evet canım ya oluyor kışın.Kız o kadar soğuk oluyomu oralar cidden
evet canım ya oluyor kışın.
sen nerdeydin ??
canım kahvaltı takımıma bire bir uysun diye almıcam zaten.Canim birazini ben almistim anneme istedigim parçaları soyledim aklinda kalmamis a-101 de ne varsa toplamis gelmişcanim hangisi daha iyi diye bisi yok zevk meselesi kare olanlarin bardakları daha buyuk ben onu cok begeniyorum canim takimini gordum ama bu bardaklarin desenlerini pek uyduramadim kahvalti takiminla takiminda morda var pembede net belli olmuyo ton olarak hangisinin renkleri daha uyumluysa onu al.. canim cok pahalli bisi degil neticede bu kadar kararsiz kaldiysan al bi takim yarin cay bardagi kadar sık kullanilan bisi yok kültürümüzde elbet kullanirsin
aman bir şey olmaz ya nasıl olsa ucuz ürünLav in sitesine baktim elinizde yikayiniz yaziyo kizlar
tatlım teşekkür ederim. ben bunun kahvaltı setini alıcam zaten. mağazasını buldum ankara da şubat 12 de gelecekmiş ürünler bakalım. 14 şubatta da indirim olursa netten alıcam ama nettende almadım hiç güvenilir olur inşallah. kızlar hep evmanya vs. den alıyorlar. 2 kişilik aşk takımı indirime girerse haber edin bana
tatlım teşekkür ederim. ben bunun kahvaltı setini alıcam zaten. mağazasını buldum ankara da şubat 12 de gelecekmiş ürünler bakalım. 14 şubatta da indirim olursa netten alıcam ama nettende almadım hiç güvenilir olur inşallah. kızlar hep evmanya vs. den alıyorlar. 2 kişilik aşk takımı indirime girerse haber edin bana
bu arada aldım çay setimi 85 tl ödedim
teşekkür ederim canım daha iyileri senin olsunHayırlı olsun canım güle güle kullan kalpli olanı mı aldın
Canım markaların kendi sitelerinden rahatlıkla alabilirsin hem sade senin şehrini değil diğer şehirlerden de alışveriş yapma şansın oluyor
Ankaradan şeker almıştım mesela memnun kaldımhatta bir ara o kadar kaptırmıştım ki beğendiğim şeyleri hepsini satın alıyordum birkaç bedenini sonra hepsini deniyordum olmayanları geri gönderip paramı geri alıyordum
Birde netten alırken sitenin yazılımına baktığında da biraz anlaşılıyor
Tatlim güzel günlerde kullan aldiklarini ben 5 tane a101 gezdim bulamadim caydanligi bacaklarim koptu
teşekkür ederim canım daha iyileri senin olsun
evet kalpli ama hiç sırıtmıyor içime sinerek aldım. zaten tek model vardı. ben önceki modelleride takip etmiştim. bunu beklemiştim bilerek.
öylede canım işte gözle görüp almak en iyisi diye netten almıyorum böyle kırılacak şeyleri
nasıl diğer şehirlerden de alışveriş yapma şansım oluyor??
ne şekeri aldın kız
teşekkür ederim canımTatlim güzel günlerde kullan aldiklarini ben 5 tane a101 gezdim bulamadim caydanligi bacaklarim koptuhevesim kacti bazilarina gelmemis bile.. Yalniz caydanligin alt rengi mormu canim resimde mi oyle gozukuyo
modeli çok sıradışı gelmedi canm banaEki Görüntüle 1764176 Eki Görüntüle 1764177
Eki Görüntüle 1764178
Eki Görüntüle 1764179
Eki Görüntüle 1764180
Eki Görüntüle 1764183
Kızlar şöyle çay tabakları buldum sizce nasıl?
2 saat yol derken uçakla mı canım sen istanbul daydın çünkü?Sağol canımm
Şekersepetim.com var Ankardaymış oradan lolipop şeker almıştım şirket eğlencesi için çok da memnun kaldık
Kına malzemelerine baktım şimdi Mersindeler miş oradan buraya kargoyla gönderiyolarmış
Sonra Trabzonda Rize de bir butikler var beni benden alıyorlar çok güzel kıyafetler burada onları almak için 2 saat yol gitmem gerekiyor
hihihi böyle işte
canım hiç sırıtmıyor pembesi minicik bir şey oldukça sadeKız şimdi böyle görünce valla çok hoşuma gitti akşam eve giderken uğrarım bir a101 e
6 tane de meşrubat bardağı mı alsaydımSağol canımm
Şekersepetim.com var Ankardaymış oradan lolipop şeker almıştım şirket eğlencesi için çok da memnun kaldık
Kına malzemelerine baktım şimdi Mersindeler miş oradan buraya kargoyla gönderiyolarmış
Sonra Trabzonda Rize de bir butikler var beni benden alıyorlar çok güzel kıyafetler burada onları almak için 2 saat yol gitmem gerekiyor
hihihi böyle işte