Bu ozlem zeki yazan ne kadar cnmÇEYİZCİLER ÖZELLİKLER GÖRÜN İSTEDİM :)
Eki Görüntüle 1682627 Eki Görüntüle 1682628 Eki Görüntüle 1682627
Eki Görüntüle 1682628
Eki Görüntüle 1682631
[kızlar bu setler ortalama ayda bir geliyor zaten
ama ben modellerini pek sevemedm ya günlük set yapmıyor musunz 12 kişilik çay seti??
çok pembe ya da çok mavi değil mi misafirin inüne koymak için?
ha evet arkadaşlar için olabilir=) güle güle kullanınYakın misafirler ve arkadaşlar için çok cici durur bence :)
Baharatlık takımın mükemmel bence fiyatıda öyle. Bimde hiç böyle ürünler görmedim görsem kesin alırım tezgah için süperhttp://urun.n11.com/baharatlik/baharat-takimi-cooker-lux-yeni-pembe-P70574523
kızlar bende bugün bimden aldım.65 tl ye. sabah 9da gittim 5 dk içinde herkes kucakldı ve bitti. işten izin alıp çıktım aldım
ama ürün bölgeselmiş. her semtte indirimde değildi. katalogda yoktu. indirim bulunan mağazanın camında vardı.
ha anladım canm sende güle güle kullan çok sağolBaharatlık takımın mükemmel bence fiyatıda öyle. Bimde hiç böyle ürünler görmedim görsem kesin alırım tezgah için süper
Ben bimden aldığım 6kişilik çay setini günlük kullanıcam takım yaptım günlük için. Misafirlik degil yani canım. Misafir icin daha şık zarif bi takım alırım mutlaka
Bu ozlem zeki yazan ne kadar cnm
Ne kadarmis cnm cok guzel ablan nerde oturuohttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ve-bir-kece-dunyasi.772138/
Ablamın ürünü canım bir sorayım kendisine farklı ürünler için konuya göz atabilirsin.
Canım pasta tabakları ayrı satılmıyor. Sadece katlı kurabiyelik, reçellik, yumurtalık ayrı satılıyor. Ben o setten 2 adet aldım 12 kişilik olsun diye.Bernardo'da butterfly çay seti %50 indirimde. Bayılıyorum bu modele ama o fiyata setin içinde gereksiz şeyler var alasım gelmiyo kullanmam diye. Parçalar ayrı ayrı satılıyor mu bilen varmı kızlar mesela sadece 6lı pasta tabakları gibi??
canm ne indirimi ben kaçırdım yazını 250 tl ye neler alıyosun :)Tam fiyatı 500 yüzde 50 indirimli 250 tl. İşte sütlük demlik zaten aldıgım kahvaltı takımında var bide bunu alırsam kullanmicagım birsürü parça olucak o yüzden tabaklar ayrı olsaydı süper olurdu ya
Bernardo butterfly çay seti %50 indirimle 250 tl'ye geliyo çok beğendiğim bi takım ama kararsız kaldım içindeki parçalar yüzündencanm ne indirimi ben kaçırdım yazını 250 tl ye neler alıyosun :)
Canim aslında %50 si 250 değil :) Bernardo yine kafasına göre indirmiş :) Ben alırken indirim yoktu 340 tl idi. Yemek takımı aldigim için %30 indirim yaptılar 2 takım ve Reçel lik kurabiye lik vs hepsini 500 tl ye aldım.Tam fiyatı 500 yüzde 50 indirimli 250 tl. İşte sütlük demlik zaten aldıgım kahvaltı takımında var bide bunu alırsam kullanmicagım birsürü parça olucak o yüzden tabaklar ayrı olsaydı süper olurdu ya
Kesinlikle kahvaltı takımım olmasaydı alırdımCanim aslında %50 si 250 değil :) Bernardo yine kafasına göre indirmiş :) Ben alırken indirim yoktu 340 tl idi. Yemek takımı aldigim için %30 indirim yaptılar 2 takım ve Reçel lik kurabiye lik vs hepsini 500 tl ye aldım.
Aslında suan indirimli yine de normale gore ama kahvaltı takımın varmış ikisi fazla gelebilir sanki. Ben hem kahvaltı takımı hem çay seti olarak kullanacağım.