çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

bende onu beğenmiştim aslında
ama kalp var diye çocuk gibi mi olur acaba dedm :KK70:
bir de sizce o mu yoksa moru var mor mu
morunu nette bulamadım ya
12 li almak mı mantıklı 6 lı mı
bunu arkadaşlarım gelince çıkarırım günlük gibi
ağır misafire su takımı seti alıcam ondan koyarım tabi o 12 kişilik olacak. bu kaç kişilik olmalı acaba?
Misafirlere kullanacaksınız tabağını renkli bardağını düz alabilirsiniz altı kişilik yeterli olmayabilir emin değilim morun bardağı nasıl oda mı renkli evet bende misafir için tepsiyle birlikte takım aldım

Misafirlere kullanacaksınız tabağını renkli bardağını düz alabilirsiniz altı kişilik yeterli olmayabilir emin değilim morun bardağı nasıl oda mı renkli evet bende misafir için tepsiyle birlikte takım aldım
tepsiyle dediğiniz su takımı mı?
evet o da aynısının moru
neyse görmeden olmayacak seni de zorlamayım :KK70:
ben alayım bari. günlük alcam ya o yüzden 6 olur mu demiştim?ama kırılırsa azalır :KK70:
çaydanlığınıda alıcam

tepsiyle dediğiniz su takımı mı?
evet o da aynısının moru
neyse görmeden olmayacak seni de zorlamayım :KK70:
ben alayım bari. günlük alcam ya o yüzden 6 olur mu demiştim?ama kırılırsa azalır :KK70:
çaydanlığınıda alıcam
Tabi ki görüntü içinize sinerse alırsınız kırılma ihtimali var tabi yok hayır tepsisi var içinde çay bardağı ve şekerliği var

nerden ne kadara aldın canm fotosu var mı?
kaç bardak
Schaferden toplu set olarak almıştık altılı sanırım modelini tam bilmiyorum böyle birşeydi Screenshot_2016-02-03-13-20-47.png

ne kadara aldın canm?
misafir için mi?
lav ın ki nasıl bi de onu atar mısın rica etsem :)
Toplu olarak aldığımız için tek olarak bilmiyorum ama 200 300 arası diye duymuştum hangi modeli istersin bilemedim çok model var lav diye yaz google çıkıyor sayfası

cuma günü bime 2 katlı servis geliyor kızlarr 5.90
gerçi bu tür şeyler hediye gelir diyorlar
borcam hiç almadm zaten evde var :KK70:
ama bundan 1 tane alayım dursun belki hediye gelmez :KK70:
bim-aktuel-5-subat-2016-cuma-katalogu-chef-s-tencere-tava.jpg

nasıl yani kuzum?
bu arada 6 lı değil 12 li alcam
hadi 3 tanesi kırıldı napcam yani :KK70: ay model komik mi kalp falan var ya misafire olur mu
yoksa beklesem çiçekli gelince çiçekli mi alayım canm üstte br kaç soru sormuştm bi bakar mısın :KK70:

Hani şu kesilen limonlar buzdolabının yumurtalık kısmında kurur ya he işte ben bu şekerlikleri o kesilen limonları koymak için kullanıcam inşallah bunun için yapılmış limonluklarda var ama şekerlik aldım ki başka şeyler için de kullanırım diye :KK39:
Bu takımlardan bende almayı düşündüm canım hatta şu kahve yanı kadeh su bardaklarından da alacaktım ama daha sonra babamı bu bardaklarla çay içerken hayal ettim :KK70: ondan sonra vazgeçtim erkek eline hiç yakışmıyorlar gerçekten

54046596222814108051.JPG
ama şu çatal bıçaklardan kesinlikle alacağım ister yakışsın ister yakışmasın :KK68:
Evim.net_TatliCatal-369TL.jpg

Eki Görüntüle 1761867 nasıl sizce kızlar çaydanlık ve şekerlikte almayı düşünüyorum bir de moru nette bulamadım ama mor mu pembe mi alsam??
misafir kahvaltı setim mor aslında onların kupalarının yerine bunuda kullanırım diye düşündüm.
bir de 6 kişilik alayım dedim. bu kalpli falan ya kızlar geldiğinde falan koyarım. ağır misafire olmaz çünkü :KK70: o yüzden su takımı alacağım zaman 12 kşilik alayım. bundan 6 alayım dedim fikriniz nedir??

Çay tabakları güzel bardakları ajda bardak alıp tabağın içine de şu dantel kağıtlardan koymayı düşünüyorum.
Onların da desenlisini bulursam daha da süper olucak :21:çin sitelerinde satışı var ama güvenemiyorum

10-5-Cupcake-Pattern-font-b-Paper-b-font-font-b-Doilies-b-font-Round-Lace.jpg

4-5-diy-dantel-dekoratif-kağıt-doilies-renkli-&ccedil.jpg

Eklentiler

• urun_2500268817_02.04.2013_.jpg
    urun_2500268817_02.04.2013_.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 116
Hani şu kesilen limonlar buzdolabının yumurtalık kısmında kurur ya he işte ben bu şekerlikleri o kesilen limonları koymak için kullanıcam inşallah bunun için yapılmış limonluklarda var ama şekerlik aldım ki başka şeyler için de kullanırım diye :KK39:
Bu takımlardan bende almayı düşündüm canım hatta şu kahve yanı kadeh su bardaklarından da alacaktım ama daha sonra babamı bu bardaklarla çay içerken hayal ettim :KK70: ondan sonra vazgeçtim erkek eline hiç yakışmıyorlar gerçekten

Eki Görüntüle 1762941
ama şu çatal bıçaklardan kesinlikle alacağım ister yakışsın ister yakışmasın :KK68:
Eki Görüntüle 1762942
Ya bu bardaklardan bende istiyorum bananee yakışmasa da alıcaam :21:

Çatal kaşık takımına bayılıyooorruum ama çook pahalı ya :KK17:Sen nerden baktın canım?

