çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

$days in colours credo.jpg $days in colours credo.jpg arkadaşlar evtekstilibul sitesinde days in colours un we sarevin newresim vb ürünlerinde indirim war ben bu nevresim takımını 109 liraya aldım:KK64: piyasada 169 lira bilginize:KK34:

:18:
arkadaşlar bu konuyla alakalı değil ama forumda nereye yazacağımı bulamadım.
face.de bi resim yarışması düzenlemişler ben de katıldım ve nişanlımla çekildiğim bi resmimi gönderdim. resmimimn beğenilmesi lazım. önce sayfayı ardından fotoğrafı beğenmek gerekiyor.
:KK9:
bana destek verir misiniz?????
bu sayfa :
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
bu da resim:
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

son 2 gün kaldııı :2:

arkadaşlar
vatan bilgisayarda sevgililer gününe özel %20 kampanya var.14 şubat son tarih...bilginize...

Kızlar TCHIBO önümüzdeki hafta neşeli kahvaltılar serisini satışa sunacak.
Katalog bugün yayınlandı.

Biraz inceledim, çok şık aksesuarlar var.
İlgilenen olursa bilginize :)

Kızlar kavanoz ihtiyacınız varsa bunları gördüm ve beğendim tavsiye ederim.
Cam gövdeli gördüğünüz beyaz olan herşey plastik, paslanma derdi yok.
3 lü set 30,00 TL
MUDO da var. Yarına kadar, yarın dahil internetten verdiğiniz tüm siparişler kargo ücreti 1,00 TL.

f244fa8dae24413cb038064.jpg

Son düzenleme:
Bu hafta bime dekoratif aynalı saatler, güveç ve arzum saç kurutma makinası geliyormuş bugün önünden geçerken inceledim ama niyeyse sitesinde yazmıyor bunları da yakalayabilirsem almayı düşünüyorum.

pazaristanda korkmaz 9parça tencere seti 100tl

ayrıca seyhan başkent hastahanesinin ilerisinde ev-pa var. 3lü teflon tava 10tl.
3lü büyük tepsi takımları 10tl.
3lü cezve takımı 10tl.
3lüomlet tava 10tl.
3lü güveç seti 10tl

adanadakiler kaçırmayın bence:KK66:

tacın yorgan kampanyası sadece netten alımlarda mı gecerlı ? bılgısı olan var mı ?

Englısh home un internet sitesinden alışveriş imkanı yok mu :KK43: yada ben mi bulamadım acaba, bakamadım bile neler var :26:

Engılısh Home da,yorganlarda,pamuk saten ve diğer nevresim takımlarında %50 indirim var.

ben bugün gittim yorganlarda % 50 indirim var çift kişilik microfiberler 60tan 30a düşmüş kuştüyü olanlar 130dan 65e düşmüş. pamuk saten nevresimlerde %25indirim var. 100den 75e düşmüş. nevresimlerde de %50var diye gitmiştim ama öyle değilmiş.

Bende aksam is çikisi gittim english home'a kizlar, indirim mindirim yok,bosuna gitmeyin.15gün önce vardi bitti diyo ve zaten bi gecelik bide sepet mi ne varmis onlarda olmus sadece indirim.

X