- 9 Temmuz 2008
- 796
- 946
öylemi tüh ama belki 29 luklardan ayrıdır bu benimki 10 tl inmiş
Eki Görüntüle 1755684 canım benim baktığım da buydu 29 ekimde ki indirim de esse kafasina gore surekli degisiyo fiyatlari biz baktığımızda da dokmemislerdi aldım kasaya gidiyodum üstünde baktim yuzde yuz pamuk yazmiyor açtım paketten baktim olsun sende sevdiceginle secip almissin sonucta cok parada vermemissin arada olur oyle fireler guzel gunlerde kullan nevresim alırken aklında bulunsun tatlim önce yuzde yuz pamuklu tercih et bide dokuma sıklığı 57 tel olsun en az canim yoksa kullanisli olmuyo
kız bakmadan alınır mı bak bundan sonra ?=)teşekkür ederim inşallahçarşafı mavi ama paket içeriğinde pike yok canım
70 e değil canım 60 a geçen sene kasım sonu almıştım
Aynen canım herkes bilmezki açık alındığını yani
İnşallah nevresimimden menun kalırım şüphelendim şimdi alırken de bakmamıştım hiç modeli houşma gitti.
57 tel mi bilmiyorum ama ranforce mi diyorlar en aşağıEki Görüntüle 1755684 canım benim baktığım da buydu 29 ekimde ki indirim de esse kafasina gore surekli degisiyo fiyatlari biz baktığımızda da dokmemislerdi aldım kasaya gidiyodum üstünde baktim yuzde yuz pamuk yazmiyor açtım paketten baktim olsun sende sevdiceginle secip almissin sonucta cok parada vermemissin arada olur oyle fireler guzel gunlerde kullan nevresim alırken aklında bulunsun tatlim önce yuzde yuz pamuklu tercih et bide dokuma sıklığı 57 tel olsun en az canim yoksa kullanisli olmuyo
evim yok şimdi ölçümde yok perde için bana erken yine de teşk mesaj gelmiş bana daGünaydın kızlar English Home da perdeler indirime girmiş ama dökme mi bilmiyorum görünce paylaşayım dedim :)
Eki Görüntüle 1755952
Bu nevresim sanırımCift kisilik
Cift kisilik 140da 70e dusurdu
Tek kisilik 120de 60a dusurdu yari fiyati
Foto atar mısınz acabaKızıma yemek takımını aldık sonunda,karacaya gittik çeyizlik olan setten aldık..
Foto atar mısınz acaba
ya da model isimleri nedir? merak ettm kaça aldınız neler var içerisinde ?
çok uyguna almışsınızModel isimlerini bilmiyorum,oradan beğenip aldık ürünler orada duruyor başka bir yere gidecek çünkü.
İçinde 12 kişilik yemek takımı,çatal bıçak,tencere seti düdüklüsü,çaydanlık cezve seti 6 kişilikte kahvaltı takımı vardı.
Peşin aldık fiatıda 2000 liraydı,normal fiatı 2190 olması lazım..
Yine bir ara bakayım sitesinden modelleri bulabilirsem eklerim buraya..
çok uyguna almışsınız
güle güle kullanın karacaydı dimi?
,kare mi yuvarlak mı?
şu tv de dönen reklam mı acaba?Kampanya olmuş fiatıda uygun olunca aldık bizde..
Evet karacadan aldık,yuvarlak olanı beğendi,genelde kare olanları pek tavsiye etmyorlar makşneye girince uç kısımlarından kırılma yaşayanlar oluyormuş..
şu tv de dönen reklam mı acaba?
Kapaklı değildi benim aldığım ve küçük boydu ilk zamanlar kullanırım diye düşündüm. Kapaklı olanı neden istemedin sanki kapaklı daha iyi değil mi? ben çeyiz konusunda acemiyim biraz kapak olayına dikkat edememişim birde yaşayacağımız yer belli değil kafamı veremiyorum..canm geçen haftalarda kapaklısı gelmişti 19.90 ya da 24.90 gibi bir şeydi sanırım ben baktım fakat almadım. neden almadığımıda hatırlamıyorum belkide kapaklı diye almadımcam kapaklıydı. bu hafta gelen kapaksızı diye düşünüyorm. kapaklı istersen bekle yine gelecektir.
belli aralıklarla değişir derken ??
Güvenilir bir yer mi acaba daha önce alışveriş yapan oldu mu?bilio.com da kütahya porselenin 82 parça yemek takımları 400-600 tl arası!!!!
canım üzülmeKapaklı değildi benim aldığım ve küçük boydu ilk zamanlar kullanırım diye düşündüm. Kapaklı olanı neden istemedin sanki kapaklı daha iyi değil mi? ben çeyiz konusunda acemiyim biraz kapak olayına dikkat edememişim birde yaşayacağımız yer belli değil kafamı veremiyorum..
neden 6+6 alınıyor günlükte direk 12 kişilik değil merak ettim daha mı uygunBende çok kişiye danıştım
Burdan da yardımcı oldular ve günlük yemek takımını 6 lı ve 2 takım olarak almak daha mantıklı geldi bana da :)
canm bende arkadaşa sordum aynısınıneden 6+6 alınıyor günlükte direk 12 kişilik değil merak ettim daha mı uygun
Gazete tutuşmaz mı ki kullanırken...canım üzülme
her şey hallolur bizimde tam net değil yaşayacağımız yer bunda bir şey yok yeterki siz birlikte olun dimi :)
çeyizine de çok fazla ıvır zıvır alma bak alanlar pişman. en temel gereçleri al madem çeyizin de yola çıkacak başka şehre doğru, zor olmasın.
ayrıca bende çeyiz konusunda çok bilgisizdim yardımcı olacak kimsemde yoktu ama bu site de çok araştırdım. aradığım konuyla ilgili yorumları okudum ya da bilmediğim varsa sordum.
kapak konusunuda annem demişti;
kızartma yapmak için alacaktık biz. kapak iyi olmaz yağı gazete emer sıçratmaz dedi. boşa kapağada para vermiş olma emayeyle o süzgeç gibi şey olması yeterli demişti.
upuzun sermiyosun canm üzerini örtüyosun sarkmıyo ve başındasınGazete tutuşmaz mı ki kullanırken...
Güvenilir bir yer mi acaba daha önce alışveriş yapan oldu mu?