çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

ben bugün gittim yorganlarda % 50 indirim var çift kişilik microfiberler 60tan 30a düşmüş kuştüyü olanlar 130dan 65e düşmüş. pamuk saten nevresimlerde %25indirim var. 100den 75e düşmüş. nevresimlerde de %50var diye gitmiştim ama öyle değilmiş.

cnm sen hangi english home a gittin?

A101 de Luxell fırın var indirimde...72 tl ydi galiba, luxel in çok iyi pişirdiiğini söylüyorlar..

Bayanlar LİNENSten mesaj geldi bugün mart ayı ürünü plain battaniye 47 tl diye.. Gidip görmedim nasıl bilemem ben geçen yılki indirimden faydalanıp almıştım battaniyelerimi ihtiyacı olanlara duyruluuurr..

İnternetteki resmide bu..
Plain-battaniye.jpg

Son düzenleme:
kadıköy bahariye üzerinde tefal'in outlet mağazası açılmış. ilgilenenlere duyurulur :)

:KK3:arkadaşlar şuanda özdilekte acayip indirim var. sezon sonu diye bütün ürünlerde indirim yapmışlar. hatta ben 99 tl ye kahvaltı takımı aldım hemde cok sekerler... aklınızda bulunsun

:KK3:arkadaşlar şuanda özdilekte acayip indirim var. sezon sonu diye bütün ürünlerde indirim yapmışlar. hatta ben 99 tl ye kahvaltı takımı aldım hemde cok sekerler... aklınızda bulunsun

bende kahvaltı takımı bakıyorum 200-290 civarı buldum.
Bir bakmam gerek özdilek kahvaltı takımına....

Son düzenleme:

özdilek ev tekstili markası değil mi,bu başka bir özdilek mi acaba:44:

Arkadaşım resmini paylaşır mısın bizimle...

arkadaşlar bende bişi danışıcam.taçın bambu bornoz seti indirime girmiş.299dan 149a düşmüş.resmi şu:
Eki Görüntüle 153462

rengi pek hoşuma gitmedi gibi ama fiyat uygun napsam alsammıı fikre ihtiyacm war

arkadaşlar bende bişi danışıcam.taçın bambu bornoz seti indirime girmiş.299dan 149a düşmüş.resmi şu:
Eki Görüntüle 153462

rengi pek hoşuma gitmedi gibi ama fiyat uygun napsam alsammıı fikre ihtiyacm war

bunu ben de gördüm ama benim de hoşuma gitmedi modeli ve rengi.aceleniz yoksa daha güzel modelleri bekleyin,ev tekstilinde bu tarz indirimler çok oluyor

bende özdilekten bambu bornoz takımı almıştım 295 tl ydi. dün baktım 225 e inmiş nasılll üzüldümmm :KK43:

[/FONT][/SIZE][/COLOR]
Arkadaşım resmini paylaşır mısın bizimle...

malesef resmini koyamıyorum çunku sızlere daha yenı yenı yazmaya basladım. okudugum kadarıyla 100 mesaja ulasmadan eklenmıyormus

kızlaar bu bikaç gün markafoni de, dantela ve özdilek markalarının indirimi var!! hemen bakın şimdi özellikle danteladaki bikaç nevresime bittim. fiyatlar biraz tuzlu ama, değer gibi geliyo
$dantela nevresm.jpg

kızlar limangoda testrut die bi markada indirim var. birileri kek kalıbı arıyordu diğer forumda belki bu forumu okurda görür. 4 lü kek kalıbı 26.90 mış. :KK64:

X