 tl ye kahvaltı takımı aldım hemde cok sekerler... aklınızda bulunsun
arkadaşlar bende bişi danışıcam.taçın bambu bornoz seti indirime girmiş.299dan 149a düşmüş.resmi şu:
Eki Görüntüle 153462
rengi pek hoşuma gitmedi gibi ama fiyat uygun napsam alsammıı fikre ihtiyacm war
Arkadaşım resmini paylaşır mısın bizimle...
özdilek ev tekstili markası değil mi,bu başka bir özdilek mi acaba:44: