çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

:KK42: öylemi tüh ama belki 29 luklardan ayrıdır bu benimki 10 tl inmiş
Screenshot_2016-01-26-08-02-00.png canım benim baktığım da buydu 29 ekimde ki indirim de esse kafasina gore surekli degisiyo fiyatlari biz baktığımızda da dokmemislerdi aldım kasaya gidiyodum üstünde baktim yuzde yuz pamuk yazmiyor açtım paketten baktim olsun sende sevdiceginle secip almissin sonucta cok parada vermemissin arada olur oyle fireler guzel gunlerde kullan nevresim alırken aklında bulunsun tatlim önce yuzde yuz pamuklu tercih et bide dokuma sıklığı 57 tel olsun en az canim yoksa kullanisli olmuyo

Eki Görüntüle 1755684 canım benim baktığım da buydu 29 ekimde ki indirim de esse kafasina gore surekli degisiyo fiyatlari biz baktığımızda da dokmemislerdi aldım kasaya gidiyodum üstünde baktim yuzde yuz pamuk yazmiyor açtım paketten baktim olsun sende sevdiceginle secip almissin sonucta cok parada vermemissin arada olur oyle fireler guzel gunlerde kullan nevresim alırken aklında bulunsun tatlim önce yuzde yuz pamuklu tercih et bide dokuma sıklığı 57 tel olsun en az canim yoksa kullanisli olmuyo

sağol canım inşallah :KK60:

Tavsiyelerin içinde teşekkür ederim Hoppa dikkat edicem alırken

Günaydın kızlar English Home da perdeler indirime girmiş ama dökme mi bilmiyorum görünce paylaşayım dedim :)

IMG_20160127_083419.jpg

teşekkür ederim inşallah :21: çarşafı mavi ama paket içeriğinde pike yok canım

70 e değil canım 60 a geçen sene kasım sonu almıştım

Aynen canım herkes bilmezki açık alındığını yani :KK12:

İnşallah nevresimimden menun kalırım şüphelendim şimdi alırken de bakmamıştım hiç modeli houşma gitti. :KK34:
kız bakmadan alınır mı bak bundan sonra ?=)

Eki Görüntüle 1755684 canım benim baktığım da buydu 29 ekimde ki indirim de esse kafasina gore surekli degisiyo fiyatlari biz baktığımızda da dokmemislerdi aldım kasaya gidiyodum üstünde baktim yuzde yuz pamuk yazmiyor açtım paketten baktim olsun sende sevdiceginle secip almissin sonucta cok parada vermemissin arada olur oyle fireler guzel gunlerde kullan nevresim alırken aklında bulunsun tatlim önce yuzde yuz pamuklu tercih et bide dokuma sıklığı 57 tel olsun en az canim yoksa kullanisli olmuyo
57 tel mi bilmiyorum ama ranforce mi diyorlar en aşağı
içi göstermeyen kalın terch ediyorum bende ve %100 pamuk. uygunada aldım zaten.

Günaydın kızlar English Home da perdeler indirime girmiş ama dökme mi bilmiyorum görünce paylaşayım dedim :)

Eki Görüntüle 1755952
evim yok şimdi ölçümde yok perde için bana erken yine de teşk mesaj gelmiş bana da :KK70:

Foto atar mısınz acaba
ya da model isimleri nedir? merak ettm kaça aldınız neler var içerisinde ?

Model isimlerini bilmiyorum,oradan beğenip aldık ürünler orada duruyor başka bir yere gidecek çünkü.
İçinde 12 kişilik yemek takımı,çatal bıçak,tencere seti düdüklüsü,çaydanlık cezve seti 6 kişilikte kahvaltı takımı vardı.
Peşin aldık fiatıda 2000 liraydı,normal fiatı 2190 olması lazım..
Yine bir ara bakayım sitesinden modelleri bulabilirsem eklerim buraya..

