- 4 Aralık 2010
- 120
- 0
sitesinde var da cnm ben dokunmadan, görmeden alamıyorumvalla huyum kurusun önce görmem lazım daha sonra int.ten sipariş verebilirim.. leventte oturuyorum beşiktaş çok yakın ne tarafta olduğunu tarif edersen bi gidip bakma imkanım olur, hazır 15gün tatildeyim aradan çıkmış olur birkaç parça
beşiktaş balık pazarına doğru giderken kuyumcular çarşısının orda,çarşının girişinde EVORİUM mağazası var,orda indirimli satılıyo bi süredir
Bernardo da 100 tl lik alışverişe 50 tl hediye çeki...
Arkadaşlar ben de bernardodan bir kaç ürün almak istiyorum. Kullanan var mı memnunlar mı acaba bi bilgi verseniz????
Kızlar BİM de pamuk saten nevresim takımları 65,00 TL 4 yastık kılıflı ve fitted çarşaflı.
Gayet şık desenler var. ( bu sabah gördüm ) misafirlerinize bile kullansanız kafi.
Yumuşacıktı bence bakmalısınız...
Ben birkaç ufak ürününü kullanıyorum. Gayet güzel.
Sen hangi ürün grubuyla ilgileniyorsan bence onu paylaş daha faydalı olur.
Dün bernardoya gittim ve 100 tl alışverişe 50 tl hediye çeki kampanyasından faydalanarak kırmızı ekmek kutusu, cam 3 lü saklama kabı, mika 3 lü mini boy saklama kabı ve cezve takımı aldım. İnternetten yorumları okuyunca da özellikle çelik olan ürünlerde sıkıntı yaşandığını gördüm. Fazla ürün almadım ama inşallah aldığım cezve takımı ve ekmek kutusu paslanmaz bunları kullanan varmı aranızda arkadaşlar??aldığım ürünlerin resimleri de bunlar
ben de çeyizim için yemek, çatal bıçak ve tencere takımlarımı bernardodan aldım. çeyiz için alındığında ürün kullanılmadıysa bire bir farksız değiştirme yapıyolarmış. mesela modelini artık beğenmiyorsun bi başkasıya değiştiriyolarmış. bu da güzel bi özellik bence. set almayı düşünen arkadaşlar bi baksın derim
bende aynı şekilde aldım inşallah sorun çıkmaz gerçi tabaklarından nefret geldi ama :) bu kadar kalite kontrolü 0 olan başka firma varmıdır acaba :))))
çelik ürünlerini korkmaza yaptııyorlarmış tencereleri falan bir sorun olmaz sanırım :)
bende aynı şekilde aldım inşallah sorun çıkmaz gerçi tabaklarından nefret geldi ama :) bu kadar kalite kontrolü 0 olan başka firma varmıdır acaba :))))
çelik ürünlerini korkmaza yaptııyorlarmış tencereleri falan bir sorun olmaz sanırım :)
bende beğendimKızlar BİM de pamuk saten nevresim takımları 65,00 TL 4 yastık kılıflı ve fitted çarşaflı.
Gayet şık desenler var. ( bu sabah gördüm ) misafirlerinize bile kullansanız kafi.
Yumuşacıktı bence bakmalısınız...
evet canım bence de kalite kontrol sıfır :)