- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
Ben de 10 a doğru gittim 1 e kadar gezdim dusun canim bu caydanlik yeni cikti zaten a101 deki urunlerin çoğu lavin kendi sitesinde yok Az evvel aradi annem baska semtte isi vardi orda bulmus bi yerde caydanliktan 3-4 tane varmis ama uzerinde ufak ufak sari lekeler var dedi defolu gibiler icindede kucuk çatlaklar var hepsinin dedi sonra baska yere gitmis ordakilerde ayni sekildeymisteşekkür ederim canım
mor tatlım öyle geldi dediler yapacak bir şey yok. üstü pembe
ben zaten porselen demlik alacaktım kendime en uyanı bu olmuş oldu. kahvaltı setim de mor zaten sırıtacağını düşünmüyorum ikisiyle de kullanırım :)) mor değilde lila diyelim
kuzum ben 9:15 te gittim sonuncusunu kaptım valla. 6 tane geldi bitti dediler.
benden sonra 10 kişi daha sordu o çaydanlığı.
sen bu çay setini alırken yok muydu çaydanlık??
kaçta gittin canm a101 e??
Ayni seyi bende dusunmustum tatlim pembesiniyarında şu mavinin pembesi varsa ondan alıcam 1 tane
çay setime de uyar
yoksa kıvrımlı olan mıı güzel kızlarr =)
5.90 kaçırmayın
Eki Görüntüle 1764238
6 tane de meşrubat bardağı mı alsaydım
ama bardağı biraz kısa ve geniş geldi bilemedim
annem diyo ondan da alsaydın
Eki Görüntüle 1764235
şu bardaktan olsa kesin alırdım. geçmiş dönemlerde gelmiş bu
Eki Görüntüle 1764236
yarında şu mavinin pembesi varsa ondan alıcam 1 tane
çay setime de uyar
yoksa kıvrımlı olan mıı güzel kızlarr =)
5.90 kaçırmayın
Eki Görüntüle 1764238
modeli çok sıradışı gelmedi canm bana
kullanımı güzel ama yazılı olmasın canm.
2 saat yol derken uçakla mı canım sen istanbul daydın çünkü?
ya rize de olan şey istanbulda da vardır
ha onu demek istedin biliyorum okeyYok canımistanbul içi 2 saat bi yerden biyere gitmek
gerçi çiçeklide çok tercih etmem benniye yazılı olmasın dedin kız?
model olarak hangisi güzelcanım bence pembe mavi moda o yüzden mavili olan daha hoş durur diye düşünüyorum
vaaaay süper fikir kızCanım al boşver çöpe gitmez geniş olduğu için mumluk olarak da kullanabilirsinsunumun güzelleşir
kıvrımlı model mi düz mü alacaksın canm?Ayni seyi bende dusunmustum tatlim pembesini
ettm canm ben çok huyluyum o konudaBen de 10 a doğru gittim 1 e kadar gezdim dusun canim bu caydanlik yeni cikti zaten a101 deki urunlerin çoğu lavin kendi sitesinde yok Az evvel aradi annem baska semtte isi vardi orda bulmus bi yerde caydanliktan 3-4 tane varmis ama uzerinde ufak ufak sari lekeler var dedi defolu gibiler icindede kucuk çatlaklar var hepsinin dedi sonra baska yere gitmis ordakilerde ayni sekildeymisalma dedim bende hevesim kacti iyice seninkindede var mi cnm oyle bi durum kontrol ettinmi guzelce
Canım düz olana kurabiye vs çok güzel olur kıvrımlı olanın da bi katını çerezlik bi katını çerez çöpleri için kullanabilirsin akşam a101 yolu gözüktü banamodel olarak hangisi güzel
kare mi damla gibi kıvrımı olan mı canm? sizde alsanıza
kahvaltı setinni mağazaı hangisi cnm özelden yazabilir misintatlım teşekkür ederim. ben bunun kahvaltı setini alıcam zaten. mağazasını buldum ankara da şubat 12 de gelecekmiş ürünler bakalım. 14 şubatta da indirim olursa netten alıcam ama nettende almadım hiç güvenilir olur inşallah. kızlar hep evmanya vs. den alıyorlar. 2 kişilik aşk takımı indirime girerse haber edin bana
bu arada aldım çay setimi 85 tl ödedim
canım özele gerek yok bilinen bir şey çünkü keramika mağazası.kahvaltı setinni mağazaı hangisi cnm özelden yazabilir misin
canım naptın uğradın mı 101 eCanım düz olana kurabiye vs çok güzel olur kıvrımlı olanın da bi katını çerezlik bi katını çerez çöpleri için kullanabilirsin akşam a101 yolu gözüktü bana
canım naptın uğradın mı 101 e
tabiki canım benm seve seveMalesef canım dün düğün salonu bakmaya gittik oradaki adam o kadar çok konuştu ki çıktığımızda saat 9 du
Ama ilgisi hoşuma gitti salon biraz basık ama işletme olarak iyi bir yere benziyorlar mutfağını deposunu her yerini gezdirdi bize
Size link paylaşsam bakar mısınız benim içiiiiinn?
tabiki canım benm seve seve
ne zamandı düğün
neler var bu paketin içinde bizede bilgi olur farklı şehirlerde de olsak piyasayı öğreniriz ayrıca nelere dikkat etmeliyiz salon tutarken ben hiç bilmiyorum
arkadaşlarım 2016 için her yer doldu dediler öyle mi cidden??