çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

Kelebekte beğendim bir tane, keten istiyorum çünkü 2 tane kedim var sağlam olmalı bırde keten kumas cok spor duruyor. Başka keten gördüğünüz marka var mıı?

Kızlaaaaaarr korkmaz da bir kampanya var eğer yanlış duymadıysam 2.400 lira 86 parça yemek takımı ayrıca günlük yemek takımı sanırım kahvaltı setide var sonra cezve takımı çaydanlık tencre seti çatal bıçak ve çay tepsisi ve bardaklarııııı sadece 2.400 sizce nasıl almalımıyım fena değil önerdikleri tabaklar falan da güzeldi hoş ne yapayım sizceee alayımmı kararsızım çok uygun geldi fiyatı

Fiyat uygun fakat hepsını begendın mı? genelde toplu alınca hepsı de ıcıne sınmıyor insanın.

sevgili Hancock bence kampanya çok çok iyi. Korkmaz da kalitesini kanıtlamış bi marka. Eğer parçalar içine siniyorsa alabilirsin. ama parçalar gerçekten içine sinsin. Yoksa aklın kalır. Kaç kere evlenicez içine sinmesi çok önemli.

Çeşit biraz az ama daha araştırma içerisindeyim çok para vermek istemiyorum açıkcası yaa bunun içeriği hem fazla hemde korkmaz iyi bir marka büyük ihtimal bu olur belki ama daha araştırmadayım

kızlar selam, yarın a101de süper ürünler olcakmış hemen size göstereyim dedim. ben set yapıcam kendime yaklaşk 50tl ye falan geliyo. renkler süper şirin. lav marka olunca bide

kızlar selam, yarın a101de süper ürünler olcakmış hemen size göstereyim dedim. ben set yapıcam kendime yaklaşk 50tl ye falan geliyo. renkler süper şirin. lav marka olunca bide
Eki Görüntüle 1686016

Ay kalmamış kiiiii çalıştığım için babama söyledim kalmmaış diyor şimdi erkek arkadaşıma söyledim bulunduğu yerdekine bakacak da umarım kalmıştır ya niye az üretiyorlar bunlar pintileerr

Sınırlı sayıda getirtiyolar. Benim aldığım yerde 4koli vardı bitmek üzere suan. Sabahtan saldırıyo bazı bayanlar

Sınırlı sayıda getirtiyolar. Benim aldığım yerde 4koli vardı bitmek üzere suan. Sabahtan saldırıyo bazı bayanlar

allldııııımmmmmmmm erkek arkadaşımınnnn ordakinde kalmışşşş aldıımmm yehhu o aldı bana getircek set aldım

Kapanın elinde kalıyo valla şokta da bişiler vardı bugün, ben aldım . Sinbo narenciye sıkacagı bıde kızartma tenceresi :)

sevindim canım :))) hangi rengi takım yaptın peki. ben pembeyi takım yaptım topiğimde var çekip koydum. broşürdekilerden cok daha tatlılar yaa :)

Mavii takımım ya şöyle oldu babama demiştin al diye kalmamış diye beni kandırmış oysa ki süpriz yapmış 1 tane çay takımı almış minik sosluklardan almış kahvaltılık tabaklardan almış bir de ortası çiçekli kavanozlardan erkek arkadaşımdan istemiştim ben işte babam kalmamış diyince oda çay takımı kavanoz takımı bardak takımı ve saklama kaplarından almıştı yani ikisinin aldığıyla tam takımım tamamlandı sadece şekerlik bulamadım onuda alrsam daha güzel olucak güle güle kullanalım :)

oohhh süper valla çok sevindim ne güzel bi baba yaa

[kızlar bu setler ortalama ayda bir geliyor zaten
ama ben modellerini pek sevemedm ya günlük set yapmıyor musunz 12 kişilik çay seti??
çok pembe ya da çok mavi değil mi misafirin inüne koymak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…