- 15 Eylül 2009
- 2.486
- 881
neden 6+6 alınıyor günlükte direk 12 kişilik değil merak ettim daha mı uygun
siz hangi paketini aldınız ve ne kadardı?Kampanya olmuş fiatıda uygun olunca aldık bizde..
Evet karacadan aldık,yuvarlak olanı beğendi,genelde kare olanları pek tavsiye etmyorlar makşneye girince uç kısımlarından kırılma yaşayanlar oluyormuş..
hım mantıklı evde de fazla yer kaplamamış olur misafir takımında zaten var değil mi?canm bende arkadaşa sordum aynısını
dediki 12 kişilik günlük alırsan içinde gereksiz parçalar oluyo çorbalık, sosluk, sosluk tabağı vs.
gerek yok dedi. zaten misafir için 12 kişilik alıyoruz ya onlarda var hani bunlar
sanırım daha karlı
hım kütahyada mı oturuyorsunuz merkez mağazası orda mıBen yapacaktım canım ama sonradan farke ttim ki kendi sitesinde satmıyor başka başka sitelere yönlendiriyor o sitelerin kullanıcı yorumlarına baktım iyi diyen de vardı kötü diyen de o yüzden bende kararsız kaldım kütahya porselenin merkez mağazasına gidicem
hım kütahyada mı oturuyorsunuz merkez mağazası orda mı
tabi canm benm takımda sosluk yokta onun yerine kocaman bi salata kasesi varhım mantıklı evde de fazla yer kaplamamış olur misafir takımında zaten var değil mi?
evet canm misafir yemek takımı aldım ama günlük almadımhım mantıklı evde de fazla yer kaplamamış olur misafir takımında zaten var değil mi?
perşembe canımÇok hoşmuş ne zaman geliyor ben mavilerden kapmıştım
perşembe canım
gördüm gördüm
6 mı aldın 12 mi
çaydanlıkta aldın mı??
nasıl yani kuzum?Ben bu takımların şekerliğini limonluk olarak da kullanmayı düşünüyorum
Güle güle kullanın bende de bunun düz modeli var şekerliğiyle takım olanEki Görüntüle 1761867 nasıl sizce kızlar çaydanlık ve şekerlikte almayı düşünüyorum bir de moru nette bulamadım ama mor mu pembe mi alsam??
misafir kahvaltı setim mor aslında onların kupalarının yerine bunuda kullanırım diye düşündüm.
bir de 6 kişilik alayım dedim. bu kalpli falan ya kızlar geldiğinde falan koyarım. ağır misafire olmaz çünküo yüzden su takımı alacağım zaman 12 kşilik alayım. bundan 6 alayım dedim fikriniz nedir??
Aslında düz model alsanız herşeyle kullanabilirsiniz ben lavınkini almıştım marketten yada tabağı renkli bardak düz olabilirdaha almadım yarın alıcam inşallah
sizin model nasıl
bu çocuksu mu acaba çiçekli gelince ondan mı alsam hani bunda kalp falan var ya?
yukarı koydum sizce hangisi güzel??Aslında düz model alsanız herşeyle kullanabilirsiniz ben lavınkini almıştım marketten yada tabağı renkli bardak düz olabilir
Kalpli olan daha sade geldi bana onu beğendimyukarı koydum sizce hangisi güzel??
bende onu beğenmiştim aslındaKalpli olan daha sade geldi bana onu beğendim