çok ucuz çok iyi almak isteyenler için
bu arada 500 tane 5 tl süpermişEvet canım tek kullanmlık birde 500 tanesi 5tl felan ama desenlilerini bulamadım arıyorum
Canım alacaksan 12 tane al derim ama 6 6 iki takım alıp günlükte değiştirip değiştirip kullanabilirsin oda güzel olur bilemedim
Bende dusunuyorum bi kerecanım ben misafir için şu klasık kenarı dorelilerden alacağım zaten yemek takımıma uyan bir tane. lav dantela bim e geliyor bu cuma onlarda 24.90 ama onunda bardak biçimini beğenmiyorum. hem o da erkeklere olmaz pembe
neyse gün yapınca,kızlar gelince ya da mevlütte falan bunları çıkarırım. :))
ben normalde pembe seviyorumda işte sonuçta eşimde yaşayacak o evde. ne topikler gördüm evleri çeyizleri pespembe. ben yine o kadar değilim pembe sevdiğim halde. şimdi herkes böyle yapıyor canmbi biz düşünüyoruz eşlerimiz
sen bu iki modelden hangisini beğendin canm
Canim ben sağdaki cicekliyi aldim ceyizime günlük kullanım için. Misafirlik su takımı alıcam bunları kullanmam diye düsünüyorum 6 kisilik yeter bence bu tarz cicili bicili seyler icin ama kalpliyi gördüm cok güzel kırmızılı pembelidaha almadım yarın alıcam inşallah
sizin model nasıl
bu çocuksu mu acaba çiçekli gelince ondan mı alsam hani bunda kalp falan var ya?
Eki Görüntüle 1762831 Eki Görüntüle 1762840
evet canm bende su takımı alıcam daha.Canim ben sağdaki cicekliyi aldim ceyizime günlük kullanım için. Misafirlik su takımı alıcam bunları kullanmam diye düsünüyorum 6 kisilik yeter bence bu tarz cicili bicili seyler icin ama kalpliyi gördüm cok güzel kırmızılı pembeli
Evet gördüm cok tatlı cidden annem tutturdu alalım diye bende herşey bitti bi o kaldı anne dedim kızdımevet canm bende su takımı alıcam daha.
o yüzden ilk 6 kişilk alayım dedim. bizim kızlar 6 yı geçmez herhalde gelince
ama kırılırsa falan 12 ye mi tamamlasam dedm
çaydanlığınıda alıcam canm takım olur hem
benm porselen demlikli bir çaydanlığa ihtiyacım vardı fiyatıda uygun 40 tl
evet canm bende alıcam zaten karar verdm hem fiyatıda çok bişey değil. ayrıca misafir takımımız olacak zaten yerine göre kullanırız. =)) hangi seti tamamladın canım?? alt tabaklarını mı değiştircen?? bu yarın ki çaydanlık senin setine uygun mu?? ay aklım karıştı senin set hangisi bir bakayım en iyisi benBende dusunuyorum bi kereyapmadim pembe pembe herşeyimi ama hepimizin lavin o pembe serilerinde gozu kaliyo bende tum seti tamamladim caydanligini alabilirsem yarin beyaz tabaklarla kullanmayi düşünüyorum o kadarcikta hevesimizi alalim dimi
olsun canm fiyatı uygun al işte aradan çıksın,düğün yaklaşınca her şeyi pahalı pahalı alcan zaten telaştan.Evet gördüm cok tatlı cidden annem tutturdu alalım diye bende herşey bitti bi o kaldı anne dedim kızdımöncelikli almam gerekenler olunca öyle bi tepkim oluverdi istemsiz
evet canm bende alıcam zaten karar verdm hem fiyatıda çok bişey değil. ayrıca misafir takımımız olacak zaten yerine göre kullanırız. =)) hangi seti tamamladın canım?? alt tabaklarını mı değiştircen?? bu yarın ki çaydanlık senin setine uygun mu?? ay aklım karıştı senin set hangisi bir bakayım en iyisi ben
canım çeyiz topiğini inceledim hemen göremedm bunlarıEki Görüntüle 1763728 Eki Görüntüle 1763729 canim ben bundan 12 kisilik set yaptim daha dogrusu ben 6 istiyodum gunluk kullanmak icin aklina gelebilecek her parcasindan 12 tane almis kucuk kase su bardaklari dalgali cerezlikleri kucuk kayik tabaklar anlayacagin her parcasindan 12 sekerlikleri 2 tane oldu ben kare bardak takimindan almistim o da gitmis 12 tane de yuvarlak tabaklisindan almis ordu agirliycam sanki vur dedinmi oldurmus anlayacaginyarısını kuzenime vericem artik yada eve birakirim Ben duz porselen kare servis tabaklari alip boyle renkli bardak kaselerle kahvalti takımı yapmayi düşünüyorum cnm ayri bi takim almiycam yani kendimi tutabilirsem
Canim caydanligini da alir oyle koyarim dedim dun gece actim topigide zaten eklemediklerim var halacanım çeyiz topiğini inceledim hemen göremedm bunları
bir de misafir yemek çbk takımı almadın sanırım
karesini aldım yazmışsın neyin karesini canm??
