- 7 Ekim 2015
- 258
- 167
- 29
Bende gördüm bugun baktım ama güvenilir bi mağaza varmı bilmiyorum kötü yorumlar olunca almaktan vazgeciyorum. Senın bildigin varmı guvenilir magaza ? Aldıgın yada almayı dusundugunn11 sitesinde kadın uyku ve iç giyimde 50 TL üzeri alışverişte %20 indirim var. (yarın son)bence kaçırmayınnnn
canım ben bir çok çeyizimi n11 sitesinden aldım. bugüne kadar da hiç bir sıkıntı yaşamadım. özellikle tekstilleri. yeşil renkli mağazaları tercih et endişen varsa. ben fiyat uygunluğuna ve kargonun ücretsiz olmasına baktım. ne bileyim içime hiç çürüklük gelmediği için de sıkıntı yaşamadımBende gördüm bugun baktım ama güvenilir bi mağaza varmı bilmiyorum kötü yorumlar olunca almaktan vazgeciyorum. Senın bildigin varmı guvenilir magaza ? Aldıgın yada almayı dusundugun
Kuzum bende ordan alıyorum çeyiz icin tekstillerimi. Cok ciddi indirimler oluyo. Ben iç giyim konusunda sormuştum sana :)canım ben bir çok çeyizimi n11 sitesinden aldım. bugüne kadar da hiç bir sıkıntı yaşamadım. özellikle tekstilleri. yeşil renkli mağazaları tercih et endişen varsa. ben fiyat uygunluğuna ve kargonun ücretsiz olmasına baktım. ne bileyim içime hiç çürüklük gelmediği için de sıkıntı yaşamadım
topiğimdeki son aldıklarımı ordan aldım canım. daha önce de aldım, orjinal ürünler geliyor. sıkıntı yok yaniiiKuzum bende ordan alıyorum çeyiz icin tekstillerimi. Cok ciddi indirimler oluyo. Ben iç giyim konusunda sormuştum sana :)
yeşil renk ne anlamadm bencanım ben bir çok çeyizimi n11 sitesinden aldım. bugüne kadar da hiç bir sıkıntı yaşamadım. özellikle tekstilleri. yeşil renkli mağazaları tercih et endişen varsa. ben fiyat uygunluğuna ve kargonun ücretsiz olmasına baktım. ne bileyim içime hiç çürüklük gelmediği için de sıkıntı yaşamadım
çift kişililik nevresim takımı var kızlar 29,90 kaçırmayın derim benm dolu o yüzden alamam
ayrıca emaye tencere 10 tl alıcam kendime kalırsa,bir de tay tüyü yatak örtüsü neymiş ona bakcam o da 60 tl
selam canmSelam canım, nerede bu kampanyalar :)
nasıl acaba yarınmış broşürden baktınız mıSelam canım, nerede bu kampanyalar :)
canım baksana bi a101 broşürüne çift kişilkte alabilirsin misafireKuzum bende ordan alıyorum çeyiz icin tekstillerimi. Cok ciddi indirimler oluyo. Ben iç giyim konusunda sormuştum sana :)
ürünün satıldığı mağaza yaptığı satışlara göre olumlu veya olumsuz yorumlar almış olumlu yorum % 90 üzerine çıktıysa mağaza adının yanında yeşil bir şerit görünüyor canım. gerçi ben 3-5 satış yapmış bu yüzden o oranı yakalayamamış, ama olumlu yorum alan diğer mağazalardan da alış veriş yapıyorum. şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.yeşil renk ne anlamadm ben
canm bernardo kahvaltı indirimi devam ediyor mu kiBende gördüm bugun baktım ama güvenilir bi mağaza varmı bilmiyorum kötü yorumlar olunca almaktan vazgeciyorum. Senın bildigin varmı guvenilir magaza ? Aldıgın yada almayı dusundugun
Canim evet hala indirim devam ediyor tv de reklamlarda falan cıkıyo hala.canm bernardo kahvaltı indirimi devam ediyor mu ki
içinde neler vardı şu 250 tl olanının
benm kahvaltı takımım yok canm düşündmde bi an ama çeyiz paketinde alıcam 48 parçaCanim evet hala indirim devam ediyor tv de reklamlarda falan cıkıyo hala.
Takımın içinde 6 adet tabak. 6 adet çay fincanı-tabağı. 1 sütlük. 1 demlik. 1 şekerlik varçok güzel bayılıyorum ama kahvaltı takımım oldugu icin alamıyorum ben. Senin yoksa kaçırma derim
Bende çeyiz paketi almıştım. Pişman olmadım içindeki kahvaltı takımımdan memnunum. Eğer kahvaltı takımını beğendiysen 100 tl için vazgeçme derim çünkü normal fiyatı eminim 2 3 katıdır. Hangi markaya karar verdin ?benm kahvaltı takımım yok canm düşündmde bi an ama çeyiz paketinde alıcam 48 parça
adam kahvaltı almazsan 100 tl düşerim ancak çok düşemem dedi
e 100 tl ye 48 parça elimde olması daha mantıklı geldi bana
bernardo olması ve butterfly olması önüne geçemedi yine
sen ne dersin canm ??
kahvaltı 300 tl değerinde karaca kahvaltı karaca tencere takımıBende çeyiz paketi almıştım. Pişman olmadım içindeki kahvaltı takımımdan memnunum. Eğer kahvaltı takımını beğendiysen 100 tl için vazgeçme derim çünkü normal fiyatı eminim 2 3 katıdır. Hangi markaya karar verdin ?
Bernardo takımı cok hos ama içinde sütlük ve demlik gereksiz geldi bana. Zaten aldıgımız takımlarda yeterince kullanmicagımız parça var. Sırf 6 tabak 6 fincan için almaktan vazgeçtim ben :)
ya bende renkli seviyorum pembede severim ama komik olur mu dedm pembe çok seven olmaz ya haniYemek takımının aryıldız oldugunu gördüm cnm da paket oldugunu anlamamışım o yuzden sordum. Yemek takımın sade ve çok şık gerçekten.
Benim karaca çeyiz paketi. Çelik tencere takımı. 12 kişilik yemek takımı . 12 kişilik kahvaltı takımı ve 6 kişilik kahvaltı takımı :) ben herseyı rengarenk seçtim umarim pişman olmam ya sizin aldığınız sade şeyleri görünce bazen keşke diyorum ama renkli cıvıl cıvıl seylerden de vazgeçemiyorum cnm. topiğimde var fotoğrafları