Ya bu bardaklardan bende istiyorum bananee yakışmasa da alıcaam :21:

Çatal kaşık takımına bayılıyooorruum ama çook pahalı ya :KK17:Sen nerden baktın canım?

:KK70: Al canım benim yapamadığımı yap

ben çatal bıçaklara pinkmore dan baktım canım orada 6 lı olarak satılıyor 6 bıçağın fiyatı 59tl felandı çok ucuz sayılmazlar ama bunları parça parça da alabilirm acelesi yok nasılsa :kk77:

Çay tabakları güzel bardakları ajda bardak alıp tabağın içine de şu dantel kağıtlardan koymayı düşünüyorum.
Onların da desenlisini bulursam daha da süper olucak :21:çin sitelerinde satışı var ama güvenemiyorum

Eki Görüntüle 1762963
Eki Görüntüle 1762964
tatlım bunlardan sosyetede falan vardır ya o çay altlıklarından.tek kullanımlık mı?
bu ikisinden hangisi güzel ??
images.jpg ROMANSS1X.jpg
6 tane mi alayım 12 mi??
günlük kullanıma mı uygun neyde kullanırım bunları bi yardım edin kimse cevap vermedi bana :KK70:
12 kişilik su takımı alıcam zaten onları ağır misafire kullanırım.

Eki Görüntüle 1762941
Eki Görüntüle 1762942
ben o kadehlerden almıcam canm zaten 12 li klasik bir su takımı alacağım için içinde olacak zaten kadehlerde. yemek takımıma uygun alıcam bi tane set.
ama bu a101 den alacağım çay bardaklarını bende erkek elinde düşünemiyorum. kızlarla toplanınca mı çıkaracağım sadece? kombini bi ayarlayamadım. nişanlımda beğenmedim ben diyor :KK70:
bu çay bardaklarından mı vazgeçtin doğru mu anladım canım :) ??

ben o kadehlerden almıcam canm zaten 12 li klasik bir su takımı alacağım için içinde olacak zaten kadehlerde. yemek takımıma uygun alıcam bi tane set.
ama bu a101 den alacağım çay bardaklarını bende erkek elinde düşünemiyorum. kızlarla toplanınca mı çıkaracağım sadece? kombini bi ayarlayamadım. nişanlımda beğenmedim ben diyor :KK70:
bu çay bardaklarından mı vazgeçtin doğru mu anladım canım :) ??

evet canım vazgeçtim ben :KK48: benim nişanlımda beğenmiyor hiçbişeyi ama kızkıza kullanmak için iyi fikir :KK39: çok şıklar bence ama işte :KK70:
Benim misafir takımımdaki çay bardakları lav ın dantela takımına benziyor benimkinin tabağı da şeffaf
Bu arada şimdi baktım lav trendyol.com da da indirimdeymiş :KK48:

images (3).jpg

tatlım bunlardan sosyetede falan vardır ya o çay altlıklarından.tek kullanımlık mı?
bu ikisinden hangisi güzel ??
Eki Görüntüle 1763165 Eki Görüntüle 1763172
6 tane mi alayım 12 mi??
günlük kullanıma mı uygun neyde kullanırım bunları bi yardım edin kimse cevap vermedi bana :KK70:
12 kişilik su takımı alıcam zaten onları ağır misafire kullanırım.

Evet canım tek kullanmlık birde 500 tanesi 5tl felan ama desenlilerini bulamadım arıyorum :KK64:

Canım alacaksan 12 tane al derim ama 6 6 iki takım alıp günlükte değiştirip değiştirip kullanabilirsin oda güzel olur bilemedim :KK70:

evet canım vazgeçtim ben :KK48: benim nişanlımda beğenmiyor hiçbişeyi ama kızkıza kullanmak için iyi fikir :KK39: çok şıklar bence ama işte :KK70:
Benim misafir takımımdaki çay bardakları lav ın dantela takımına benziyor benimkinin tabağı da şeffaf
Bu arada şimdi baktım lav trendyol.com da da indirimdeymiş :KK48:

Eki Görüntüle 1763192
canım ben misafir için şu klasık kenarı dorelilerden alacağım zaten yemek takımıma uyan bir tane. lav dantela bim e geliyor bu cuma onlarda 24.90 ama onunda bardak biçimini beğenmiyorum. hem o da erkeklere olmaz pembe :KK70:
neyse gün yapınca,kızlar gelince ya da mevlütte falan bunları çıkarırım. :))
ben normalde pembe seviyorumda işte sonuçta eşimde yaşayacak o evde. ne topikler gördüm evleri çeyizleri pespembe. ben yine o kadar değilim pembe sevdiğim halde. şimdi herkes böyle yapıyor canm :KK70: bi biz düşünüyoruz eşlerimiz :KK70:
sen bu iki modelden hangisini beğendin canm

Son düzenleme:
X