Misafirlere kullanacaksınız tabağını renkli bardağını düz alabilirsiniz altı kişilik yeterli olmayabilir emin değilim morun bardağı nasıl oda mı renkli evet bende misafir için tepsiyle birlikte takım aldımbende onu beğenmiştim aslında
ama kalp var diye çocuk gibi mi olur acaba dedm
bir de sizce o mu yoksa moru var mor mu
morunu nette bulamadım ya
12 li almak mı mantıklı 6 lı mı
bunu arkadaşlarım gelince çıkarırım günlük gibi
ağır misafire su takımı seti alıcam ondan koyarım tabi o 12 kişilik olacak. bu kaç kişilik olmalı acaba?
tepsiyle dediğiniz su takımı mı?Misafirlere kullanacaksınız tabağını renkli bardağını düz alabilirsiniz altı kişilik yeterli olmayabilir emin değilim morun bardağı nasıl oda mı renkli evet bende misafir için tepsiyle birlikte takım aldım
Tabi ki görüntü içinize sinerse alırsınız kırılma ihtimali var tabi yok hayır tepsisi var içinde çay bardağı ve şekerliği vartepsiyle dediğiniz su takımı mı?
evet o da aynısının moru
neyse görmeden olmayacak seni de zorlamayım
ben alayım bari. günlük alcam ya o yüzden 6 olur mu demiştim?ama kırılırsa azalır
çaydanlığınıda alıcam
nerden ne kadara aldın canm fotosu var mı?Tabi ki görüntü içinize sinerse alırsınız kırılma ihtimali var tabi yok hayır tepsisi var içinde çay bardağı ve şekerliği var
ne kadara aldın canm?Schaferden toplu set olarak almıştık altılı sanırım modelini tam bilmiyorum böyle birşeydiEki Görüntüle 1762865
Toplu olarak aldığımız için tek olarak bilmiyorum ama 200 300 arası diye duymuştum hangi modeli istersin bilemedim çok model var lav diye yaz google çıkıyor sayfasıne kadara aldın canm?
misafir için mi?
lav ın ki nasıl bi de onu atar mısın rica etsem :)
çay setin 200-300 dimi canımToplu olarak aldığımız için tek olarak bilmiyorum ama 200 300 arası diye duymuştum hangi modeli istersin bilemedim çok model var lav diye yaz google çıkıyor sayfası
nasıl yani kuzum?
bu arada 6 lı değil 12 li alcam
hadi 3 tanesi kırıldı napcam yaniay model komik mi kalp falan var ya misafire olur mu
yoksa beklesem çiçekli gelince çiçekli mi alayım canm üstte br kaç soru sormuştm bi bakar mısın
Ortada olsaydı çekip koyardım resmini evli değilim bulursam eklerim yineçay setin 200-300 dimi canım
senin lavı merak ettm canm evli misin?
Eki Görüntüle 1761867 nasıl sizce kızlar çaydanlık ve şekerlikte almayı düşünüyorum bir de moru nette bulamadım ama mor mu pembe mi alsam??
misafir kahvaltı setim mor aslında onların kupalarının yerine bunuda kullanırım diye düşündüm.
bir de 6 kişilik alayım dedim. bu kalpli falan ya kızlar geldiğinde falan koyarım. ağır misafire olmaz çünküo yüzden su takımı alacağım zaman 12 kşilik alayım. bundan 6 alayım dedim fikriniz nedir??
Ya bu bardaklardan bende istiyorum bananee yakışmasa da alıcaamHani şu kesilen limonlar buzdolabının yumurtalık kısmında kurur ya he işte ben bu şekerlikleri o kesilen limonları koymak için kullanıcam inşallah bunun için yapılmış limonluklarda var ama şekerlik aldım ki başka şeyler için de kullanırım diye
Bu takımlardan bende almayı düşündüm canım hatta şu kahve yanı kadeh su bardaklarından da alacaktım ama daha sonra babamı bu bardaklarla çay içerken hayal ettimondan sonra vazgeçtim erkek eline hiç yakışmıyorlar gerçekten
Eki Görüntüle 1762941
ama şu çatal bıçaklardan kesinlikle alacağım ister yakışsın ister yakışmasın
Eki Görüntüle 1762942
Ya bu bardaklardan bende istiyorum bananee yakışmasa da alıcaam
Çatal kaşık takımına bayılıyooorruum ama çook pahalı yaSen nerden baktın canım?
tatlım bunlardan sosyetede falan vardır ya o çay altlıklarından.tek kullanımlık mı?Çay tabakları güzel bardakları ajda bardak alıp tabağın içine de şu dantel kağıtlardan koymayı düşünüyorum.
Onların da desenlisini bulursam daha da süper olucakçin sitelerinde satışı var ama güvenemiyorum
Eki Görüntüle 1762963
Eki Görüntüle 1762964
ben o kadehlerden almıcam canm zaten 12 li klasik bir su takımı alacağım için içinde olacak zaten kadehlerde. yemek takımıma uygun alıcam bi tane set.Hani şu kesilen limonlar buzdolabının yumurtalık kısmında kurur ya he işte ben bu şekerlikleri o kesilen limonları koymak için kullanıcam inşallah bunun için yapılmış limonluklarda var ama şekerlik aldım ki başka şeyler için de kullanırım diye
Bu takımlardan bende almayı düşündüm canım hatta şu kahve yanı kadeh su bardaklarından da alacaktım ama daha sonra babamı bu bardaklarla çay içerken hayal ettimondan sonra vazgeçtim erkek eline hiç yakışmıyorlar gerçekten
Eki Görüntüle 1762941
ama şu çatal bıçaklardan kesinlikle alacağım ister yakışsın ister yakışmasın
Eki Görüntüle 1762942
ben o kadehlerden almıcam canm zaten 12 li klasik bir su takımı alacağım için içinde olacak zaten kadehlerde. yemek takımıma uygun alıcam bi tane set.
ama bu a101 den alacağım çay bardaklarını bende erkek elinde düşünemiyorum. kızlarla toplanınca mı çıkaracağım sadece? kombini bi ayarlayamadım. nişanlımda beğenmedim ben diyor
bu çay bardaklarından mı vazgeçtin doğru mu anladım canım :) ??
tatlım bunlardan sosyetede falan vardır ya o çay altlıklarından.tek kullanımlık mı?
bu ikisinden hangisi güzel ??
Eki Görüntüle 1763165 Eki Görüntüle 1763172
6 tane mi alayım 12 mi??
günlük kullanıma mı uygun neyde kullanırım bunları bi yardım edin kimse cevap vermedi bana
12 kişilik su takımı alıcam zaten onları ağır misafire kullanırım.
canım ben misafir için şu klasık kenarı dorelilerden alacağım zaten yemek takımıma uyan bir tane. lav dantela bim e geliyor bu cuma onlarda 24.90 ama onunda bardak biçimini beğenmiyorum. hem o da erkeklere olmaz pembeevet canım vazgeçtim benbenim nişanlımda beğenmiyor hiçbişeyi ama kızkıza kullanmak için iyi fikir çok şıklar bence ama işte
Benim misafir takımımdaki çay bardakları lav ın dantela takımına benziyor benimkinin tabağı da şeffaf
Bu arada şimdi baktım lav trendyol.com da da indirimdeymiş
Eki Görüntüle 1763192