Model isimlerini bilmiyorum,oradan beğenip aldık ürünler orada duruyor başka bir yere gidecek çünkü.
İçinde 12 kişilik yemek takımı,çatal bıçak,tencere seti düdüklüsü,çaydanlık cezve seti 6 kişilikte kahvaltı takımı vardı.
Peşin aldık fiatıda 2000 liraydı,normal fiatı 2190 olması lazım..
Yine bir ara bakayım sitesinden modelleri bulabilirsem eklerim buraya..
çok uyguna almışsınız
güle güle kullanın karacaydı dimi?
,kare mi yuvarlak mı?

canm geçen haftalarda kapaklısı gelmişti 19.90 ya da 24.90 gibi bir şeydi sanırım ben baktım fakat almadım. neden almadığımıda hatırlamıyorum belkide kapaklı diye almadım :KK70: cam kapaklıydı. bu hafta gelen kapaksızı diye düşünüyorm. kapaklı istersen bekle yine gelecektir.
belli aralıklarla değişir derken ??
Kapaklı değildi benim aldığım ve küçük boydu ilk zamanlar kullanırım diye düşündüm. Kapaklı olanı neden istemedin sanki kapaklı daha iyi değil mi? ben çeyiz konusunda acemiyim biraz kapak olayına dikkat edememişim birde yaşayacağımız yer belli değil kafamı veremiyorum..

Kapaklı değildi benim aldığım ve küçük boydu ilk zamanlar kullanırım diye düşündüm. Kapaklı olanı neden istemedin sanki kapaklı daha iyi değil mi? ben çeyiz konusunda acemiyim biraz kapak olayına dikkat edememişim birde yaşayacağımız yer belli değil kafamı veremiyorum..
canım üzülme
her şey hallolur bizimde tam net değil yaşayacağımız yer bunda bir şey yok yeterki siz birlikte olun dimi :)
çeyizine de çok fazla ıvır zıvır alma bak alanlar pişman. en temel gereçleri al madem çeyizin de yola çıkacak başka şehre doğru, zor olmasın.
ayrıca bende çeyiz konusunda çok bilgisizdim yardımcı olacak kimsemde yoktu ama bu site de çok araştırdım. aradığım konuyla ilgili yorumları okudum ya da bilmediğim varsa sordum.

kapak konusunuda annem demişti;
kızartma yapmak için alacaktık biz. kapak iyi olmaz yağı gazete emer sıçratmaz dedi. boşa kapağada para vermiş olma emayeyle o süzgeç gibi şey olması yeterli demişti.

neden 6+6 alınıyor günlükte direk 12 kişilik değil merak ettim daha mı uygun
canm bende arkadaşa sordum aynısını :KK70:
dediki 12 kişilik günlük alırsan içinde gereksiz parçalar oluyo çorbalık, sosluk, sosluk tabağı vs.
gerek yok dedi. zaten misafir için 12 kişilik alıyoruz ya onlarda var hani bunlar
sanırım daha karlı

canım üzülme
her şey hallolur bizimde tam net değil yaşayacağımız yer bunda bir şey yok yeterki siz birlikte olun dimi :)
çeyizine de çok fazla ıvır zıvır alma bak alanlar pişman. en temel gereçleri al madem çeyizin de yola çıkacak başka şehre doğru, zor olmasın.
ayrıca bende çeyiz konusunda çok bilgisizdim yardımcı olacak kimsemde yoktu ama bu site de çok araştırdım. aradığım konuyla ilgili yorumları okudum ya da bilmediğim varsa sordum.

kapak konusunuda annem demişti;
kızartma yapmak için alacaktık biz. kapak iyi olmaz yağı gazete emer sıçratmaz dedi. boşa kapağada para vermiş olma emayeyle o süzgeç gibi şey olması yeterli demişti.
Gazete tutuşmaz mı ki kullanırken...

Güvenilir bir yer mi acaba daha önce alışveriş yapan oldu mu?

Ben yapacaktım canım ama sonradan farke ttim ki kendi sitesinde satmıyor başka başka sitelere yönlendiriyor o sitelerin kullanıcı yorumlarına baktım iyi diyen de vardı kötü diyen de o yüzden bende kararsız kaldım kütahya porselenin merkez mağazasına gidicem

X