kim almış sana onu da yazmamışsın?
bunların altına şeffaf tabaklardan olur elbet ama yine kalpli falan olacak sonuçta pembe de kullanabilirz aman
ay ben 12 mi alsam 6 mı bilemedm
çaydanlığı kesin alcam çerezliğe ihtiyacım yok aldım çerezlik ben
ayrıca bunları kahvaltı setimde ki kupaların yerinede kullanabilirim. ben kupalar küçük orta boy olsa dahi cam bardakta içmeyi seviyorum
Canim caydanligini da alir oyle koyarim dedim dun gece actim topigide zaten eklemediklerim var hala
Senle daha once yazismitik zaten yemek takimi begenemedim diye karacaya da güvenip alamadim diye topiginde paylasmistim unutmussun benicanim hangi soruna cvb veriyim bilemedim lavin romans serisinin iki cesit cay bardagi var biri klasik bildiklerimizden tabagi yuvarlak digeri daha buyuk tabagi kare
Eki Görüntüle 1763755 Eki Görüntüle 1763766 Eki Görüntüle 1763767
Eki Görüntüle 1763768
Yanina da su tabaklardan alip kahvalti seti olusturmak istiyorum canim diger bardaklarla da degisik degisik kullanabileyim diye olmadi yemek takimlarinin servislerini de cikarabilirz misafirlere klasik cay baardaklariyla diye dusundugumden misafirleri dert etmiyorum bende..
tatlımmm evet ya gözümden kaçmış bi an sormuşm sana yine. valla ders çalışıyorum kafa yerinde değilCanim caydanligini da alir oyle koyarim dedim dun gece actim topigide zaten eklemediklerim var hala
Senle daha once yazismitik zaten yemek takimi begenemedim diye karacaya da güvenip alamadim diye topiginde paylasmistim unutmussun benicanim hangi soruna cvb veriyim bilemedim lavin romans serisinin iki cesit cay bardagi var biri klasik bildiklerimizden tabagi yuvarlak digeri daha buyuk tabagi kare
Eki Görüntüle 1763755 Eki Görüntüle 1763766 Eki Görüntüle 1763767
Eki Görüntüle 1763768
Yanina da su tabaklardan alip kahvalti seti olusturmak istiyorum canim diger bardaklarla da degisik degisik kullanabileyim diye olmadi yemek takimlarinin servislerini de cikarabilirz misafirlere klasik cay baardaklariyla diye dusundugumden misafirleri dert etmiyorum bende..
Canim birazini ben almistim anneme istedigim parçaları soyledim aklinda kalmamis a-101 de ne varsa toplamis gelmiştatlımmm evet ya gözümden kaçmış bi an sormuşm sana yine. valla ders çalışıyorum kafa yerinde değil
canım kare olduğunu bilmiyordum bak iyi oldu dediğin yarın bakayım bi hangisi iyi acaba onu da soruyorum sana yeniden ?? kare tabak mı yuvarlak tabak mı
bir de sana bu takımları alan kim onu cevaplamamışsın??
benm zaten kahvaltı setimi görmüşsündür belki reçellik zeytinlik var almayacağım bunlardan. zaten kahvaltı takımım morlu ama içinde pembesi de var. onlarada uyar yani
son olarak morunuda görmüşsündür. o mu iyi pembe mi hangisi hoş
bir de 6 mı alayım son artık
Canim ben kullanmadim yengem kullaniyo bi modelini 3-4 aydir bisi yoktu onunkilerde ama biraz makineyle kullandigin deterjanlada alakali zamanla hepsinde solma silinme olur fikrimceLav cay bardaklarından kullandınız mı ? Markafonide elde yıkayınız diye uyarı yazmışlardı urun bilgisine. Bulaşık makinesinde yıkanmıyor mu, desenleri makinede silinir mi acaba ?
Henüz almaya başlamadım bikaç ufak tefek şey dışında.. bakarım sitene de..teşekkürler..evet canm misafir yemek takımı aldım ama günlük almadım
sen aldın mı??
bak bu benm çeyiz sayfam bak buraya sormak istediklerin varsa yardımcı olayım canm
yaş kaç bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/helenanin-ceyizleri.891724/
canım ben misafir için şu klasık kenarı dorelilerden alacağım zaten yemek takımıma uyan bir tane. lav dantela bim e geliyor bu cuma onlarda 24.90 ama onunda bardak biçimini beğenmiyorum. hem o da erkeklere olmaz pembe
neyse gün yapınca,kızlar gelince ya da mevlütte falan bunları çıkarırım. :))
ben normalde pembe seviyorumda işte sonuçta eşimde yaşayacak o evde. ne topikler gördüm evleri çeyizleri pespembe. ben yine o kadar değilim pembe sevdiğim halde. şimdi herkes böyle yapıyor canmbi biz düşünüyoruz eşlerimiz
sen bu iki modelden hangisini beğendin canm
çok ucuz çok iyi almak isteyenler için
ama annem ve kayınvalidem yaptırcaklar bana yorgan ve yastık
ankara soğuk bunlar kesmez hem misafire ayıp olur bizde böyle elyaflar :)
madame cocodan 2silikon yastık almıştm ama misafire