çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

neden 6+6 alınıyor günlükte direk 12 kişilik değil merak ettim daha mı uygun

Uygunluğundan değil aslında canım
Sonuçta bi tane misafir yemek takımım var
O yüzden takım almak istemedim, sosluk, fincan takımı vs. oluyor içinde diye.
Hem yer kalabalığı hem de kullanılmayacak sonuçta

canm bende arkadaşa sordum aynısını :KK70:
dediki 12 kişilik günlük alırsan içinde gereksiz parçalar oluyo çorbalık, sosluk, sosluk tabağı vs.
gerek yok dedi. zaten misafir için 12 kişilik alıyoruz ya onlarda var hani bunlar
sanırım daha karlı
hım mantıklı evde de fazla yer kaplamamış olur misafir takımında zaten var değil mi?

Ben yapacaktım canım ama sonradan farke ttim ki kendi sitesinde satmıyor başka başka sitelere yönlendiriyor o sitelerin kullanıcı yorumlarına baktım iyi diyen de vardı kötü diyen de o yüzden bende kararsız kaldım kütahya porselenin merkez mağazasına gidicem
hım kütahyada mı oturuyorsunuz merkez mağazası orda mı

Kızlar dekorazon.com da taç ın bornoz takımları 99tl tek bornozlar 26.90tl

banner6_934078398563cf41253635.jpg

kızlaaaaar hepinizin ha bire kaçırdığı fırsat bu hafta yine a101 deeeee
şu güzel çay bardakları var ya
hatta ben bazı modelleri beğenmiyordum geldiğinde almıyordum ama bu hafta tam istediğim model geliyor veee ben yıllık izindeyim evimdeyim hemen gidip alabileceğim :KK200:

ROMANSS1X.jpg
nasıl sizce kızlar çaydanlık ve şekerlikte almayı düşünüyorum bir de moru nette bulamadım ama mor mu pembe mi alsam??
misafir kahvaltı setim mor aslında onların kupalarının yerine bunuda kullanırım diye düşündüm.
bir de 6 kişilik alayım dedim. bu kalpli falan ya kızlar geldiğinde falan koyarım. ağır misafire olmaz çünkü :KK70: o yüzden su takımı alacağım zaman 12 kşilik alayım. bundan 6 alayım dedim fikriniz nedir??

Ben bu takımların şekerliğini limonluk olarak da kullanmayı düşünüyorum:KK39:
nasıl yani kuzum?
bu arada 6 lı değil 12 li alcam
hadi 3 tanesi kırıldı napcam yani :KK70: ay model komik mi kalp falan var ya misafire olur mu
yoksa beklesem çiçekli gelince çiçekli mi alayım canm üstte br kaç soru sormuştm bi bakar mısın :KK70:

Eki Görüntüle 1761867 nasıl sizce kızlar çaydanlık ve şekerlikte almayı düşünüyorum bir de moru nette bulamadım ama mor mu pembe mi alsam??
misafir kahvaltı setim mor aslında onların kupalarının yerine bunuda kullanırım diye düşündüm.
bir de 6 kişilik alayım dedim. bu kalpli falan ya kızlar geldiğinde falan koyarım. ağır misafire olmaz çünkü :KK70: o yüzden su takımı alacağım zaman 12 kşilik alayım. bundan 6 alayım dedim fikriniz nedir??
Güle güle kullanın bende de bunun düz modeli var şekerliğiyle takım olan

daha almadım yarın alıcam inşallah
sizin model nasıl
bu çocuksu mu acaba çiçekli gelince ondan mı alsam hani bunda kalp falan var ya?
Aslında düz model alsanız herşeyle kullanabilirsiniz ben lavınkini almıştım marketten yada tabağı renkli bardak düz olabilir

Kalpli olan daha sade geldi bana onu beğendim
bende onu beğenmiştim aslında
ama kalp var diye çocuk gibi mi olur acaba dedm :KK70:
bir de sizce o mu yoksa moru var mor mu
morunu nette bulamadım ya
12 li almak mı mantıklı 6 lı mı
bunu arkadaşlarım gelince çıkarırım günlük gibi
ağır misafire su takımı seti alıcam ondan koyarım tabi o 12 kişilik olacak. bu kaç kişilik olmalı acaba?

X